Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 14:54)

Pirmokui sunku. Labai. D

nesinervink console.gif pripras, supras, išmoks.... mano penktokė dar kartais grybauja ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios galit padėti finansiškai- parašykit man AŽ -kiek.. labai prašau- bandysiu žiūrėti, gal pavyks šeimyną ( ar bent Leslę) įkurdinti kurioj kitoj klinikoj.
Atsakyti
Iš tiesų tai paslaugų rinkoje turi būti pusiausvyra... kartais teikdamas paslaugas nenori padaryt nė 1 cm daugiau, nes gali užlipt ant galvos, kartais pirkdamas paslaugą gauni ne viską, ką turėtum... visko būna, bet Diinka teisingai sako - dažnai reikia tik paprašyti biggrin.gif

O kartais žmonės gaudami kokią nors paslaugą apskritai nori, kad visas jų problemas tai išspręstų...
Šiukštu, nė vienai mūsų čia netaikau, tik va, prisiminiau, pasipasakosiu, jau metus mane tai erzina... blush2.gif
Pamenat, pernai spalį su kaimyne vežėm į veterinariją katuką, sutriušusį visą, be dantukų, nugeltusį, kuri palydėjom vaivorykštėn - tai va, ta mano kaimynė mane tada subiesino baisiai... gydytoja tiesiai šviesiai išdėstė mums situaciją - ir ką daryt priėmus vieną ar kitą sprendimą... tai spendimą teko man priimti, čia viena, O antra - mums belaukiant, kaimynė ėmė bais putotis, kad gydytoja vardino ką reiktų daryt pasirinkus senučiuko gydymą... atsieit, tik nori pinigų ištraukti, nors gydyt neverta.. o iš tiesų tai barngioji kaimynėlė tiesiog norėjo, kad sprendimą priimtų už ją kažkas kitas. Tik tiek. Va taip, nori būti gera, bet kad visi kiti viską padarytų. kaip ir su medžio vaikais...
Na, išsakiau, dabar galėsiu apie tai nebegalvoti ax.gif
Atsakyti
Erode bet gi jis tik pirmokas 4u.gif neperdaug reikalauji? išmoks gi viską su laiku o dabar dar tik antra savaitėlė, aišku kad jam sunku viską ir visus suprast 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 13:09)
Aš iš pradžių nusigandau, kad susitrenkė, bet Mauras vos tik suprato, kad jo gailimasi iškart pareikalavo materialinės gaislečio išraiškos  biggrin.gif
Beje dėl tų vitaminų, kur buvau parekomendavus - vakar kieme nužiūrėjau, kad Mauriuko kailiukas visas žvilga ir purutis toks pasidaręs  rolleyes.gif  Anksčiau buvo toks truputį nurudavęs o daba vėl juodas kaip sabalas  biggrin.gif Tikiuosi ir kitiems, kas pirko kailiuką pagrąžins  smile.gif

Varge varge... Nabagėlis Bet gal karūna nesusilankstė labai. g.gif

Siunčiam tau katiniškos dešros, Maurai.
user posted image

Taip, beje ir Tašė nustojo pleiskanoti, kailis blizga ir toooks šilkutis. Net smagu liesti, jokių ten sąvėlų, bet, aišku ir šukuoju.
Ir šukuojant kailį Tašė ėmė burgzti... wub.gif Anksčiau stresavo šukuojama. O dabar... Pasiimu šukutes ir gaunu variklinę katę.
Atsakyti
Erendira - 4u.gif
Erode - o toje prailgintoje grupėje nepakontroliuoja, kad vaikai namų darbus padrytų? Mus su broliu tėvai pimoj klasėje irgi leido į prailgintą, tai mus ten pakontroliuodavo smile.gif O šiaip iš prailgintos grupės labiausiai atsimenu bandeles su pienu rolleyes.gif aš lankiau baseiną, tai kai grįždavome iš treniruotės mums būdavo palikti pavakariai - pieno stiklinė ir po dvi bandeles smile.gif šiaip vaikams duodavo po vieną, bet mums kaip sportininkams palikdavo po dvi - uch kokios jos skanios atrodydavo paplaukiojus rolleyes.gif Ir dar iš tų laikų atsimenu, kad po treniruotės eidavom į bufetuką Lazdynų baseine kiaušinių su majonezu valgyti - irgi labai skanu paplaukiojus tie kiaušiniai būdavo biggrin.gif
O Mauro karūna nenukentėjo, pablizgino parneštas namo biškį ir vėl užsimaukšlino cool.gif o dešrą parnešiu imperatoriui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 10, 15:05)
Erode bet gi jis tik pirmokas 4u.gif neperdaug reikalauji? išmoks gi viską su laiku o dabar dar tik antra savaitėlė, aišku kad jam sunku viską ir visus suprast 4u.gif

Manau, ne. Nereikalauju, kad mokėtų gaminti ir pagamintų man, nereikalauju, kad susiplautų indus po valgio, o reikėtų, kad kažką pagamintų ir man. Pamenu, kad plaudavau grindis ir siurbdavau, valydavau dulkes. Darydavau sumuštinius tėvams, nes nemokėjau ir bijojau įjungti dujinę viryklę.
Tiesiog įvedinėju taisykles, kurių laikytis jis privalo. Nes kažką be savo buvimo ir problemų kėlimo jau galėtų padaryti bendrai gerovei.
Taip, esu griežta mama, tačiau antroj klasėj galėtų jau bent kavos mokėti mamai išvirt. Pirmoj klasėj tiek jau to... Antra klasė pas mus popietinė pamaina. Vat tada pasimatys, ko išmokom pirmoje klasėj.

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 15:18)
Erode - o toje prailgintoje grupėje nepakontroliuoja, kad vaikai namų darbus padrytų? Mus su broliu tėvai pimoj klasėje irgi leido į prailgintą, tai mus ten pakontroliuodavo  smile.gif  O šiaip iš prailgintos grupės labiausiai atsimenu bandeles su pienu  rolleyes.gif  aš lankiau baseiną, tai kai grįždavome iš treniruotės mums būdavo palikti pavakariai - pieno stiklinė ir po dvi bandeles  smile.gif  šiaip vaikams duodavo po vieną, bet mums kaip sportininkams palikdavo po dvi - uch kokios jos skanios atrodydavo paplaukiojus  rolleyes.gif  Ir dar iš tų laikų atsimenu, kad po treniruotės eidavom į bufetuką Lazdynų baseine kiaušinių su majonezu valgyti - irgi labai skanu paplaukiojus tie kiaušiniai būdavo  biggrin.gif
O Mauro karūna nenukentėjo, pablizgino parneštas namo biškį ir vėl užsimaukšlino  cool.gif  o dešrą parnešiu imperatoriui  biggrin.gif

Ačiū už lauktuves Maurui. Už pristatymą. wacko.gif
Arbatą ir bandelę pirmokas gauna mokykloje, pietų pertraukos metu, 10,35 val., sakė, suvalgo ne visą, nes NESPĖJA. Pietus valgė savaitę, sakė - viau, neskanu, antra, maniškis yra alergiškas pienui, tai tikrai ne viską gali valgyt. Ir NESPĖDAVO suvalgyti, kiti jau nueidavo...
Pamokose nespėja darbelių padaryti. Čia dzin, darbo tempas išdirbamas. Tačiau kad bandelės nespėtų... doh.gif Na, keliu į mokyklą 6,30 jau vien todėl, kad rengiasi 15 min... Gal jau galima man 7-mečio neberengt? Kažkaip gali jis pats tai padaryt, bet jei nestovi šalia, tai rezultatas įspūdingas - 15-20 min... Nuėmiau laiką anądien. Kas bus žiemą? verysad.gif
Pusryčiai - beveik 0,5 val. Kažkodėl pietų istorijomis nesistebiu.
O kadangi sugebėjo prailgintoj grupėj pameluoti, jog viską padarė, tai liko nepabaigęs 2 pratimų ir gavo nuliūdusią saulę į sąsiuvinį...
Bet už melavimą baudžiau ir esu teisi. Jokiu būdu tai nebuvo fizinė nuobauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 rugsėjo 2014 - 14:40
Nu idomu butu pamatyt kaip jis rengiasi tada g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 10 rugsėjo 2014 - 14:39
QUOTE(Weronica @ 2014 09 10, 15:39)
Nu idomu butu pamatyt kaip jis rengiasi tada g.gif  smile.gif

5-6 minutes nusivilkinėja pižamą, ją bando lankstyt. Neišeina. Vėl lanksto. Sakau, palik, renkis. Ne.
Tada pažaidžia su puponautu 2 minutes. Tada ima taikytis kelnaičių pusę. Tada kojines atskirinėja apie 2 minutes. O dar kiek jėgų reikia užsitraukti...Ir kiek laiko tam sugaišti... Paskui glosto Tašę.
biggrin.gif O kelnės... Nežiūrint to, kad jos be užtrauktuko... Palaidinė su megztiniu kaip tai greičiau, bet turbūt jau pamatė mano veidą... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 14:52)
Na va...ot tau ir siuskiukė thumbup.gif  gal atitaikei maistą ir viskas bus gerai , o pati ją auginsi ?

...na kol kas vis tik neaišku kas pas ją su kailiuku ir kodėl, gal alergija, gal kas genetiškai, kol kas nei vieno protingo atsakymo vetai edavė...
Jei niekas nepasidovanos sau tokios suskiukės, tai jei pavyks išpuoselėti...tada tikrai iš piktumo nedovanosiu biggrin.gif Laikas parodys, kol kas dar minsim veterinarų slenkščius, noriu būt tikra, kad padariau viską...
Atsakyti
Merginos- Ačiū. Jokia klinika jos nepriima- deja verysad.gif bet statysim kateterį- imsim lašelines- aš lakstysiu ir ją dabosiu bute. Na- turi ji išsikaparnoti. Tiesiog privalo
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 15:45)
5-6 minutes nusivilkinėja pižamą, ją bando lankstyt. Neišeina. Vėl lanksto. Sakau, palik, renkis. Ne.
Tada pažaidžia su puponautu 2 minutes. Tada ima taikytis kelnaičių pusę. Tada kojines atskirinėja apie 2 minutes. O dar kiek jėgų reikia užsitraukti...Ir kiek laiko tam sugaišti...  Paskui glosto Tašę.
biggrin.gif O kelnės... Nežiūrint to, kad jos be užtrauktuko... Palaidinė su megztiniu kaip tai greičiau, bet turbūt jau pamatė mano veidą...  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif linksmai susiskaitė viskas biggrin.gif

As tai skysta mama esu, maniske irgi jauciu nieko nemokės blush2.gif

Vilkra as irgi kazkiek truputį prisidesiu, tik nzn kiek nes reik mokesčius mėnesinius susižiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 10 rugsėjo 2014 - 14:51