Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 16:18)
Laikas sutartas  biggrin.gif  Magnuna, nepamiršk paduškaičių į prieglaudą  4u.gif  (dar minėjai, kad turi balto koralo karolukų - mainom į ką nors - pasidirbinsiu auskarus prie tavųjų karolių  mirksiukas.gif )

Poduškės jau tupi bagažinėje drinks_cheers.gif tik mašinas reiks susderinti šalimais pastatyti, aš galvoju statyti už Šilo sankryžos, ten už buvusio Snoriuko ax.gif Beje ir Rustės adresiuką kur tai nuteriojau blush2.gif pagal vaizdą tai gal atrinkčiau kuris namas bet ir buto nepamenu blush2.gif Ruste gal gali brūkštelėti į AŽ užmirštuolei savo adresiuką blush2.gif
Erendira - šiandie namie pažiūrėsiu ar kas dar liko, bet bijau kad galėjau viską iššluoti per tvarkymusis doh.gif Po remonto viską laukan šluoju ko neprisireikė per paskutinius du metus ir kaip visada jau ir man kilo idėjų kur gerai galėčiau panaudoti kai ką, kas jau iškeliavo doh.gif Pasičekinsiu parbėgus smile.gif
Atsakyti
Abiem až parašiau adresą, durų kodą ir telefoną pakartojau.
Atsakyti
vilkra, viskas bus gerai, pasveiks dukrytė, apsipras Leslė, nebesinorės šaudyt TB 4u.gif ( Tantum Verde pastilės arba purškalas gerai nuskausmina burnytę. Dar prie stomatitų padeda paprastas, bet veiksmingas fuxin'o tepaliukas, bet jis receptinis ir gaminamas Universiteto vaistinėje. Visokius Kamistad, tikriausiai, jau vartojat. Šaltalankių aliejukas gerai padeda žaizdelėms gyti. Žinoma, bendras organizmo pastiprinimas kokiais nors žuvų taukais ar ežiuole irgi nepakenktų. Aš gydytoja- odontologė.)
Magnunos Imperatoriaus ant lentynos akys kaip palydovinės lėkštės biggrin.gif

Naujos kartos katininis kojų pledas (savaime išsilaižantis, skalbti nereikia):
user posted image
Vėliau pledukas gali transformuotis į dekoro elementą pvz. virtuvėje ant palangės:
user posted image
Atsakyti
Nu nereali pleduke wub.gif O jau dekoras, zodziu truksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 09, 16:16)
Kaži kaip ten Vilkros ir Leslės diena praėjo?  smile.gif  Ir gal mažajai laputaitei jau geriau  4u.gif

Nežinau, kaip praėjo Leslės diena blush2.gif - Išvažiavau kaiman, kas mažoji jos nevargintų- ir man mintys kitur nuklįstų. Grįžusi- radau- nejundiną kraiko dėžutę, nejudintą maistą. tai užpyliau konservukus vandeniu, pridėjau nurti pastos. pasigriebiau švirkštą ir Leslę. Žodžiu- Jos nagai irgi aštrūs doh.gif Tai suvyniojau kaip kūdikį ir pora švirkštų sumaitinau. Bent jau skysčių gavo. Tos buizos palikau prie pat jos dėžutės- slėptuvės- gal išsilaižiusi susigundys..

QUOTE(Aist @ 2014 09 09, 17:34)
vilkra, viskas bus gerai, pasveiks dukrytė, apsipras Leslė, nebesinorės šaudyt TB  4u.gif
Magnunos Imperatoriaus ant lentynos akys kaip palydovinės lėkštės  biggrin.gif

jau nebesinori... cool.gif
O šiaip- ačiū už patarimą- gydytoja išrašė aciclovirum tabletes gerti . Šiandien jau geriau- pradėjo nors šita valgyti. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

visiems katinėliams gražuolėliams 4u.gif
Leslei balionėlis, kad greičiau apsiprastų naujuose namuose 4u.gif

Tuomce, puiku, kad pavyko, pagauti Pilkių 4u.gif

Naujos kartos pledas thumbup.gif

Rikis: niekam neduosiu savo peliuko..
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatelexx: 09 rugsėjo 2014 - 19:18
Oho Rikis koks pykts plėšrūnas, kaip doroja pelę biggrin.gif ar dar nenukankino broliai šaunuoliai ?

Leslei balionėlis 4u.gif kad greičiau praeitų saviškių ilgesys.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 09, 20:39)
Oho Rikis koks pykts plėšrūnas, kaip doroja pelę  biggrin.gif ar dar nenukankino broliai šaunuoliai ?

Broliai šaunuoliai, laksto po butą kaip arklių bandą biggrin.gif
Butas nedidukas, nėra durų, nei į kambarį, nei į virtuvę, gali eiti kur nori..tai normalus miegas naktį - "misija neįmanoma" lotuliukas.gif
mano MB baigia išvest iš kantrybės lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal reikia daugiau kur skelbimų pridėti, tokie gražūs turėtų pasidovanoti...o gal sugalvosit sau pasilikti ir tapti daugiakate mama biggrin.gif
Atsakyti
Dabar mane MB užmuš... leslė viduriuoja. ir stiprokai. Ryt reiks vežti medikams...
Atsakyti
Vilkra, o gal tai tiesiog reakcija i naujus namus. Mano Frankui taip buvo, as buvau jau susiruosus pas vetus lekti, ale mane reksiuku temoj paprotino, kad gi kaciui viskas pasikeite ir tai reakcija i pasikeitimus, ir tikrai praejo. Bet siaip jis buvo toksai megejas paviduriuot, tai as nupirkau virbac spec maisteli skrandziui, ir dvi savaites pamaisiau jo po 10 proc. i sausiaka, paskui dvieju savaiciu pertrauka, ir paskui dar dvi savaites su 10 proc. Ir po to viduriavimas retai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2014 09 09, 21:39)
Vilkra, o gal tai tiesiog reakcija i naujus namus. Mano Frankui taip buvo, as buvau jau susiruosus pas vetus lekti, ale mane reksiuku temoj paprotino, kad gi kaciui viskas pasikeite ir tai reakcija i pasikeitimus, ir tikrai praejo. Bet siaip jis buvo toksai megejas paviduriuot, tai as nupirkau virbac spec maisteli skrandziui, ir dvi savaites pamaisiau jo po 10 proc. i sausiaka, paskui dvieju savaiciu pertrauka, ir paskui dar dvi savaites su 10 proc. Ir po to viduriavimas retai pasitaiko.

Jei nieko nelaka ir viduriuoja, tai nelabai kaip čia. verysad.gif
Bet pati sumaitinai maistą prievarta, ko daryt gal nereikėjo.
Duočiau angliuko.

Ainu kailis - mmm... Labai dailus, atrodo išpuoselėtas, ar tam reikia pastangų? Puikus pledas ir šildyklė... thumbup.gif
O Rikio baisiai rinktinis rainumas. Kaip kokio kilmingojo. 4u.gif

Vilkrai balionėlis ir kantrybės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 09 rugsėjo 2014 - 20:52