Vilkra tikrainesijaudink, kad neėdė - nudigandus vaikas, apsipras, paės. Vistik siūlau pamėgint pažaidint - pats "enaumaiusiais vaistas", ypa mažam kačiukui
Vakar išsitraukiau lazeriuką - 3 mažiai ritinėjosi paskui taip užkrečiančiai, kad teta Bižū irgi neištvėrė, įsipynė į būrį, paskui susiprato, kad nusmuko karūna, apurzgė visus ir nuėjo iš toliau stebėti
Šiandien eisiu lazariukui batarkių prikt
Magnuna, gerai sumąstei, jei, aišku, Rustei tinka
Mūsų tualetas su būda toks pats įtariu, bet būdinį visi labiau mėgsta, nei atvirą - ryte Pamplėsius laukė, kol Zuzana iš jo išsiritins... pradžioj bandė kartu įsiskiepyt, bet buvo apurgztas - ta pirmesnė laukė, ko iš tualeto išsiritins Runcelis
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 08:58)
kad teta Bižū irgi neištvėrė, įsipynė į būrį, paskui susiprato, kad nusmuko karūna, apurzgė visus ir nuėjo iš toliau stebėti
Labukas,
Vilkra, svarbiausia, kad Leslė gertų, o ėsti pradės, kai baimė praeis ir sveikatos mažylei Lapytei
Weronica, svarbiausia nepasiduoti savo baimėms dėl vaiko ir G neparodyti, jog Tu jaudiniesi.... Jei nori paverkti, verk išėjusi iš darželio, o ten tik šypsokis
Vilkra, svarbiausia, kad Leslė gertų, o ėsti pradės, kai baimė praeis ir sveikatos mažylei Lapytei
Weronica, svarbiausia nepasiduoti savo baimėms dėl vaiko ir G neparodyti, jog Tu jaudiniesi.... Jei nori paverkti, verk išėjusi iš darželio, o ten tik šypsokis
Labas rytas,
Magnuna, Erendira, aš mielai priimu, bet... namie remontas, viskas balta, dulkina ir dar velniai žino kokias glaistais/gruntais apterliota... baisu į tokius namus ką priimti (Erodė patvirtins, kad pas mus karo stovis..)
Be to, per šią sav. truks plyš turim sustvarkyti bent kažkiek, nes 5dienį atvažiuoja anyta su MB broliu, o 6dienį (13d) merginų bendras balius...
esu totaliai pasimetus, tikėjomės , kad spėsim didžiojo sienas persidažyti, bet MB turi tiek darbo, kad namie grįžęs neturi nė kada dirba jei spėsim koridoriuje nusidažyti sienas bus gerai labai...
Bet jei negasdina remontai - mielai lauksiu
Magnuna, Erendira, aš mielai priimu, bet... namie remontas, viskas balta, dulkina ir dar velniai žino kokias glaistais/gruntais apterliota... baisu į tokius namus ką priimti (Erodė patvirtins, kad pas mus karo stovis..)
Be to, per šią sav. truks plyš turim sustvarkyti bent kažkiek, nes 5dienį atvažiuoja anyta su MB broliu, o 6dienį (13d) merginų bendras balius...
esu totaliai pasimetus, tikėjomės , kad spėsim didžiojo sienas persidažyti, bet MB turi tiek darbo, kad namie grįžęs neturi nė kada dirba jei spėsim koridoriuje nusidažyti sienas bus gerai labai...
Bet jei negasdina remontai - mielai lauksiu
Kažkaip tu Ruste nepatebėjai, kad ir Magnuna, ir aš ilgalaikiuose remontuose gyvenam
gal ryt? nes karoliai tai namie
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 09:22)
Kažkaip tu Ruste nepatebėjai, kad ir Magnuna, ir aš ilgalaikiuose remontuose gyvenam
Ryt 17:30 einu į susirinkimą pas dvynius gimnazijoje.
Apie kelintą valandą norėtumėt?
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 09:22)
aš pati dar prieš porą savaičių gyvenau tarsi sandėlyje taigis remontai mūsų nebaido
Erendira galim bandyti planuotis ryt vakare, tik su pakoregavimu jeigu ką - televizorių užsisakiau ir laukiu kadu atvež ir labiausiai tikėtina, kad rytoj atvež Kai jau turėsiu žinių - parašysiu kaip gaunasi
Matau Rustė parašė, kol postą kurpiau Gal tadu ketvirtadienį bandom tartis?
Tai gal tadum ryt perpiet?, kad spėtų kas į susirinkimą, kas teliko, kas Runcuncėlį lauke paganyti po darbo
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 09:38)
Tai gal tadum ryt perpiet?, kad sprtų kas į susirinkimą, kas teliko, kas Runcuncėlį lauke paganyti po darbo
Man tinka tik mano pietus griežtai reglamentuoti Aš pribūčiau 11.35
merginos, kas iš kauniečių žadat važiuoti Vilniun? Turiu siuntinį . Sunkų- paštu neišsiųsi...
Man labai irgi tinka, aš nuo 9h laisva iki maždaug 15h (tada atveža Brigitą, reikia pasiimti), bet esu susitarus užsukti pas draugę rytinėje dalyje, bet iki 11:30 grįžčiau.
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 07:52)
Nužudysiu MB
Paryčiui man kis sako- "girdi tavo katė verkia". Bandau prabusti- na girdžiu kažkokį tylutėlį kniauksėjimą virtuvės pusėj. Bet blyn, kai visą naktį mažoji dukra tame pačiame kambaryje verkė, kad skaudą burnytę, kai man reikėjo keltis guosti, raminti, teplioti burnytę, vaistus girdyti- tai jis nieko "negirdėjo"!!!!!!!!!!! O čia už dviejų durų išgirdo...
apie Leslę- nieko neėdė Merginos ką daryti???? gal su pasta per prievarta pamaitinti????
Paryčiui man kis sako- "girdi tavo katė verkia". Bandau prabusti- na girdžiu kažkokį tylutėlį kniauksėjimą virtuvės pusėj. Bet blyn, kai visą naktį mažoji dukra tame pačiame kambaryje verkė, kad skaudą burnytę, kai man reikėjo keltis guosti, raminti, teplioti burnytę, vaistus girdyti- tai jis nieko "negirdėjo"!!!!!!!!!!! O čia už dviejų durų išgirdo...
apie Leslę- nieko neėdė Merginos ką daryti???? gal su pasta per prievarta pamaitinti????
Ne, nemaitink prievarta ir gali parą neėsti, Tašė ėdė gal kokius 3 kruopiukus.