Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Tuomce @ 2014 09 10, 13:35)
bet gal dar yra šansų? žinau , kad tikrai yra išgyvenusių marą.

laikykis  4u.gif

Klinikoj nebuvo vietų. Su taksu lakstyti per visas klinikas- ne mano kišenėj. lankysiu- bandysiu girdyti per prievartą... Gydytoja sakė, kad išgiję tampa amžinais nešiotojais- taigi- aš galiu platinti virusą kitoms neskiepintoms katėms...
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 10, 13:35)
bet gal dar yra šansų? žinau , kad tikrai yra išgyvenusių marą.

drinks_cheers.gif tikrai reikia nenuleist rankų rolleyes.gif

Gaila kad kai tik ją radus nebuvo nuodugniai visos viduriavimo bėdos ištirtos, gal ir to maro dar tik pradzia buvo...
Atsakyti
Vilkra verysad.gif console.gif

Viską dabar parodys laikas... ar aš klystu, ar maro gydymas simptominis? gal atlaikys šeimynėlė...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 13:39)
Klinikoj nebuvo vietų. Su taksu lakstyti per visas klinikas- ne mano kišenėj. lankysiu- bandysiu girdyti per prievartą... Gydytoja sakė, kad išgiję tampa amžinais nešiotojais- taigi- aš galiu platinti virusą kitoms  neskiepintoms katėms...

būtinai reikia lašines statyt. pati lašelinės įranga nebrangi, bet kurioj vaistinėj galima nusipirkti. tikriausiai jei įstatė kateterį, tai viskas nesudėtinga, aš pati viena susitvarkydavau su Fortūnos lašeline, kol buvo pas mane globoj (o aš iš tokių, kurioms sunku kažkam kitam vaistus suleist).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 10 rugsėjo 2014 - 12:55
QUOTE(Erendira @ 2014 09 10, 13:51)
Viską dabar parodys laikas... ar aš klystu, ar maro gydymas simptominis? gal atlaikys šeimynėlė...

Dinka raše kaip supratau kad tik lašinės g.gif bet tai jei jie visi ne klinikoj kaip ir to gydymo nebelieka ar kaip? g.gif

Vilkra dar pagalvojau ar tavo Kiaulaitės negali užsikrėst? ar čia tik vien kačių liga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 10 rugsėjo 2014 - 12:58
QUOTE(Erendira @ 2014 09 10, 13:51)
Vilkra  verysad.gif  console.gif

taip simptomatinis- arba atlaikys arba ne... Leslė atrodo labai silpnai. daug prasčiau nei jos broliukai... mama.... Viešpatėliau-juk ji laukiasi verysad.gif

QUOTE(Tuomce @ 2014 09 10, 13:53)
būtinai reikia lašines statyt. pati lašelinės įranga nebrangi, bet kurioj vaistinėj galima nusipirkti. tikriausiai jei įstatė kateterį, tai viskas nesudėtinga, aš pati viena susitvarkydavau su Fortūnos lašeline, kol buvo pas mane globoj (o aš iš tokių, kurioms sunku kažkam kitam vaistus suleist).

Ne- katetrio nestatė- skysčius po oda suleido..

QUOTE(Weronica @ 2014 09 10, 13:54)

Vilkra dar pagalvojau ar  tavo Kiaulaitės negali užsikrėst? ar čia tik vien kačių liga?

Čia kačių liga JK- saugios
Atsakyti
tai gali ir pati leisti skysčius po oda g.gif gal vitaminą c dar kokį pastiprinimui... mamos katės nauji katinukai neišgyvens, jei ji serga...

tik, brangioji, šiukštu nekaltink savęs - tikrai ne tu maro generatorė...kokia bebūtų pabaiga, nors aplinka šeimynėlės ramesnė ir saugesnė...
Atsakyti
Vilkra - laikykis ir tikėkimės console.gif
Atsakyti
Vilkra console.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 14:01)
... Leslė atrodo labai silpnai. daug prasčiau nei jos broliukai... mama....

Gal mama ir broliukai valgė ten būdami jau įprastoje vietoje ir dėl to yra stipresni.Gal ir Leslei bus lengviau pasveikti su saviškiais. O gal dar ne maras g.gif kažin ar negalėjo apsirikti? ar marui nustatyti nereikia laiko? aš gal ką maišau, bet ligtai laukdavo rezultatų ar pasitvirtins maras ?
Gal dar viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 14:16)
ar marui nustatyti nereikia laiko? aš gal ką maišau, bet ligtai laukdavo rezultatų ar pasitvirtins maras ?

Na va as irgi taip pagalvojau bet kai visai nenusimanau šios srity tai patylėjau, bet lyg irgi pasirodė kad laiko reikia kad testai ten tie pasitvirtintų...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 13:31)
Blogos žinios... labai blogos. Žliumbiu.... MARAS. Stipriai pažengęs. Grąžinau Leslę į šeimą- gal bent nestresuos. Nes šeima irgi bus maruota jau. Prileido vaistų. Palinkėjo sėkmės.. Dabar jau abejoju ar gerai padariau- gal reikėjo leisti kad klinikoj išleistų vaivorykštėn...

...per greit katytę nurašė.. verysad.gif jai būtina buvo pastatyti lašinę, kaip[ ir visai šeimai....tikrai verta bandyti, o skysčiai po odą niekinis dalykas verysad.gif o dar girdėjau, kad katė mama laukiasi, ar tiesa? kodėl jos nesterilizuoja?
Jei paliks be gydymo, tai tikrai buvo geriau už,migdyti verysad.gif
Vilkra, tik dabar beveik metus laiko negali imti mažesnio nei 6 mėn. ir neskiepyto kačiuko, maro virusas labai gajus ir ilgai išgyvena aplinkoj....
Laikykis, 4u.gif bet aš tikrai rankų nenuleisčiau, panos juk padėtų 4u.gif
Atsakyti