Sveikos, mergaitės. Aktyvusis savaitgalis baigėsi- plaukėm baidarėmis, žaidėm tinklinį, estafetės, orientacinis, grybavimas, protmūšis, pirtelė ir t.t.
Šunį vežėmės kartu, o va Ainu liko dviems paroms viena namie. Čia buvo ilgiausias jos vienos buvimas namie. Kai įžengėm pro duris, atlėkė visa murkdama ir puolė glaustytis, uostė- bučiavo šunei snukį, trynėsi kaktyte sūnums į veidus ir visaip kaip kitaip rodė didžiulį džiaugsmą, kad jos "gauja" parsirado namo. Mano tuoj pat pasiūlytą Ainu mėgstamiausią žalios mėsos dozę ignoravo, bet va žaisti visą vakarą norėjo- lakstėm po kambarius, dūkom su popierėliais ir "meškerėm"... O vakare palindo sūnui po kaldra prie kojų ir prisiglaudusi murkė. Turint omeny, kad Ainu ne tik po, bet ir ant kaldros ar lovos gulėti nemėgsta, čia jau buvo įvykis. Blyn, kaip myliu aš tą savo mergą
Erendira, aš gimusi ir pirmus trejus metus augusi Kaune, tada 15 metų Šiauliuose, po to 5 metai studijų Kaune, tada 1 metai stažuotės Brighton'e, ir va jau 15 metų Vilniuje
diinka kiek grožių parodė
Vosylka prie kokios gražios orchidėjos ir riūžavu megztuku apsiklojęs
Katiūšos labai dailus kailio raštas
Tiga mažylė, tokią meilybę greit kyla grėsmė išlepinti
Magija, kur ant galinių letenėlių tupi lyg triuką ruoštųsi demonstruoti
Brigita, su gimtadieniu!
Šeikas koks ryškus
o ten trečioj foto jo liežuvis tikras ar čia man jau vaidenasi?
Tikis į širdį žiūri
vilkra, viskas bus gerai, Leslė "prisijaukins" vyriškį, kai jau bus pas jus, čia tik laiko klausimas
Išvirkščias išsišiepęs
Grikis- pagalbininkas
Runciui sveikatos
Kivuka, stiprybės jums ir sveikit kuo greičiau
"Bučiuotinas cepelinas"