Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 11:38)
Mauras vis bando mane su tėvukų šaldytuvu supiršti  biggrin.gif kai atik ateinu tai vis vedasi pažindintis  biggrin.gif

O ką, katinui tai ideali kombinacija laugh.gif mylinti mamka ir dosnus tėtis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 10, 12:40)
O ką, katinui tai ideali kombinacija laugh.gif mylinti mamka ir dosnus tėtis hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip man pas mus patinka thumbup.gif net cepelininis dangus nebetaip erzina biggrin.gif
Atsakyti

laugh.gif thumbup.gif

Pas mus cepelininio dangaus beveik nematyt, svieciasi saulutė wub.gif
Atsakyti

Ui laugh.gif laugh.gif matyt todėl ir nusprendė, kad šaldytuvas labai tiktų man į porą biggrin.gif
Beje imperatorius savaitgalį išėjo laukan kiauria per tinklą blink.gif Mes visi vis lakstėm laukan namo ir duris darinėjom o dar Mikutė prasmuko tarp kojų laukan, tai Mauras taikėsi taikėsi kad šoko laukan kaip torpeda galvą nunarinęs doh.gif Manau jis nesuprato, kad tuo metu durys buvo uždarytos, atsitrenkė galva į tinklo kampą ir išlupo jį (tinklas yra daugkartinio naudojimo ir tvirtinasi prispaudžiant gumute į rėmo tarpuką). Išgriuvo laukan ir nusėdo ant žolės nusigandęs. Mikutė išgirdusi pati namo parkūrė žiūrėti kas čia buvo
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 11:48)
Ui  laugh.gif  laugh.gif  matyt todėl ir nusprendė, kad šaldytuvas labai tiktų man į porą  biggrin.gif
Beje imperatorius savaitgalį išėjo laukan kiauria per tinklą  blink.gif  Mes visi vis lakstėm laukan namo ir duris darinėjom o dar Mikutė prasmuko tarp kojų laukan, tai Mauras taikėsi taikėsi kad šoko laukan kaip torpeda galvą nunarinęs  doh.gif  Manau jis nesuprato, kad tuo metu durys buvo uždarytos, atsitrenkė galva į tinklo kampą ir išlupo jį (tinklas yra daugkartinio naudojimo ir tvirtinasi prispaudžiant gumute į rėmo tarpuką). Išgriuvo laukan ir nusėdo ant žolės nusigandęs. Mikutė išgirdusi pati namo parkūrė žiūrėti kas čia buvo

Vaje imperatorius galvytę susitrenkė verysad.gif verysad.gif

Ale tikrai čia visai smagu ir manęs jau taip nebeerzina, kad negaliu Sodrai ataskaitos priduot, dėl elektroninio parašo gedimo.
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 10, 12:53)
Ale tikrai čia visai smagu

O tu tik dabar šitą supratai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 10, 11:58)
O tu tik dabar šitą supratai? biggrin.gif

Ne ne dabar , visada buvo aišku, tik dabar raštu pripažinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 10, 12:53)
Vaje imperatorius galvytę susitrenkė verysad.gif  verysad.gif

Aš iš pradžių nusigandau, kad susitrenkė, bet Mauras vos tik suprato, kad jo gailimasi iškart pareikalavo materialinės gaislečio išraiškos biggrin.gif
Na žinoma, jeigu norit manęs pagailėti, tai prašom gailėti materialiai
user posted image
Beje dėl tų vitaminų, kur buvau parekomendavus - vakar kieme nužiūrėjau, kad Mauriuko kailiukas visas žvilga ir purutis toks pasidaręs rolleyes.gif Anksčiau buvo toks truputį nurudavęs o daba vėl juodas kaip sabalas biggrin.gif Tikiuosi ir kitiems, kas pirko kailiuką pagrąžins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 13:09)
Na žinoma, jeigu norit manęs pagailėti, tai prašom gailėti materialiai 

thumbup.gif laugh.gif laugh.gif Aš irgi dabar visiems manęs gailintiems dėl ko nors, sakysiu "gailėkit manęs materialiai" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 13:09)
Beje dėl tų vitaminų, kur buvau parekomendavus - vakar kieme nužiūrėjau, kad Mauriuko kailiukas visas žvilga ir purutis toks pasidaręs  rolleyes.gif  Anksčiau buvo toks truputį nurudavęs o daba vėl juodas kaip sabalas  biggrin.gif Tikiuosi ir kitiems, kas pirko kailiuką pagrąžins  smile.gif

aš pirkau, išmokom suvalgyti biggrin.gif įkišu per prievartą, bet staigiai ir nuryja.... mato, kad nieko nebus biggrin.gif kailiukas taip nebesišeria, bet manau, kad dar kitą mėnesį reikės pakartoti...

Įdomu kas būtų jei suleistume Magnuna su Busy.... g.gif jaučiu stogas nusikeltų iš juoko....
Atsakyti
Blogos žinios... labai blogos. Žliumbiu.... MARAS. Stipriai pažengęs. Grąžinau Leslę į šeimą- gal bent nestresuos. Nes šeima irgi bus maruota jau. Prileido vaistų. Palinkėjo sėkmės.. Dabar jau abejoju ar gerai padariau- gal reikėjo leisti kad klinikoj išleistų vaivorykštėn...
Atsakyti
bet gal dar yra šansų? žinau , kad tikrai yra išgyvenusių marą.

laikykis 4u.gif
Atsakyti