kai atsičiukinsiu po visų nenormalybių- pažadu ir aš pagirsiu visus kailiniuočius, jų pilvukus, letenas ir uodegas
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 06:58)
Paskaičiau apie kačių maro požymius . Sutampa... pakalbėjau su Miesto katės Sandra- imsiu taksi ir 9 ryte būsiu prie "jų klinikos " durų.. Kitaip -tikrai neišsimokėsiu..
Bet kad prie maro dar čiaudo ir snarglioja man atrodo Nepanikuok, kartais kai paskaitai apie ligas, tai atrodo, kad visom ligom tinka visi simtomai. Laikykitės
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 07:58)
Paskaičiau apie kačių maro požymius . Sutampa...
Tuk tuk tuk į medį, tikiuos kad tai tik sutapimas
Labas rytas
Vilkra - ir aš linkiu, kad tai būtų tik sutapimas juk geriausias būdas susirasti ligų - tai paskaityti kokią medicinos enciklopediją. Dėl finansų labai nepergyvenk - suremsim pečius ir trauksim Leslę iš ligų nagų
Rariuko baltas peldukas ir ryžas takutis ir abudu spalviškai prisiderinę
Mažytę Gabanytę tai man norėjosi per ekraną išsitraukti ir prie savęs priglausti didelę irgi norisi jei ne prie savęs priglausti tai pačiai prie jos prisiglausti
Princesė Kiara - tobula
Kruopa labai laukia tetos Busy su siuntiniu, žadėjo netgi savo peles duoti pažaisti
Geriausias būdas ko nors sulaukti - pamiegoti
Erendira - neradau namie baltų koralų bumbuliukų, turbūt iškeliavo jie iš namų Gal kartais Rustei sudėjau, kai pirmą partiją karoliukų atidaviau
Vilkra - ir aš linkiu, kad tai būtų tik sutapimas juk geriausias būdas susirasti ligų - tai paskaityti kokią medicinos enciklopediją. Dėl finansų labai nepergyvenk - suremsim pečius ir trauksim Leslę iš ligų nagų
Rariuko baltas peldukas ir ryžas takutis ir abudu spalviškai prisiderinę
Mažytę Gabanytę tai man norėjosi per ekraną išsitraukti ir prie savęs priglausti didelę irgi norisi jei ne prie savęs priglausti tai pačiai prie jos prisiglausti
Princesė Kiara - tobula
Kruopa labai laukia tetos Busy su siuntiniu, žadėjo netgi savo peles duoti pažaisti
Geriausias būdas ko nors sulaukti - pamiegoti
Erendira - neradau namie baltų koralų bumbuliukų, turbūt iškeliavo jie iš namų Gal kartais Rustei sudėjau, kai pirmą partiją karoliukų atidaviau
Laba ryta
vilkra, nepanikuok, kitaip tikrai nebus, o į marą labai panašu,...
O į kokią kliniką veši ?
O į kokią kliniką veši ?
Labas rytas,
Vilkra, stiprybės ir sveikatos ir tau, ir Vaivai, ir Leslei...
Magnuna, aš parodysiu ką turiu, tavo karoliukai tebesudėti yra tavo maišelyje. Kai kuriuos panaudojau. Galėsiu atoduoti Erendirai, jei kurie bus "tie"
Vilkra, stiprybės ir sveikatos ir tau, ir Vaivai, ir Leslei...
Magnuna, aš parodysiu ką turiu, tavo karoliukai tebesudėti yra tavo maišelyje. Kai kuriuos panaudojau. Galėsiu atoduoti Erendirai, jei kurie bus "tie"
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 08:37)
Laba ryta
O į kokią kliniką veši ?
O į kokią kliniką veši ?
Du variantai- arba į ramučius ( Miesto katė turi ten nuolaidas) ir man nekainuotų, arba į pašilės- nes man ten arčiausiai.. bet tada reiks Jūsų paramos...
kažkaip šiandien šviesiau pasidarė, kai supratau, kad kitaip jau nebus- reiks mirk žūk Leslę gelbėti..
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 08:42)
Du variantai- arba į ramučius ( Miesto katė turi ten nuolaidas) ir man nekainuotų, arba į pašilės- nes man ten arčiausiai.. bet tada reiks Jūsų paramos...
ramučiuose, tai į Vetvila , turi jie ir stacionarą, nes mažutei teks lašųinę statyti tik toks gydumas...o Pašilės nesu buvus nežinau nieko
Vilkra - vežk ten kur tau geriau gaunasi, o jeigu reiks paramos - pagelbėsim Dabar svarbiausia, kad Leslė gautų gydymą, kurio jai reikia
Ruste -
Ruste -
Vetvila yra Kykutės
Aš tik ėdalą iš ten parsisiunčiu ir su Kykute darbo reikalais bendraujam, fainas ji žmogus labai
Aš tik ėdalą iš ten parsisiunčiu ir su Kykute darbo reikalais bendraujam, fainas ji žmogus labai
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 07:44)
ramučiuose, tai į Vetvila , turi jie ir stacionarą, nes mažutei teks lašųinę statyti tik toks gydumas...o Pašilės nesu buvus nežinau nieko
Pašilės irgi turi stacionarą. Mano katukas ten buvo , jam lašelinę statė. Friskę kai sterilizavo irgi buvo palikta stacionare.
Papildyta:
Pašilės klinikoje Penkta koja gydo savo globotinius. Šiaip dėl nuolaidų ten galima manau tartis, tuo labiau, kad katytė priglausta.
Labukas
Leslei
Gabanytė
ir pledukai
Leslei
Gabanytė
ir pledukai