Labas rytas,
Na šiek tiek padirbom , dabar reikia ir mums jungtis prie naujos temos
Tiga ir tapkė Kolumbas su Pupse, kad gražiai susiglaudę. Na Krupukas su Grikiu tai jau čia be žodžų Nika prie aplinkos , kad prisiderinus.
O jau Kivio žalios akys kokios
Tašė savo namelyje laukia atsakymo Vargšas Meduolis vasara baigėsi Rainiukai kaip dvynukai, šalia vienas kito, kad prisispaudę.
Na ko dar nepaminėjau aha Magija mokosi galąsti nagučius , na ir cepelinčikas Ainu
Ir be abejo visi kiti gražuoliukai . Ai dar Tuomcės nuotraukom kaip visada pasigrožėjau, jau ta ant akvariumo tai vaje vaje koks grožis. Beje kaip gyvena Šeikas?
Na ir Erendiros nuotraukos tikrai labai gražios išeina, Pedritas iš vis pozuotojas.
Na ir maniškiai
Katazumba tai katazumba, ryte pasportaves geriau jausies diena.....
o dabar paspyruokliuojam
desinen dar pasuoliuojam
o po sportu valandos atsigerkime kavos, LABAS RYTAS
o dabar paspyruokliuojam
desinen dar pasuoliuojam
o po sportu valandos atsigerkime kavos, LABAS RYTAS
Labos mamkos ir pūkuočiai
Seniuose nebuvau buvau veterinarinėj Noriu gyvūnų draudimo
Vakar Runcius nėjo valgyt. ir siūlant nevalgė.... lėkėm ryte rodytis, nors jau prašė ėsti. Bet paršas, į tuščią dėžę taip ir nepasisiojo
Žodžiu, prisidarėm tyrimų - inkstai, kepenys normoj, bet kažkur uždegimas stiprus... sisioja gerai... nebežinau kągalvot... bandysiu dar gaut sisiuką tyrimui , bet rei pasidaryt echskopiją... kas žino, kiek kainuoja? visai baigia jis mane nuskausmint, tas auksinis katinas...
o kur dar šiandienos PMS ir VNN
Seniuose nebuvau buvau veterinarinėj Noriu gyvūnų draudimo
Vakar Runcius nėjo valgyt. ir siūlant nevalgė.... lėkėm ryte rodytis, nors jau prašė ėsti. Bet paršas, į tuščią dėžę taip ir nepasisiojo
Žodžiu, prisidarėm tyrimų - inkstai, kepenys normoj, bet kažkur uždegimas stiprus... sisioja gerai... nebežinau kągalvot... bandysiu dar gaut sisiuką tyrimui , bet rei pasidaryt echskopiją... kas žino, kiek kainuoja? visai baigia jis mane nuskausmint, tas auksinis katinas...
o kur dar šiandienos PMS ir VNN
Erendira - blogiausia kad negali žinoti kurį galą skauda, o apie echskopiją nieko nežinau, neteko susidurti
Friskutė man atrodo tarsi selfie darytųsi Pikelytės krinolinai ir Funtiko ryža nosia
Vincas visą sporto programą pademonstravo pasižiūrėjau ir pati jaučiuosi kaip pasportavus
Friskutė man atrodo tarsi selfie darytųsi Pikelytės krinolinai ir Funtiko ryža nosia
Vincas visą sporto programą pademonstravo pasižiūrėjau ir pati jaučiuosi kaip pasportavus
Faktas, kad rutuliniui kažką skauda - pilvą išsilaižė Maniau, šiaip, pastresuoja gal kad mažių maisto vis negali nusivogti, ar įprotis likęs nuo to laiko, kai skaudėjo pūslę,ta ir pasilaižo, bet pažiūrėjau vakar - net žaizdelė atsiradusi
Gerai čia Vincas pasportavo
Runciukui daug daug sveikatytės Erendira o tau stiprybės
Runciukui daug daug sveikatytės Erendira o tau stiprybės
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 09:34)
oi, Kruopa net susikuklino
Bet greitai vėl užsidėjo savo firminę išraišką
Kas yra Zumbas ar Zumbo ar dar kaip?
Nikutė uodegyte kojytes apsukusi
Bet greitai vėl užsidėjo savo firminę išraišką
Kas yra Zumbas ar Zumbo ar dar kaip?
Nikutė uodegyte kojytes apsukusi
Aham. Nikutė be kojyčių.
Kruopos išraiškos - ...
Mes iš mokyklos - pirmos ašaros, "nespėju atlikti darbelių".
QUOTE(Azucena @ 2014 09 03, 10:41)
panašiai ir aš vakar atrodžiau
Runciukui
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 10:47)
Žodžiu, prisidarėm tyrimų - inkstai, kepenys normoj, bet kažkur uždegimas stiprus... nebežinau kągalvot...
bet rei pasidaryt echskopiją... kas žino, kiek kainuoja?
bet rei pasidaryt echskopiją... kas žino, kiek kainuoja?
Sveikatos Ruceliui paskambink į kokią kliniką ir pasakys kainas arba internete reikia pažiūrėti.
Gal diinka gali su nuolaidomis kur pasiūlyti jei inkstai, kepenys normoj ir prasisioja, tai kažin kas dar gali būti ?
Jau pasiskambinėjau - echskopijos kainos skiriasi po kelis kartus
Diinka ir savų rūpesčių turi kaip nors suitvrakysim gal...
Beje, po mūsų kelionės po Rumuniją tik susigaudžiau, kad vienas smagus mūsų pakeleivis ir kasmetinių vasario 16 progos koldūnų lipdymo akcijų dalyvis yra žinomas Kauno veterinaras
Diinka ir savų rūpesčių turi kaip nors suitvrakysim gal...
Beje, po mūsų kelionės po Rumuniją tik susigaudžiau, kad vienas smagus mūsų pakeleivis ir kasmetinių vasario 16 progos koldūnų lipdymo akcijų dalyvis yra žinomas Kauno veterinaras
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 11:22)
Erendira - blogiausia kad negali žinoti kurį galą skauda, o apie echskopiją nieko nežinau, neteko susidurti
Va, tas baisiausia, kad nežinai, ką skauda. Erendira, reikia tikėtis, išaiškės. Tik gaila žiūrėt į kančias, betgi pasakyt negali jie... Džiugu tik, kad ne inkstai. Panašu, kad bus kokis virškinimas.
Man tai selfie čia darosi Funtikas - tik užsimerkė netyčia. Bet jau Pūkelytės krinolinai... Tikrai. Pasiruošus žiemai.
Tašė ir panašiai atrodo.
Vinco šokiai - čia kaži konservų prašo?
Magnuna, o jei įdėtume paveiksliuką su pietumis, mažu ir pietaut neitum?
Gaila Runciuko... Sveikatėlės jam