Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Vilkra smagu thumbup.gif
o maziukai jie visi pirma nakti verkia, ar neramus, paskui kaip niekur nieko viska pamirsta wink.gif
Atsakyti
Vilkra, kaip nekrantru buvo... pagaliau katytė namie drinks_cheers.gif O TB bus priverstas priprasti, dabar jau post faktum

Weronica, nieko - priprasit greitai prie daržo irnesakyk.gif Aš primąją sūnaus darželio dieną irgi pamenu kaip šiandien... akys didelės, burna nuo riksmo plyšta, ištiestų rankyčių miškas, ašarų jūra... o aš bėgu gatve ir ašaroju, gaila vaiko biggrin.gif iki šiol prisimenu ir gaila

Labas dienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 rugsėjo 2014 - 19:15
Sveikos, buvo bais sunki diena, bet bent vieną gerą darbą nuveikėm- pagavom pilkių.

Vilkra, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 08, 13:36)
Kivio nuotykiai  thumbup.gif  kaimynų šnipinėtojas  lotuliukas.gif  labai labai gražios foto  wub.gif

Aham, Kivis veiklos katinas. Ir pamiega ant šiltnamio. Bet kaimynų šnipinėtojas... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 18:19)
Visos mes patenkintos.  biggrin.gif

Betgi smagu girdėti. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 08, 20:14)
Sveikos, buvo bais sunki diena, bet bent vieną gerą darbą nuveikėm- pagavom pilkių.

Tuomcei balionas. 4u.gif Va. Man pirma diena po atostogų - spengia galva.
Sunki irgi diena.
Kaip pilkiaus būklė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 rugsėjo 2014 - 19:36
pilkius turi temperatūros, rinotracheitą, grybą, ausų erkutes. Ir LABAI aštrius nagus. buvau pagavus plikom rankom, jau laikiau už čiuprynos, bet praeiviai jį išgąsdino, tai išsprūdo. per tą laiką atvažiavo MB su narvu, tai šiaip ne taip iš po perdangos išstūmėm į narvą. dabar reiks tartis su apsauga, kad leistų teritorijoj už tvoros pastatyt gaudyklę mamai.
Atsakyti
wow kokios naujienos thumbup.gif Lesle sveikinu igijus tokius gerus namucius ir mielus seimininkus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kiiivis,,,jau koks anas man Bosas thumbup.gif Tikras vyriskos lyties katinas bigsmile.gif Nuostabus katukas 4u.gif
Papildyta:
Tuomce, saugok rankytes nuo astriu naguciu. Saunuoliai kad pagavote pilkaji grozi...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 08, 20:11)
Weronica, nieko - priprasit greitai prie daržo irnesakyk.gif Aš primąją sūnaus darželio dieną irgi pamenu kaip šiandien... akys didelės, burna nuo riksmo plyšta, ištiestų rankyčių miškas, ašarų jūra... o aš bėgu gatve ir ašaroju, gaila vaiko biggrin.gif iki šiol prisimenu ir gaila

Tai galetu greiciau priprast biggrin.gif bet man patiko vienos kolegės žodžiai, sako aš tai neimu į galvą, o ką, mums ne blogai? mums irgi blogai, bet mes net verkt negalim cool.gif
Siaip G nelabai ir rauda, ji daugiau savy viską laiko bet matos kad jai be proto baisu...

Vilkra lauksim rytinio pasakojimo kaip naktis praejo 4u.gif

Tuomce o kur tu ta pilkiu ligoni dėsi?

Laba ryta
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oi Vilkra kaip smagu dėl Leslytės thumbup.gif thumbup.gif Viskas bus gerai, daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif užtai.
Įdomu kaip praėjo naktelė g.gif
Ir Tuomcei už gerus darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš vakar per Animal planet mačiau mažus Gabaniukus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau anksčiau juos buvo rodę per laidą Maži šunyčiai ir kačiukai, o vakar rodė dvidešimtuką mieliausių šunelių. Jau kokie tie mažučiai bulmastifai fainučiai, kukuliukai tokie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 09, 07:41)
Labas rytas, 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Įdomu kaip praėjo naktelė g.gif

Nužudysiu MB gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Paryčiui man kis sako- "girdi tavo katė verkia". Bandau prabusti- na girdžiu kažkokį tylutėlį kniauksėjimą virtuvės pusėj. Bet blyn, kai visą naktį mažoji dukra tame pačiame kambaryje verkė, kad skaudą burnytę, kai man reikėjo keltis guosti, raminti, teplioti burnytę, vaistus girdyti- tai jis nieko "negirdėjo"!!!!!!!!!!! O čia už dviejų durų išgirdo...

apie Leslę- nieko neėdė unsure.gif unsure.gif Merginos ką daryti???? gal su pasta per prievarta pamaitinti????
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 07:52)
Bet blyn, kai visą naktį mažoji dukra tame pačiame kambaryje verkė, kad skaudą burnytę, kai man reikėjo keltis guosti, raminti, teplioti burnytę, vaistus girdyti- tai jis nieko "negirdėjo"!!!!!!!!!!! O čia už dviejų durų išgirdo...

Jetau vargšiukė, kad greičiau ta zaraza praeitų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dėl Leslės gal palauk dar, murzė atsimenu visą parą irgi neėdė nieko, paskui tik isidrasino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 09 rugsėjo 2014 - 07:07
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 06:52)
Nužudysiu MB gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Paryčiui man kis sako- "girdi tavo katė verkia". Bandau prabusti- na girdžiu kažkokį tylutėlį kniauksėjimą virtuvės pusėj.  Bet blyn, kai visą naktį mažoji dukra tame pačiame kambaryje verkė, kad skaudą burnytę, kai man reikėjo keltis guosti, raminti, teplioti burnytę, vaistus girdyti- tai jis nieko "negirdėjo"!!!!!!!!!!! O čia už dviejų durų išgirdo...

apie Leslę- nieko neėdė  unsure.gif  unsure.gif  Merginos ką daryti???? gal su pasta per prievarta pamaitinti????

Na gal dar nežudyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , susitaikys su viskuo kur jis dėsis.
O Leslė gal dėl streso nevalgo, išalks ir pavalgys. Juk dar ne tiek daug laiko praėjo.
Atsakyti
Labu rytu 4u.gif
Vilkra - 4u.gif pirmos dienos visada sunkokos būna, o ir vyrai būna ne visada patyti kai reikia arba pasako daugiau nei ketino 4u.gif Apsipras Leslė namuose ir TB apsipras su Lesle 4u.gif Na ir mažajai auksaplaukei šūsnis balionų, kad greičiau sugytų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Erode - štai mūsų tūlikas smile.gif Viršutinę dalį jau visai išmečiau, nes į uždarą Grikis nenorėjo eiti ir grūdosi abu į atvirą. Tai galiausiai nuėmiau viršų ir tūlikas iškart pasidarė mylimas biggrin.gif Kadangi jo sienelės aukštokos tai ir visuomet daba pataiko mano bombonešis ten kur reikia smile.gif
user posted image
Erendira, Ruste - kaip matau suderinti karoliukų atidavimą Murr kavinėje sunkokai gaunasi, tai gal mudvi su Erendira pasiderintume ir kurią nors dieną vakare Rustę užpultume namuose? ax.gif Jeigu Rustė nieko preiš būti užpulta smile.gif O Murr kavinėje galim ir toliau laiką deritnis, kol daugumai tiks ir vistiek pasidarytume susibėgimą tenais smile.gif

Imperatorius ant lentynos smile.gif
user posted image
Atsakyti