Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 10:26)
Kivuka 4u.gif  4u.gif O Kivis tai rūpestingas, tempia namo riebes peles dovanų, vat išsivirtų mamka pelių buljono - iškart pasveiktų  tongue.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Net nupurtė pagalvojus laugh.gif Pamatytum tu tas riebias peles - kartais be galvų, kartais su išvirtusiais viduriukais - apsivemtum ir be buljono tongue.gif laugh.gif Mano vaikai jas "kako" vadina laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 10 rugsėjo 2014 - 09:32
Gerai kad nieko nevalgiau, peliu buljonas nuskambėjo tikrai "skaniai" biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikatos pūkuotiems vaikams ir žmonių vaikams 4u.gif

O aš šiandien šturmavau senius - pirkau dar vieną tualetą, nes Bižū pasiuto, kad mažių prilindo rūsin ir nusprendė ten atsižymėti valdas blink.gif ... teks pastatyti jai ten tualetą g.gif

Dabiau be naujienų - vakar paleidau Runccelį ir švarkučio, lyg sąžiningai ropinėjo, mieginėjo, paskui užmačiau, kad pilvas vėl aptarkuotas doh.gif Gerai nors, kad patiko pasta nuo struvitų... bandysim su ja tuos smėliukus išsišluot...

Kas paslėpė saulutę? bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 09:26)
Tai manau tetos Busy ne tik Kruopa lauktų. Mar rodos Busy iš pradžių nebuvo tvirtai apisprendusi kas važiuos  smile.gif  Bet kuriuo atveju pašefuosim ir  Busy mamą  4u.gif

Ačiū, mano mamka katinus irgi myli, todėl mielai pažais su Kruopos ir Grikio pelėmis biggrin.gif 4u.gif

Erendira, saulė atriedėjo pas mane laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 rugsėjo 2014 - 09:38
QUOTE(Erendira @ 2014 09 10, 10:35)
Kas paslėpė saulutę?  bash.gif

Pas mus atsiuntė biggrin.gif
Atsakyti

Voliotis ir tarp balų gerai - nebūtina saulutė tongue.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Aš buvau savo parduotuvėje, (tiksliau Doroje gyvūnėlių, man prie pat namų). Sakau man prašau mažų pelyčių, tai žiūri į mane pardavėja...tada pasitaisiau, sakau žaislinių biggrin.gif Ji sako , mes turim ir gyvų, galvoju negi savo katinėliui pirksit gyvas pelytes lotuliukas.gif

Runcius kaip ir Juodukės Rubė pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 10, 10:41)
Voliotis ir tarp balų gerai - nebūtina saulutė  tongue.gif  biggrin.gif

Kivi, žinok, tetos laaabai retai kada voliojasi, ypač tarp balų. Tai joms saulutė reikalinga. Labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 rugsėjo 2014 - 09:50
Aš pati savo komentarą rašiau stengdamasi labai vaizdžiai neįsivaizduoti pelių buljono virimo proceso unsure.gif biggrin.gif

Aga, tikrai šitaip debesų patalais apkamšė, kad nė kraštelis nekyšo doh.gif
Dar įsivaizdavau kaip Runcelis ropinėja wub.gif biggrin.gif
Aš tetai, kuri atvažiuos netgi ir savo šezlongą užleisiu ax.gif tik mamkai pasakysiu, kad pirmiau nurinktų mano rainus gauriukus nes teta vargu ar norės raina būti mastau.gif
user posted image
Nikuna - prašom mums atkirpti saulytės kraštelį ax.gif
Vidam - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 08:42)
4u.gif  Tik prašyk (kartais reikia porašyti) kad butinai statitų lašinę, ji maža, jau kelias dienas nevalgė, o dar viduriuoja...
svarbiausia nesinervuoji 4u.gif
Papildyta:
Co;omba, Vilniuj buna...Kaune niekad ir nebuvo, vežėmės įš sostinės....bet jei tfutfu tfu Leslei maras, tai jau yra klinika ir serumo leist nebegalima

Aš ir Vilniuje neberandu.

QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 09:42)
Aš buvau savo parduotuvėje, (tiksliau Doroje gyvūnėlių, man prie pat namų). Sakau man prašau mažų pelyčių, tai žiūri į mane pardavėja...tada pasitaisiau, sakau žaislinių biggrin.gif Ji sako , mes turim ir gyvų, galvoju negi savo katinėliui pirksit gyvas pelytes  lotuliukas.gif 

Runcius kaip ir Juodukės Rubė pasidarė  g.gif

biggrin.gif:D:D Ot apsidžiaugtų bet kokia katė tokią dovaną gavusi biggrin.gif

Atsiprašau, kad nieko atskirai nepakomentuoju, viską daugiau ar mažiau perskaitau, bet darbas taip išsunkia, kad paskaitau vakarais ir lovon. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 09 10, 10:54)
biggrin.gif:D:D Ot apsidžiaugtų bet kokia katė tokią dovaną gavusi biggrin.gif

Oi nežinau kaip būtų jeigu aš saviškiams gyvą pelytę parneščiau smile.gif Iš maniškių tai manau tik Mauras nepasimestų arba apsimestų kad nepasimetė, pasismaktų karūną ant pakaušio ir eitų aiškintis kaip čia ta pelė veikia biggrin.gif Kruopa tai manau užlystų Maurui už nugaros ir jam per petį žiūrėtų, ana pernai vasarą vabaliukų buvo nusigandusi biggrin.gif kažkoks vabaliukų sezonas pernai buvo, tiesiog patys per plyšiukus balkonan lindo, tai Mauras juos traukdavo ir pridusintus Kruopai atiduodavo, o ta ziūzė jam už nugaros tupėjo ir žiūrėjo kaip jis darbuojasi, pati tai savo pirštinaičių nesipurvino smile.gif
Grikis tai jaučiu gyvą pelę pamatęs mamkai ant kelių užsiropštų biggrin.gif Prieš supažindinant su gyvom palėm reiktų man saviškius išsiųsti pas Kivį į pelių gaudymo kursus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 10:09)
Oi nežinau kaip būtų jeigu aš saviškiams gyvą pelytę parneščiau  smile.gif  Iš maniškių tai manau tik Mauras nepasimestų arba apsimestų kad nepasimetė, pasismaktų karūną ant pakaušio ir eitų aiškintis kaip čia ta pelė veikia  biggrin.gif  Kruopa tai manau užlystų Maurui už nugaros ir jam per petį žiūrėtų, ana pernai vasarą vabaliukų buvo nusigandusi  biggrin.gif  kažkoks vabaliukų sezonas pernai buvo, tiesiog patys per plyšiukus balkonan lindo, tai Mauras juos traukdavo ir pridusintus Kruopai atiduodavo, o ta ziūzė jam už nugaros tupėjo ir žiūrėjo kaip jis darbuojasi, pati tai savo pirštinaičių nesipurvino  smile.gif
Grikis tai jaučiu gyvą pelę pamatęs mamkai ant kelių užsiropštų  biggrin.gif  Prieš supažindinant su gyvom palėm reiktų man saviškius išsiųsti pas Kivį į pelių gaudymo kursus  biggrin.gif

Bet žinok ir bute galima pelę pagauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Funtė čia daug anksčiau, kai dar vienas buvo, pasigavo pelytę vidury nakties. Tiksliau dvi, vieną vieną naktį, o kitą po kelių savaičių doh.gif
Jis tai ką žaidžia sau su pelyte ir nieko, o aš tai bijau smile.gif Bet šiaip ne taip buvo su šluotos ir šiūpeliuko pagalba pagautos ir išskraidintos per balkoną. Gal ir žiauriai pasielgiau verysad.gif , bet tai kur reikėjo dėt g.gif
Atsakyti