Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(ametista @ 2014 09 09, 21:39)
Vilkra, o gal tai tiesiog reakcija i naujus namus.

drinks_cheers.gif Kruopa pirmom dienom irgi paviduriavo ir netgi truputuką kraujo siūlelis buvo. Aš irgi supanikavau, galvojau iš ryto reiks lėkti pas vetus, bet ryte stipriau neviduriavo, tai atidėjau iki vakaro, o vakare jau normaliau buvo. Teisingai Ametista sako, dar nepulk į paniką, katytė naujoj aplinkoj, daug žmonių, daug baimės, stresuoja štai ir suviduriavo. Gali būti, kad rytoj viskas normalizuosis 4u.gif
Ainu kojinis pledukas wub.gif įsivaizduoju kaip smagu kojas tokiu pleduku užsikloti thumbup.gif
Ir Rikis išdykėlis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 09 rugsėjo 2014 - 20:46
QUOTE(ametista @ 2014 09 09, 21:39)
Vilkra, o gal tai tiesiog reakcija i naujus namus. Mano Frankui taip buvo, as buvau jau susiruosus pas vetus lekti, ale mane reksiuku temoj paprotino, kad gi kaciui viskas pasikeite ir tai reakcija i pasikeitimus, ir tikrai praejo. Bet siaip jis buvo toksai megejas paviduriuot, tai as nupirkau virbac spec maisteli skrandziui, ir dvi savaites pamaisiau jo po 10 proc. i sausiaka, paskui dvieju savaiciu pertrauka, ir paskui dar dvi savaites su 10 proc. Ir po to viduriavimas retai pasitaiko.

bet ji nieko neėdė paskutinę parą... Tik tai ką su švirkštu sugirdžiau... unsure.gif O dabar dar viduriavimas..

Tikiuosi- sakau, gal lašiukų nuo streso nupirkti.. gaila gyvūnėlio.

ir apskritai, faina mergos, kad esat.. 4u.gif Jau tikraižliubčiau kur kampe. Reik šiąnakt išsimiegoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 rugsėjo 2014 - 20:48
Paviduriavo iš to ką anksčiau valgė, prieš parsinešant namo. Tiesiog pastebėk ar ir toliau eis tuoletan. Manau, kad jeigu kažkas negero tai ir toliau bėgio tuoletan ir vandenuku viduriuos, o jeigu tai nuo streso ir baimės tai turėtų išviduriuoti ir nelakstyti tuoletan 4u.gif
Gi pirmos dienos visada sunkios ypač kačiukui kuris ne namuose su žmonėmis augo 4u.gif pasislapstys keletą dienų kol supras, kad niekas jai blogo namuose napadarys ir pradrasės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 09 rugsėjo 2014 - 20:50
Vilkra ,manau ,kad tikrai nuo streso tas viduriavimas,juk pasikeitė maistas visiškai ,juolab sakei ,kad katė dar maitino kačiukus,tikai neturėtų būt infekcijamano katams labai padeda tokie milteliai iširpinami vandenyje ,gaunasi skani košytė,kurią skaniai sulaižo ,ten atrodo gerosios baterijos gyvūnams,neatsimenu kaip vadinasi-,lyg enteroferment,vet vaistinėje parduoda,nebrangus jie ax.gif

ps ,būtent todėl ,kad neėdė ir viduriavo,man taip atrodo,o gal turi smectos vaikams nupirkusi ,tai nakčiai kokį ketvirtį miltuko sugirdytum Leslei,ji tiesiog sutraukia vidurius ,toksinus,jei tokių yra žarnyne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 09 rugsėjo 2014 - 20:52
Vilkra tiesiog palikit ja ramybej, lai pati pasipranta ir islys neiskentus, kates gi smalsios, ir valgyt prades, nestresuokit sitaip 4u.gif kazi mes ka darytumem atskirtos nuo savu, pas kokius milzinus imestos? taip, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zundytė irgi gerą mintį davė. Pati nenaudojų fermentų, bet kiek teko skaityti atsiliepimų, kad katukai mielai sulaką vandenuką su fermentais smile.gif Man rodos kai kuriose vet gydyklose juos net mažais kiekiais supakuotus pparduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 09 09, 21:49)
Vilkra ,manau ,kad tikrai nuo streso tas viduriavimas,juk pasikeitė maistas visiškai ,juolab sakei ,kad katė dar maitino kačiukus,tikai neturėtų būt infekcijamano katams labai padeda tokie milteliai iširpinami vandenyje ,gaunasi skani košytė,kurią skaniai sulaižo ,ten atrodo gerosios baterijos gyvūnams,neatsimenu kaip vadinasi-,lyg enteroferment,vet vaistinėje parduoda,nebrangus jie ax.gif

jie ten vienu metu visi viduriavo- suleido vaistų- kai nustojo tik tuomet leido Leslę namo pasiimti. Ačiū- ryt važiuosim ieškoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 20:53)
jie ten vienu metu visi viduriavo- suleido vaistų- kai nustojo  tik tuomet leido Leslę namo pasiimti. Ačiū- ryt važiuosim ieškoti. 4u.gif

Pakamantinėsiu dabar biggrin.gif Ar maistas nesikeitė? Ką valgė anksčiau? Jeigu valgė tik sausą maistą, o dabar gavo konservų, gali viduriuoti. Jeigu konservai pigesni, irgi gali viduriuoti, ypač, kadangi tai mažas kačiukas, jautriau reaguoja.
Nevalgyti gali iš streso.
Galima duoti Dia-dog tablečių, man bent jau jos gerai viduriavimą stabdo mažiems kačiukams. ir gerųjų bakterijų galima, fermentų.
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 09 09, 22:06)
Pakamantinėsiu dabar biggrin.gif Ar maistas nesikeitė? Ką valgė anksčiau? Jeigu valgė tik sausą maistą, o dabar gavo konservų, gali viduriuoti. Jeigu konservai pigesni, irgi gali viduriuoti, ypač, kadangi tai mažas kačiukas, jautriau reaguoja.
Nevalgyti gali iš streso.
Galima duoti Dia-dog tablečių, man bent jau jos gerai viduriavimą stabdo mažiems kačiukams. ir gerųjų bakterijų galima, fermentų.
Viskas bus gerai  4u.gif

Maistas iki tol buvo totalus chaosas- ir sausiakai ir šutinta žuvis, ir virta vištiena ir plikyta mėsa ir konservukai.. pas mane per parą neėdė NIEKo išskyrus kelis mililitrus sumaitintus per prievartą 4u.gif

Rytas už vakarą protingesnis.. Einu miegoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 rugsėjo 2014 - 21:19
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 21:45)
bet ji nieko neėdė paskutinę parą... Tik tai ką su švirkštu sugirdžiau...  unsure.gif  O dabar dar viduriavimas..

Tikiuosi- sakau, gal lašiukų nuo streso nupirkti.. gaila gyvūnėlio.

ir apskritai, faina mergos, kad esat.. 4u.gif  Jau tikraižliubčiau kur kampe. Reik šiąnakt išsimiegoti

Panikuot tikrai nereikia 4u.gif bet pas vetus vertėtų, katytė iš kiemo, viduriavo vida vada, vaistus suleido, bet tyrimų nedarė...priežasčių gali būti daug, o mažiams nėr gerai ilgesnis badavimas plius viduriavimas aš tikrai eičiau rytr pas vetus, jei turi linexžo gerai būt sugirdyti, smechta daugiau nui vėmimo padeda 4u.gif Rytas už vakarą protingesnis, taigi eini ir ramiai išsimiegi, tikiuosi dukrytė ramiai miegos. Viskas ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 09, 22:22)
Panikuot tikrai nereikia 4u.gif  bet pas vetus vertėtų, katytė iš kiemo, viduriavo vida vada, vaistus suleido, bet tyrimų nedarė...priežasčių gali būti daug, o mažiams nėr gerai ilgesnis badavimas plius viduriavimas aš tikrai eičiau rytr pas vetus, jei turi linexžo gerai būt sugirdyti, smechta daugiau nui vėmimo padeda 4u.gif  Rytas už vakarą protingesnis, taigi eini ir ramiai išsimiegi, tikiuosi dukrytė ramiai miegos. Viskas ryt 4u.gif

jau smektą sugirdžiau- lineksas ryt- kiek to linekso duoti? ketvirtį žmogaus dozės? Ir nuo kelintos tau būtų ryte paskambinti?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 09, 21:19)
o gal sugalvosit sau pasilikti ir tapti daugiakate mama  biggrin.gif

Norėčiau turėti, ne vieną katinėlį, bet kol kas nėra galimybių...nuomojamas bustas ir t.t
Meduolis taip pat prisideda, prie to, kad baisu turėti daugiau..šiandien mama sakė, (jis pas ją sodyboj)kad vėl kažkas negerai, labai negražiai kvėpuoja, mažai ėda verysad.gif jam su plaučiais problemos, nuo pat tada, kai pasiėmiau.. Reiks žiūrėti ar neblogės..

Vilkra tikuosi su Lesle viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti