Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Erode @ 2014 09 09, 09:46)
Ne, nemaitink prievarta ir gali parą neėsti, Tašė ėdė gal kokius 3 kruopiukus.

O kaip su vandeniu? nematau ar ji laka ar nelaka... unsure.gif Nieko apsiraminsiu, išsimiegosiu ir bus gerai
Atsakyti
su pilkium Čiaku irgi negerai- neėda, jo broliukas Ikiukas jį puola verysad.gif
Atsakyti
Vilkra - svarbu, kad vanduo būtų pasiekiamas, o per prievartą tai nemanau, kad reikėtų girdyti. Jeigu Leslė susirado vietą kur pasislėpti tai nebent šalia ir padėk vandens 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuriai Vilniuje reikia indaplovės tablečių (apta, berods)... esam gavę dovanų doh.gif blink.gif , o indaplovės nusprendėm nenadoti, tai dovanoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 10:01)
Merginos, gal kuriai Vilniuje reikia indaplovės tablečių (apta, berods)... esam gavę dovanų  doh.gif  blink.gif , o indaplovės nusprendėm nenadoti, tai dovanoju  biggrin.gif

Indaplovę dovanoji irgi kaip priedą prie tablečių ? biggrin.gif bigsmile.gif

O dabar liūdnesnė žinia- persas su sužalota akimi iškeliavo Vaivorykštėn... verysad.gif Klinikoj rado nebegyvą.

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 09, 10:00)
Vilkra - svarbu, kad vanduo būtų pasiekiamas, o per prievartą tai nemanau, kad reikėtų girdyti. Jeigu Leslė susirado vietą kur pasislėpti tai nebent šalia ir padėk vandens  4u.gif

Ok- einu vandens dubenėlius dėlioti..
Atsakyti

QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 10:04)
Indaplovę dovanoji irgi kaip priedą prie tablečių ?  biggrin.gif  bigsmile.gif

O dabar liūdnesnė žinia- persas su sužalota akimi iškeliavo Vaivorykštėn... verysad.gif  Klinikoj rado nebegyvą.

Liūdnas likimas to katinėlio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 10:04)
Indaplovę dovanoji irgi kaip priedą prie tablečių ?  biggrin.gif  bigsmile.gif

O dabar liūdnesnė žinia- persas su sužalota akimi iškeliavo Vaivorykštėn... verysad.gif  Klinikoj rado nebegyvą.

Papildyta:
Ok- einu vandens dubenėlius dėlioti..

Indaplovę irgi būč padovanojus, bet jau utilizuota smile.gif

Gaila persiuko sad.gif bet man norisi manyt, kad kiekvienas, net liūdnas ir skaudus dalykas turi prasmę ir paskirtį... na, jam bent kančios baigėsi. O tam galvijui, kuris jį iki to privedė, kažkada atsirūgs. Geriau, aišku, greičiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 rugsėjo 2014 - 09:18
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 09:53)
O kaip su vandeniu? nematau ar ji laka ar nelaka... unsure.gif  Nieko apsiraminsiu, išsimiegosiu ir bus gerai

Jei neėda, laks tikrai, nes jei neduosi konservų - vandenį laka. Tik nematai. Nusliūkina nemačiomis ir palaka. Svarbu - siusioja, tas rodo, kad kažkas į pilvą patenka. Tašė ėmė ėsti gal kokią 2-3 parą. Dėjau konservų, bet net nepalietė, tai dėjau sausiaką - ką čia pinigą mėtyt. Tada nuėsdavo po 2-4 grūdukus...
Sveikatos dukružei, atsipalaiduok, tikrai, per parą katė tik vos apsipranta. Du mėnesius Tašė nuo bet kokio garso šokinėjo... Neįprasto garso. Dabar ir kartais sugalvoja, kad ją kas puls. Tada bėga, bet jau atsisuka pažiūrėt, ar čia tikrai rimtai reik nešt kailį, mėsą ir lašiaką... Žiūri, nieks nepuola, (kaip čia taip! g.gif ) pasitaiso karūną ir eina ant palangės. Pilna adaptacija 3-5 mėnesiai, anot Nerealios.
Vyro nežudyk. Lai gyvena. Sąžinė jį pakankins. mirksiukas.gif Pagalvok ir apie vaikus gi.
Atsakyti
Gi nepasigyriau rolleyes.gif . Čia kai kieno fiziomordija dalyvavo loterijos traukime ax.gif

https://www.facebook...2...e=2

pirmi 30 mano kryžiažodžių jau išspręsti ir viena laimingoji gaus katulį dovanų wink.gif
Atsakyti
Bet kokios čia visos karūnuotos biggrin.gif

Mano murzė tai su kėrzais, odinke, tokia chuliganė kaip reikalas biggrin.gif Pasitaisyt galėtų nebent tik ausko grandinę nukritusią jei tokią turėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 09, 10:16)
Bet kokios čia visos karūnuotos biggrin.gif

Mano murzė tai su kėrzais, odinke, tokia chuliganė kaip reikalas biggrin.gif  Pasitaisyt galėtų nebent tik ausko grandinę nukritusią jei tokią turėtų biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Manąjai Dinai irgi tooli iki princesių biggrin.gif Galva panarinta, pečiai į priekį, velniūkščiai akyse iiir varinėja po namus biggrin.gif

Atsakyti
Na mano Pūkelytė irgi be karūnos biggrin.gif , ji pas mane kaip kaubojus, tik be arklio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O va užtat Friskutė tikra mis, vaikšto kaip manekenė ar kaip tos visos misės gražuolės biggrin.gif
Va Funtikui, tai kartais gal ir galima karūną uždėti, kai aiškina mergom apie tvarką namuose biggrin.gif tada tikras valdovas būna.
Atsakyti