Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 22:24)
jau smektą sugirdžiau- lineksas ryt- kiek to linekso duoti? ketvirtį žmogaus dozės? Ir nuo kelintos tau būtų ryte paskambinti?

Aš keliuosi 5 smile.gif reik dvejus namus apeit, o 7 jau i6va=iuojam nes MB darbas nuo 8, a6 ger1 valand1 m4gaujuosi gamta ir savo svajon4mis vaik62iodama paneriu, nes man darbas nuo 9, taigi man geriausia skambintin nuon7.30 iki 9, arba nuo 12, kai 6efas pasiplaus linex-o ašsugirdau apie ketvirtį kapsulės, juk tai bakterijos, ne kažkoks piktas vaistas 4u.gif Eik ramiai miegoti
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 17:30)
Šiandien jau geriau- pradėjo nors šita valgyti. biggrin.gif

Na va ir puiku, dukrytei jau geriau. 4u.gif
Susitvarkys ir Leslė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 09, 16:57)
Nu nereali pleduke wub.gif O jau dekoras, zodziu truksta wub.gif

Ačiū blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 09, 19:21)
Rikis: niekam neduosiu savo peliuko..

Na, veiklos jums namie netrūksta su šitais gražuoliais wub.gif Smagumėlis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2014 09 09, 20:44)
Ainu kailis - mmm... Labai dailus, atrodo išpuoselėtas, ar tam reikia pastangų?

Niu, žinok, nelabai tam kailiui ir reikia priežiūros- porą kartų per savaitę pašukuoju ir tiek. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 09, 20:44)
Ainu kojinis pledukas  wub.gif  įsivaizduoju kaip smagu kojas tokiu pleduku užsikloti  thumbup.gif

Aha, smagu bigsmile.gif Čia foto rytinis mudviejų ritualas- aš dažausi akis, o Ainu savo kailiniais užkloja nuogas mano kojas, gulėdama man ant kelių ir murkdama biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Skaičiau viską, o ką pakomentuoti nebžinau... blush2.gif

Vilkra
, sveikatos šeiminykščiams. TB nemušk, atsipeikės... o ir prireiks.

Pledinė Ainu wub.gif

Kalbėjot apie princeses... tokią princesę, su besiraitančia dupce matėt?

Pabandyk nusmukdyt karūną

Bižū su nusmukusia karūna labai prajuokino laugh.gif friends.gif

Kruopa dėžikėj thumbup.gif Laukia musėnt Kiaros siuntinio biggrin.gif

Pukelytės prašom man neapšnekinėt ir negadinti jos įvaizdžio mano akyse... laugh.gif man ji joks arklys be kaubojaus. Tikra dama ir ne kitaip tongue.gif

Runceliui sveikatos ir dar kartą sveikatos 4u.gif

Kad dabar dar prisimint, kas žiūrėjo apie mažus bulmastifiukus... Rariukas gal. Tuomet va Karolių vaikystė laugh.gif
Man jinai išvis kažkoks geras dangaus sutvėrimas, o ne šuo blush2.gif

user posted image

Visiems katinėliams pakasiukai, nerandantiems namų - kuo greičiau juos rasti. Sergantiems - pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 rugsėjo 2014 - 22:41
busy, o Kiara nebando miškan bėgt? Jūs ją leidžiat vieną į lauką? O Bosą?
Labai gražiai turėklais princesė Kiara vaikštinėja, o jau vuodega koookia įspūdinga wub.gif
Mažylė Gabana kaip pliušinis žaisliukas wub.gif
Atsakyti
Neleidžiu, jei terasoj ar lauke, tai tik su manim 4u.gif PO to kai pas mus apsigyveno barsukai, i lauka išeinam rečiau. Bėgti nebandė dar nei karto, tfu tfu tfu biggrin.gif Buvo pabėgusi tik pro duris ir tai ne toli, pasislėpė po palete prie lango. Neišlindo, kol nepašaukiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 rugsėjo 2014 - 22:51
QUOTE(busycat @ 2014 09 09, 22:49)
Neleidžiu, jei terasoj ar lauke, tai tik su manim 4u.gif PO to kai pas mus apsigyveno barsukai, i lauka išeinam rečiau. Bėgti nebandė dar nei karto, tfu tfu tfu  biggrin.gif Buvo pabėgusi tik pro duris ir tai ne toli, pasislėpė po palete prie lango. Neišlindo, kol nepašaukiau

O barsukai puola kates? blink.gif
Aš irgi Ainu lauke išsileidžiu tik, jei pati būnu šalia smile.gif
Atsakyti
Nežinau laugh.gif Visgi laukinis padaras iš laukinio miško. Ką gali žinot kas šaus į galvą žvėriui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas . Leslė naktį praleido tyliai. Dukra irgi. Taigi išsimiegojau. Bet.. Lėslė ir viduriuoja su krauju ir pavemta radau. verysad.gif Vešiu tikrai veterinoriams. Dabar aiškinuos, kur "Miesto katės" veterinarijos klinika, ir kiek pinigų namuose.
Atsakyti
Labas rytas,

Vilkra 4u.gif labai labai linkiu kad visas šitas jovalas kuo greičiau išsispręstų, Leslė su dukryte pasveiktų, vyras apsiramintų ir būtų ramybė namuos 4u.gif

Kiaros uodegos raitymai wub.gif

Ainu pledas thumbup.gif ir aš tokio norėč labai ypač kai žiema artėja mirksiukas.gif

Taip pagalvojau kazi Ainu su Kiara neimanoma būtų klonuot? g.gif nu pasižiūri į abi ir taip net silpna iš gražumo biggrin.gif

Broliai rainiukai wub.gif ir Meduoliui sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 10 rugsėjo 2014 - 06:44
QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 06:19)
Labas rytas . Leslė naktį praleido tyliai. Dukra irgi. Taigi išsimiegojau. Bet.. Lėslė ir viduriuoja su krauju ir pavemta radau. verysad.gif  Vešiu tikrai veterinoriams. Dabar aiškinuos, kur "Miesto katės" veterinarijos klinika, ir kiek pinigų namuose.

Labas rytas,
vargšytė Leslė, stiprybės jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif Leslei sveikatytės 4u.gif
Parašyk jei reiks finansinės paramos.

O mažus gabaniukus aš mačiau biggrin.gif Na faina Busy ta maža tavo Gabanytė, burbuliukas toks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na o Pūkelytė į damą tikrai nepanaši , kai pradeda zovada lakstyt po butą, bilda viskas. O kai užgula Friskę ta net cypia nuo tokio svorio biggrin.gif
Ji dama tik kai miega arba tupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 10, 07:48)
Labas rytas,
vargšytė Leslė, stiprybės jums abiems 4u.gif  4u.gif  4u.gif Leslei sveikatytės 4u.gif
Parašyk jei reiks finansinės paramos.

Paskaičiau apie kačių maro požymius . Sutampa... verysad.gif pakalbėjau su Miesto katės Sandra- imsiu taksi ir 9 ryte būsiu prie "jų klinikos " durų.. Kitaip -tikrai neišsimokėsiu..
Atsakyti
Vajetus taigi Kiarą pamiršau pagirti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tau Busy mano Pūkelytė patinka, o aš alpstu nuo Kiaros grožio bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nors ką čia , čia ko gero visos apanka nuo Kiaros grožio.

Dar Meduoliui sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ainu pledukas irgi neblogas biggrin.gif
O čia dar pledukas biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

ir takelis biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti