Čia Diinkai. Ir visoms toms, kurios gelbsti
QUOTE(Erode @ 2014 09 03, 11:41)
Mes iš mokyklos - pirmos ašaros, "nespėju atlikti darbelių".
stropus koks sūnelis įeis į vėžes ir viskas bus gerai
QUOTE(Erode @ 2014 09 03, 12:15)
Magnuna, o jei įdėtume paveiksliuką su pietumis, mažu ir pietaut neitum?
Khe, khe pavėluotai pietų paveiksliuką įdėjai aš jau spėjau savo pietus sukirsti bet paveikslinius pietus irgi imu
Runceliui daug sveikatos linkėjimų
oj Runceliui sveikatytės
Mano grybinukai vonioj siautėja. jau Ikiukas nebe visad pasislepia. mergytei vakar niekur neradau svieciant, berniokui vienos ausies vidinėj pusėj. bet mergička vis dar čiaudi ir jei tik nesulašini gentamicino (pasibaigė vakare) kitą dieną akis jau prasčiau atrodo.
jei šokiai tai šokiai:
Mano grybinukai vonioj siautėja. jau Ikiukas nebe visad pasislepia. mergytei vakar niekur neradau svieciant, berniokui vienos ausies vidinėj pusėj. bet mergička vis dar čiaudi ir jei tik nesulašini gentamicino (pasibaigė vakare) kitą dieną akis jau prasčiau atrodo.
jei šokiai tai šokiai:
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 12:13)
Jau pasiskambinėjau - echskopijos kainos skiriasi po kelis kartus
Diinka ir savų rūpesčių turi kaip nors suitvrakysim gal...
Beje, po mūsų kelionės po Rumuniją tik susigaudžiau, kad vienas smagus mūsų pakeleivis ir kasmetinių vasario 16 progos koldūnų lipdymo akcijų dalyvis yra žinomas Kauno veterinaras
Diinka ir savų rūpesčių turi kaip nors suitvrakysim gal...
Beje, po mūsų kelionės po Rumuniją tik susigaudžiau, kad vienas smagus mūsų pakeleivis ir kasmetinių vasario 16 progos koldūnų lipdymo akcijų dalyvis yra žinomas Kauno veterinaras
.... įtaisiau vadinasi....ką jau dabar. O kai šiandien ėda ? ...šašas, gal koks pūlinukas...todėl laižosi ? gal įsidrėskė, vis galvoju ką ten galėtų skaudėti gal pastebėk dar dieną kokią, o kaip šiaip jaučiasi? neįsivaizduoju kas galėtų būti,...
laba
pmaneat prašiau pasidalinti ryžiukais nuo konteinerio, globos labai reikėjo...
buvo prapuolę...o atsirado tik vienas.... vakar skubos tvarka paėmiau...sėdi narve (neyturiu kur paleisti ) verkia....visiškas gerietis...sklubiai reik namų...įdėsiu į FB, pasidalinkyte prašau kas galite
QUOTE(Tajka @ 2014 09 03, 12:27)
Čia Diinkai. Ir visoms toms, kurios gelbsti
sugraudino.. ypač pagalvojus apie tuos kuriems nespėjama padėti..
visa dar katė mama ir pilkius nepagauti. važiavom ir šeštadienį ir sekmadienį- nebuvo. šią savaitę tik šiandien mačiau.. bent jau sveiki atrodo.
Erodes mažiukui
Sveikos, Runceliui MurrSveikatino siunčiam pilnas letelnas!
--------
Ir aš vis pažiūriu skelbimus kaip mažuliai varguolėliai ieško namų, prašo pagalbos...pasidalinu FB, nes daugiau padėti neturiu galimybės, o taip norėtųsi...bet gi nepersiplėšiu
--------
Ir aš vis pažiūriu skelbimus kaip mažuliai varguolėliai ieško namų, prašo pagalbos...pasidalinu FB, nes daugiau padėti neturiu galimybės, o taip norėtųsi...bet gi nepersiplėšiu
Diinka, šiandien visą rytą ėsti prašė, bet daviau tik po veterinarkės - ėdė godžiai. o su laižymu tai čia rimčiau, ne šašiuką nulaižyt - aplink speniukus išsilaižęs, o taukų klostę pilvo apačioj jau iki žaizdelės... matyt viduriuose kažkas sopa - kai pūsuždegimas buvo, irgi buvo pradėjęs laižytis, bet pagijo ir baigė, o davbar vėl nors sisojimo garsas ir kikis tai geras
Naujasis ryžulis labai fainas pasidalinsiu
Oj, šokėlėjėlė pika
Biškį apsiraminsiu nuo panikos ir paieškosiu gražių foto
Naujasis ryžulis labai fainas pasidalinsiu
Oj, šokėlėjėlė pika
Biškį apsiraminsiu nuo panikos ir paieškosiu gražių foto
Runceliui sveikatytes daug daug
O as vis ziurinedama namu ieskancius, pastoviai apsiverkiu, tai stengiuos maziau zuret....
Dar savus siandien apziurejau su nuoskauda dideiausia...
Einu begiot, 4km laukia....
Visoms geros dienos
O as vis ziurinedama namu ieskancius, pastoviai apsiverkiu, tai stengiuos maziau zuret....
Dar savus siandien apziurejau su nuoskauda dideiausia...
Einu begiot, 4km laukia....
Visoms geros dienos
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 03, 12:58)
sugraudino.. ypač pagalvojus apie tuos kuriems nespėjama padėti..
mane irgi graudulys suėmė, bet iš kitos pusės vėlgi kiek yra tų, kurie pagalbos sulaukė
O aš irgi turiu kieme rūpestėlį, tiksliau du... Prie gretimo namo laikosi du katinėliai, vienas kokių 5 mėn o kitas kokių 10 mėn. Abu laukinukai, artyn neprisileidžia, bet pamatę kad atnešu maisto prisiartina per 1,5 metro. Patys prie žmonių neina. Kai juos pastebėjau, jau kažkas juos pašerdavo, nes laikėsi šalia namo ir matėsi kad žiūri į viršų (turbūt iš balkono jiems maisto išmesdavo). Nus vis nunešu jiems maistelio vakarais, matau, kad ir kiti atneša, randu sausiukų paberta. Dieną jie vaikšto savo reikalais, nes dieną juos nedažnai matau o ir vakarais ne kiekvieną kartą randu laukiančius maisto. Akivaizdu, kad jie nėra naminiai išmesti, manau kad arba atsivesti gretimuose soduose netoli žmonių todėl ir privengia žmogaus bet ir žino, kad žmogus juos gali ir pamaitinti. Jeigu būtų naminukai tai mažiau klausimų kiltų ką daryti o dabar kaip ir laukinukai, arti neprisileidžia ir nėra tokie, kad savim negalėtų pasirūpinti, tai ir nežinau kol kas ką daryti, juo labiau kad dabar pas save kol kas negaliu priglausti. Galvoju palaukti keletą savaičių tuo labiau kad ir nešalta dar ir abu sveiki ir guvūs. Kai galėsiu pas save priglausti ir jeigu matysiu, kad jie jaukinasi reiks bandyti gaudyti ir ieškoti namų ar bent sterilizuoti ir paleisti atgal jeigu pasirodys kad nesijaukina Nu žodžiu, šiuo metu nieko negaliu padaryti tik maisto nunešti, o po to žiūrėsiu pagal situaciją
Tajka
Ačiū labai labai, už gerus palinkėjimus, už gausias dovanas, kaip ir visoms katinukų temos slaptoms gerbėjom
o gal į ką sualergizavo? o nemanau, kad depresija ji pultu....
O aš irgi turiu kieme rūpestėlį, tiksliau du... Prie gretimo namo laikosi du katinėliai, vienas kokių 5 mėn o kitas kokių 10 mėn.
laukinukam ir lauke visai neblogai (čia jei nesijaukina) Viskas priklauso nuo aplinkos, jei žmonės geranoriuški, galima įrengti tvarkingą vietelę su namuku ir maitinimo indeliais (na čia kad nemėtytų per balkonus ) ..ir aišku gerai būt sterilizacija ...aš globas pradėjau nuo savo kiemo....
Ačiū labai labai, už gerus palinkėjimus, už gausias dovanas, kaip ir visoms katinukų temos slaptoms gerbėjom
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 13:29)
Diinka, šiandien visą rytą ėsti prašė, bet daviau tik po veterinarkės - ėdė godžiai. o su laižymu tai čia rimčiau, ne šašiuką nulaižyt - aplink speniukus išsilaižęs,
o gal į ką sualergizavo? o nemanau, kad depresija ji pultu....
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 13:44)
O aš irgi turiu kieme rūpestėlį, tiksliau du... Prie gretimo namo laikosi du katinėliai, vienas kokių 5 mėn o kitas kokių 10 mėn.
laukinukam ir lauke visai neblogai (čia jei nesijaukina) Viskas priklauso nuo aplinkos, jei žmonės geranoriuški, galima įrengti tvarkingą vietelę su namuku ir maitinimo indeliais (na čia kad nemėtytų per balkonus ) ..ir aišku gerai būt sterilizacija ...aš globas pradėjau nuo savo kiemo....