Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Magnuna, nenuvertink savo katinėlių mirksiukas.gif Manau, katinų genuose užkoduota, ką su pelyte veikti biggrin.gif Mamos katinas, kuris visus 13 gyvenimo metų nebuvo nosies toliau savo laiptinės iškišęs ir tas žinojo ką veikti su gauta pelyte (aišku, ji negyva jau buvo) biggrin.gif Urzgė, mėtė, lakstė kaip dramblys po kambarius įsikandęs ją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 10 rugsėjo 2014 - 10:15
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 10, 11:14)
Magnuna, nenuvertink savo katinėlių  mirksiukas.gif Manau, katinų genuose užkoduota, ką su pelyte veikti biggrin.gif Mamos katinas, kuris visus 13 gyvenimo metų nebuvo nosies toliau savo laiptinės iškišęs ir tas žinojo ką veikti su gauta pelyte (aišku, ji negyva jau buvo)  biggrin.gif Urzgė, mėtė, lakstė kaip dramblys po kambarius įsikandęs ją biggrin.gif

drinks_cheers.gif manau tik iš pradžių sutrikę būtų o po to greitai susivoktų kastai per daiktas ir ką su ta pele daryti biggrin.gif Mes savo pirmą katę važdavomės į sodą kartu pagyventi tai ji mums tik pirmą kartą gyvą paukštį parnešė, faktiškai už sparno parvedė doh.gif buvo visiškai sveikas, patupėjo delnuose ir nuskrido. Katė turbūt pagalvojo, kad mes visiškai nenuovokūs ir toliau jau nešdavo jau apdorotas dovanas, tik varles gyvas parnešdavo, britkijosi ir pati matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 10:23)
tik pirmą kartą gyvą paukštį parnešė, faktiškai už sparno parvedė  doh.gif

uojj laugh.gif laugh.gif laugh.gif suplyšau čia
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 10, 11:26)
uojj laugh.gif laugh.gif laugh.gif suplyšau čia

biggrin.gif biggrin.gif ir mes suplyšom kai pamatėm kaip jauniklį špokutį per pievą už sparno nutvėrusi vedasi o tas ir eina doh.gif Susistriokinom kad sparniuką bus sulaužiusi, ale špokiuks tą dieną matyt gyvybės loterijoj buvo išlošęs - sveikut sveikutėlis paliko biggrin.gif
Atsakyti
iš Magnunos posakių "perliukų" galima bus knygą rašyti biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 10, 11:14)
Magnuna, nenuvertink savo katinėlių  mirksiukas.gif Manau, katinų genuose užkoduota, ką su pelyte veikti biggrin.gif Mamos katinas, kuris visus 13 gyvenimo metų nebuvo nosies toliau savo laiptinės iškišęs ir tas žinojo ką veikti su gauta pelyte (aišku, ji negyva jau buvo)  biggrin.gif Urzgė, mėtė, lakstė kaip dramblys po kambarius įsikandęs ją biggrin.gif

Tikrai, manau, kad žinotų - Tašė žino, pelę yra pagavus vasarą balkone. O lauke nėr buvus.
Kruopos vakarykštė dėžutė, šezlongas, ir laukimas - mmm, rainas kamuoliukas.

Pūkelytė ir tas auksinis katukas - labai susiderinę spalviškai. Pamiršau katuko vardą. blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Erendira, ar tikrai manai, kad tik dėl tų kristalų jis tą pilvą aria? Nėr kitos priežasties? Tikrai nenoriu nervint, tačiau mąstau, kad gal dėl kokios kitos priežasties, pvz dėl nerimo, ar kokios odos kvarabos - negalėtų?...

Kivio balutės ir pelių buljonas - šypseną kaip mat išspaudė smile.gif . Mažiems Kivukos babaliukams sveikatos balionukas. 4u.gif

Labai mažai parašau, žiūriu, apsileidau, bet labai išsunkia visi pirmoko reikalai ir dargi esu tėvų komiteto pirmininko žmona. doh.gif Tai darbo daug. Dar Tašės mamka...
Tašė pasiuto mane kelt prieš pat žadintuvą ir dargi net pasiuto ėst prašyt bet kokia proga, tačiau pastebėjau, kad dedant mažiau sausiako, bet dažniau, jis gal taip neišsivadėja, labiau jai kvepia ir ji jo daugiau suėda, o ne konservų. Tačiau likus 3 kuopoms - sausiako nebėra... schmoll.gif Atsisuka ir sako - mrrrr. Man dar patinka, kada ji sąžiningai laukia manęs einant į virtuvę - budi. Tada pribėga ir žiūrėdama į akis - mrrrrrkkkkkktttt... Ar supratai, mamka???? Jei nesuprato ta mamka, tai glosto šaldytuvo dureles letenyte arba spintutės, kur sausiakas sudėtas durikes...

Oras mane slegia, bet galvoju, kad žemei reikia nusipraust irgi. mirksiukas.gif
Vakar išeinu į balkoną, džiausčiau skalbalus, Tašė atėjo, sėdi, sakau, eik į balkoną, prasivaikščiosi - ji man - "neeeeeeeee" - kaip ožka kokia. Ko neišvirtau. MB kaip dėjo juoktis... O Tašė lėkė į kambarį - net pilvo klostelė krutėjo į šonus... blink.gif biggrin.gif

Vilkrai sėkmės ir Leslei linkiu pasveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 rugsėjo 2014 - 10:36
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 11:33)
biggrin.gif  biggrin.gif  ir mes suplyšom kai pamatėm kaip jauniklį špokutį per pievą už sparno nutvėrusi vedasi o tas ir eina  doh.gif  Susistriokinom kad sparniuką bus sulaužiusi, ale špokiuks tą dieną matyt gyvybės loterijoj buvo išlošęs - sveikut sveikutėlis paliko  biggrin.gif

kurgi neisi, jei katinas veda.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 10, 11:34)
kurgi neisi, jei katinas veda....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai... smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erendira mano banginukas Mila periodiškai pilvą išsilaižo - dažniausiai pavasarį ir rudenį. Anksčiau dar laižymasis aprimdavo, jei turėdavau mažų globotinių, tada jinai jais rūpindavosi ir ramesnė būdavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 10:33)

Pūkelytė ir tas auksinis katukas - labai susiderinę spalviškai. Pamiršau katuko vardą.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Auksinis katukas -Funtikas, mano seneliukas, nors ne geriau senjoras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet iš jūsų kai kurių vaizdingų pasakojimų tikrai galima suplyšti iš juoko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip ir iškyla prieš akis pelių buljonas, Magnunos špokiuko ir katytės porelė, Tašės kalba, vienu žodžiu gerai, kad kabinete viena sėdžiu.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 09 10, 11:47)
Erendira mano banginukas Mila periodiškai pilvą išsilaižo - dažniausiai pavasarį ir rudenį. Anksčiau dar laižymasis aprimdavo, jei turėdavau mažų globotinių, tada jinai jais rūpindavosi ir ramesnė būdavo. smile.gif

Erode, man veterinarkė sakė, kad vienas ir pagrindinių dirginamos pūslės požymių - išlaižytas pilbas arba nugara prie uodegos...
Colomba, bet Mila irgi turi bėdų su pūsle? g.gif

Nelabai Runcelis dėl ko nors stresuoja - ne tokia natūra... ir pažaiidžia, ir mažius paniurko... Kad Bižū stresuotų, man aiškiau būtų....

Žiūrėsim, nes liūdna jam su švarkiuku - tik miega ir tiek, nei žaidžia, ne Pampliuką prausia...
Iš išvis, tos dienos, kai vakare neėdė, tyre dar dūko su jaunimėliu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 11:33)
*Labai mažai parašau, žiūriu, apsileidau, bet labai išsunkia visi pirmoko reikalai ir dargi esu tėvų komiteto pirmininko žmona.  doh.gif  Tai darbo daug. Dar Tašės mamka...
**Tačiau likus 3 kuopoms - sausiako nebėra...  schmoll.gif Atsisuka ir sako - mrrrr. Man dar patinka, kada ji sąžiningai laukia manęs einant į virtuvę - budi. Tada pribėga ir žiūrėdama į akis - mrrrrrkkkkkktttt... Ar supratai, mamka???? Jei nesuprato ta mamka, tai glosto šaldytuvo dureles letenyte arba spintutės, kur sausiakas sudėtas durikes...

* kur čia bus to laiko kai šitiek pareigų biggrin.gif O kaip pirmokas, apsiprato mokykloje?
** blink.gif jetus, mamka tai čia jau trys dienos kaip dubenėlis tuščias doh.gif Tėvukų Grantas būdavo tris kruopas suvalgo ir jau skųsdavosi, kad dubenėlis tuščias doh.gif
O dėl šaldytuvo tai Mauras vis bando mane su tėvukų šaldytuvu supiršti biggrin.gif kai atik ateinu tai vis vedasi pažindintis biggrin.gif
Atsakyti