Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Weronica @ 2014 09 10, 14:18)
Na va as irgi taip pagalvojau bet kai visai nenusimanau šios srity tai patylėjau, bet lyg irgi pasirodė kad laiko reikia kad testai ten tie pasitvirtintų...

Testas toks kaip nėštumui nustatyti užlašino išmatų meginuką- išlindo dvi ryškios juostelės
Atsakyti
keista, kad nestatė kateterio, tai labai svarbu, be skysčių nelabai yra šansų , kad išgyvens, o skysčius reiktų lašint kelis kartus į dieną. plius vitaminas c, plius koks engistolis.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 10, 11:56)
Erode,  man veterinarkė sakė, kad vienas ir pagrindinių dirginamos pūslės požymių - išlaižytas pilbas arba nugara prie uodegos...
Colomba, bet Mila irgi turi bėdų su pūsle?  g.gif

Nelabai Runcelis dėl ko nors stresuoja - ne tokia natūra... ir pažaiidžia, ir mažius paniurko... Kad Bižū stresuotų, man aiškiau būtų....

Žiūrėsim, nes liūdna jam su švarkiuku - tik miega ir tiek, nei žaidžia, ne Pampliuką prausia...
Iš išvis, tos dienos, kai vakare neėdė, tyre dar dūko su jaunimėliu... g.gif

Sveikatos jam. 4u.gif
Atsakyti
Jetus ,kaip gaila ,ale kaip pikta ,kad jau tada, kai viduriavo ,niekas neišsiaiškino ,kodėl.Tie veterinarai tai tikrai be skrupulų,tik pinigai svarbūs,kad ir Gliukas,moku kas savaitę jau du su puse mėnesio,o net nesugeba nagų nukarpyti vaikiui,juk dabar tik maistas kainuoja ,jokio gydymo nėra..
Vilkra,jei reikia finansinės paramos,rašyk,kiek galėsim padėsim,bet tai šeimynėlė gydykloj kokioj ar lauke paleista ,nebesuprantu,negi net lašelinės nenusipelnė mažiukai?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 13:39)
- ne mano kišenėj. lankysiu- bandysiu girdyti per prievartą... Gydytoja sakė, kad išgiję tampa amžinais nešiotojais- taigi- aš galiu platinti virusą kitoms  neskiepintoms katėms...

NETIESA
Tik nieščia katė užkrečia kačiukus-...

QUOTE(Erendira @ 2014 09 10, 13:51)
Vilkra  verysad.gif  console.gif

Viską dabar parodys laikas... ar aš klystu, ar maro gydymas simptominis? gal atlaikys šeimynėlė...

be gydymo lašinėmis, nėro ko laukti, jei kažką daryti tai čia ir dabar...labai gaila , kad laiku neatkreipė dėmesio, jei katės viduriavo, iš kiemo- būtina buvo daryti maro testą ir iš kart pradėt gydymą....būtų jau sveiki

QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 14:16)
ar negalėjo apsirikti? ar marui nustatyti nereikia laiko? aš gal ką maišau, bet ligtai laukdavo rezultatų ar pasitvirtins maras ?
Gal dar viskas bus gerai  4u.gif

jokio laiko nereikia, testas momentinis, tik maro inkubacinis periodas (iki pasirodant simptomams nuo užsikrėtimo) 8-14 d

KS šiemet visai neblogai gydė marą, toj klinikoj kur Gliukas Zundytės
Beje Zundyte, tau yra gerų žinių, KS panos jau nužiūrėjo Gliuką biggrin.gif
Atsakyti
po oda tai man didesnis stresas buvo suleist, nei per lasine sulasinti. po oda leido mb, kol kateterio naujo neistate. bent keliose vet sake, kad galim apo oda, ypac kai nedideliais kiekiai reikia, bet jei bukle prastesne- per kateteri
Atsakyti
Tai vadinas reiškia vienintelė išeitis ieškot normalios klinikos su stacionaru visai šeimynai?

Zundyte o kaip Gliuko grybas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 10 rugsėjo 2014 - 13:41
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 13:37)

Beje Zundyte, tau yra gerų žinių, KS panos jau nužiūrėjo Gliuką biggrin.gif

Globon pasiima ar namus surado?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 09 10, 14:36)
J net nesugeba nagų nukarpyti  vaikiui,juk dabar tik maistas kainuoja ,jokio gydymo nėra..

O prašei kad nukirptų, nes jom tai nemaišo nagai 4u.gif

Kai nemažai susidurę su vetais ir su ligom, tai aš nesikuklinu paprašyti ko aš noriu kad padarytų ir pasiginčijų jei reikia, jei neprašai, tai ir nelabai ką daro...lašinių jau reikalauju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2014 09 10, 14:40)
Globon pasiima ar namus surado?

Tikiuosi neužpyks , kad išsižiojau ankščiau laiko, bet norėjosi šiek tiek pozityvo, įsigalios skiepas ir paims į globą, o namus jis tikrai ras toks fainuolis 4u.gif
Papildyta:
Pamiršau pasigirti o mano suskiukės - persiukės testai neigiami, taigi jokių mirtinų užkrečiamų ligų neturim, skambinsiu vetei tartis dėl vizito
Atsakyti
jaau nebespėju su jumis..

taigi- kiek suprantu vienintelis šansas jiems išgyventi- ieškoti gydyklos, kur būtų vieta Jiems visiems?

Diinka. atsiliepk. tel....
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 14:47)
Pamiršau pasigirti o mano suskiukės - persiukės testai neigiami, taigi jokių mirtinų užkrečiamų ligų neturim

Na va...ot tau ir siuskiukė thumbup.gif gal atitaikei maistą ir viskas bus gerai , o pati ją auginsi ?
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 12:38)
* kur čia bus to laiko kai šitiek pareigų  biggrin.gif  O kaip pirmokas, apsiprato mokykloje?
**  blink.gif  jetus, mamka tai čia jau trys dienos kaip dubenėlis tuščias  doh.gif  Tėvukų Grantas būdavo tris kruopas suvalgo ir jau skųsdavosi, kad dubenėlis tuščias  doh.gif
O dėl šaldytuvo tai Mauras vis bando mane su tėvukų šaldytuvu supiršti  biggrin.gif kai atik ateinu tai vis vedasi pažindintis  biggrin.gif

Bet tai jie moka moka... Tašė tk vikst uodega - einam prie šaldytuvo ir sėdi...

Pirmokui sunku. Labai. Dar atidaviau po pamokų į prailgintą privačią, nes supratau, kad namie nepabus pats. Atidaro duris visiems, nors 1000 kartų sakyta - neatidaryk, klausk, kas atėjo. Sėdi ir visądien žiūri TV, jei išgrūdu į lauką, tai pareina po 0,5 val. O ten paima patys po pamokų, nereik vežt, mokosi valgyt gamintis - ūkiškai, bet kažką mokosi. Diskoteka, šokiai, fizinė veikla. Tai net ten sugeba nepabaigt mokyklinių darbų, ot zlastis mane ima. gun_bandana.gif bash.gif Patikrinu - liepiu iškraut kuprinę ir rodyt darbus. Jau žino, kad tikrinsiu ir vistiek nepadaro, tai pikta. verysad.gif Pikta, kad grybukas jis.
verysad.gif
Atsakyti