Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Vilkra 4u.gif tikrainesijaudink, kad neėdė - nudigandus vaikas, apsipras, paės. Vistik siūlau pamėgint pažaidint - pats "enaumaiusiais vaistas", ypa mažam kačiukui mirksiukas.gif

Vakar išsitraukiau lazeriuką - 3 mažiai ritinėjosi paskui taip užkrečiančiai, kad teta Bižū irgi neištvėrė, įsipynė į būrį, paskui susiprato, kad nusmuko karūna, apurzgė visus ir nuėjo iš toliau stebėti biggrin.gif
Šiandien eisiu lazariukui batarkių prikt biggrin.gif

Magnuna, drinks_cheers.gif gerai sumąstei, jei, aišku, Rustei tinka mirksiukas.gif

Mūsų tualetas su būda toks pats įtariu, bet būdinį visi labiau mėgsta, nei atvirą - ryte Pamplėsius laukė, kol Zuzana iš jo išsiritins... pradžioj bandė kartu įsiskiepyt, bet buvo apurgztas - ta pirmesnė laukė, ko iš tualeto išsiritins Runcelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 08:58)
kad teta Bižū irgi neištvėrė, įsipynė į būrį, paskui susiprato, kad nusmuko karūna, apurzgė visus ir nuėjo iš toliau stebėti  biggrin.gif
Šiandien eisiu lazariukui batarkių prikt biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

Vilkra, svarbiausia, kad Leslė gertų, o ėsti pradės, kai baimė praeis 4u.gif ir sveikatos mažylei Lapytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Weronica, svarbiausia nepasiduoti savo baimėms dėl vaiko ir G neparodyti, jog Tu jaudiniesi.... Jei nori paverkti, verk išėjusi iš darželio, o ten tik šypsokis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Magnuna, Erendira
, aš mielai priimu, bet... namie remontas, viskas balta, dulkina ir dar velniai žino kokias glaistais/gruntais apterliota... baisu į tokius namus ką priimti (Erodė patvirtins, kad pas mus karo stovis..)

Be to, per šią sav. truks plyš turim sustvarkyti bent kažkiek, nes 5dienį atvažiuoja anyta su MB broliu, o 6dienį (13d) merginų bendras balius...

esu totaliai pasimetus, tikėjomės , kad spėsim didžiojo sienas persidažyti, bet MB turi tiek darbo, kad namie grįžęs neturi nė kada dirba sad.gif jei spėsim koridoriuje nusidažyti sienas bus gerai labai...

Bet jei negasdina remontai - mielai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Kažkaip tu Ruste nepatebėjai, kad ir Magnuna, ir aš ilgalaikiuose remontuose gyvenam biggrin.gif

gal ryt? nes karoliai tai namie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 09:22)
Kažkaip tu Ruste nepatebėjai, kad ir Magnuna, ir aš ilgalaikiuose remontuose gyvenam biggrin.gif

gal ryt? nes karoliai tai namie  g.gif

Ryt 17:30 einu į susirinkimą pas dvynius gimnazijoje.

Apie kelintą valandą norėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 09:22)
gal ryt? nes karoliai tai namie  g.gif

drinks_cheers.gif aš pati dar prieš porą savaičių gyvenau tarsi sandėlyje biggrin.gif taigis remontai mūsų nebaido cool.gif
Erendira galim bandyti planuotis ryt vakare, tik su pakoregavimu jeigu ką - televizorių užsisakiau ir laukiu kadu atvež ir labiausiai tikėtina, kad rytoj atvež ax.gif Kai jau turėsiu žinių - parašysiu kaip gaunasi smile.gif
Matau Rustė parašė, kol postą kurpiau smile.gif Gal tadu ketvirtadienį bandom tartis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 09 rugsėjo 2014 - 08:38
Tai gal tadum ryt perpiet?, kad spėtų kas į susirinkimą, kas teliko, kas Runcuncėlį lauke paganyti po darbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 rugsėjo 2014 - 08:40
QUOTE(Erendira @ 2014 09 09, 09:38)
Tai gal tadum ryt perpiet?, kad sprtų kas į susirinkimą, kas teliko, kas Runcuncėlį lauke paganyti po darbo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man tinka drinks_cheers.gif tik mano pietus griežtai reglamentuoti blush2.gif Aš pribūčiau 11.35 smile.gif
Atsakyti
merginos, kas iš kauniečių žadat važiuoti Vilniun? Turiu siuntinį . Sunkų- paštu neišsiųsi... verysad.gif
Atsakyti
Man labai irgi tinka, aš nuo 9h laisva iki maždaug 15h (tada atveža Brigitą, reikia pasiimti), bet esu susitarus užsukti pas draugę rytinėje dalyje, bet iki 11:30 grįžčiau.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 07:52)
Nužudysiu MB gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Paryčiui man kis sako- "girdi tavo katė verkia". Bandau prabusti- na girdžiu kažkokį tylutėlį kniauksėjimą virtuvės pusėj.  Bet blyn, kai visą naktį mažoji dukra tame pačiame kambaryje verkė, kad skaudą burnytę, kai man reikėjo keltis guosti, raminti, teplioti burnytę, vaistus girdyti- tai jis nieko "negirdėjo"!!!!!!!!!!! O čia už dviejų durų išgirdo...

apie Leslę- nieko neėdė  unsure.gif  unsure.gif  Merginos ką daryti???? gal su pasta per prievarta pamaitinti????

Ne, nemaitink prievarta ir gali parą neėsti, Tašė ėdė gal kokius 3 kruopiukus.
Atsakyti