Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Labas rytas 4u.gif kokie gražūs pledukai ir kilimėliai smile.gif žaislinė mažytė Gabana labai miela wub.gif tai kada busy trauksi Lietuvon ?

Aš vilkros vietoj tikrai veščiau į Vetvilą. Svarbiausiai nemokamai, nes nežinia kiek laiko reiks ten gydyti ir stacionare laikyti. Svarbu yra tokia galimybė...o kad toliau, tai juk ne vaikas , kasdien lankyti nereikės. Tikiuosi kad ne maras ir greitai mažylė pasveiks. O mama ir broliai irgi apsirgo ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 09:12)

Aš vilkros vietoj tikrai veščiau į Vetvilą. Svarbiausiai nemokamai, nes nežinia kiek laiko reiks ten gydyti ir stacionare laikyti. Svarbu yra tokia galimybė...o kad toliau, tai juk ne vaikas , kasdien lankyti nereikės. Tikiuosi kad ne maras ir greitai mažylė pasveiks. O mama ir broliai irgi apsirgo ?

jie irgi paviduriuoja- sakė juos prižiūrinčios moterys. Tik jos įtaria maistą.. Todėl svarbu Leslei nustatyti priežastį- jei kokia infekcija- turės važiuoti visi gydytis.
Papildyta:
taigis- lauksiu vizito į Ramučius- Pašilėj be 200 nėr ko nei vaidentis.... unsure.gif et... jei na mažoji- važiuočiau ir dabar- bet ten sakė šiuo metu apgultis- sunku bus jai išlaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 06:58)
Paskaičiau apie kačių maro požymius . Sutampa...  verysad.gif  pakalbėjau su Miesto katės Sandra- imsiu taksi ir 9 ryte būsiu prie "jų klinikos " durų..  Kitaip -tikrai neišsimokėsiu..

Viduriavimas su krauju gali būti ir dėl pirmuonių ir dėl maisto. Pvz Rainytė - maistas netinka - iškart kraujo atsiranda su išmatomis.

Reiktų maro testą padaryti, kad marą atmesti būtų galima.
Išmatų pasėlis būtų gerai, pažiūrėti kas išaugs.

Labai tikuuosi, kad ne maras, o kokia lengviau pagydoma problema 4u.gif
Ar dar būna serumo nuo maro? Jau senokai apie tai negirdžiu.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 09:28)
jie irgi paviduriuoja- sakė juos prižiūrinčios moterys. Tik jos įtaria maistą.. Todėl svarbu Leslei nustatyti priežastį- jei kokia infekcija- turės važiuoti visi gydytis.

4u.gif Tik prašyk (kartais reikia porašyti) kad butinai statitų lašinę, ji maža, jau kelias dienas nevalgė, o dar viduriuoja...
svarbiausia nesinervuoji 4u.gif
Papildyta:
Co;omba, Vilniuj buna...Kaune niekad ir nebuvo, vežėmės įš sostinės....bet jei tfutfu tfu Leslei maras, tai jau yra klinika ir serumo leist nebegalima
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Magnuna
, nepasveikom.....kriokiam abi su mažute...naktim nemiegam...

Mažytė Gabanytė kokia gražuolė kleckutė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nors visi mažiukai gyvūnėliai gražuoliai wub.gif

Ir aš naktim nemiegu, gaudau peles ir tempiu namo doh.gif Tik mamka kažkodėl nesidžiaugia radusi mano dovanas g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 10 rugsėjo 2014 - 08:56
Laikau kumščius už Leslę.

Sveikatos Kivukos babaliukui!

Vidam, ne aš važiuosiu. Mano mama 4u.gif
Atsakyti
Kivis laimingas katinas wub.gif tikrai gyvena pagal prigimtį katinišką gyvenimą smile.gif

Kai Magnuna parašė, kad Kruopiukas laukia tetos busy , tai pagalvojau kad pati važiuosi smile.gif
Atsakyti
Vilkra sveikatos Leslei ir nesinervuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 10, 09:50)
Magnuna[/b], nepasveikom.....kriokiam abi su mažute...naktim nemiegam...

Cia vis dar ta pati sloga? ar rimciau kas? Man nuo slogos padeda vienintelis euforbium compositum smile.gif G tai normalia baisia sloga nelabai ir sirgo tokių kad naktim nemiegot ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 10, 10:11)
Cia vis dar ta pati sloga? ar rimciau kas? Man nuo slogos padeda vienintelis  euforbium compositum smile.gif G tai normalia baisia sloga nelabai ir sirgo tokių kad naktim nemiegot ir pan.

Sloga jai buvo vos parą.. tada tempa pakilo, 1,5 paros laikėsi...dabar tempos nebėra, bet antrą dieną koso taip giliai su krankalais ir pakimusi...duodu Umckalor, bet kol kas negerėja.. g.gif Pati irgi taip pat kosau..
O to vaisto nuo slogos pavadinimą išsisaugojau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 10 rugsėjo 2014 - 09:21
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 10:07)
Kai Magnuna parašė, kad Kruopiukas laukia tetos busy , tai pagalvojau kad pati važiuosi smile.gif

Tai manau tetos Busy ne tik Kruopa lauktų. Mar rodos Busy iš pradžių nebuvo tvirtai apisprendusi kas važiuos smile.gif Bet kuriuo atveju pašefuosim ir Busy mamą 4u.gif
Kivuka - 4u.gif 4u.gif O Kivis tai rūpestingas, tempia namo riebes peles dovanų, vat išsivirtų mamka pelių buljono - iškart pasveiktų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 10 rugsėjo 2014 - 09:27
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 10, 10:26)
O Kivis tai rūpestingas, tempia namo riebes peles dovanų, vat išsivirtų mamka pelių buljono - iškart pasveiktų  tongue.gif

Vat pakėlei nuotaiką su komentaru..smile.gif Pritariu- nuo pelių bulijono- visi pasveiksta
Atsakyti