Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 08, 11:30)
Jaučiu pradėsiu prikti maistelį JK, ten vieni grūdai, gal tuomet pakūs vaikis mano  unsure.gif

Tep tep.. labai sveikas sprendimas.. Ėsk JK maistelį būsi bučiuotinas cepelinas - nesimatys nei kojyčių neu uodegytės...

user posted image

Kivuka, 4u.gif jamk balionėlį.... mano partizanė vėl su stomatitu... Laimė, kad geria ir kad tempa nukritusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 08 rugsėjo 2014 - 10:49
Kivuka 4u.gif

Magnuna, normuok ir nesuk galvos - Kruopikė netruks susivokti, kad maistas yra tik tam tikru metu, nebijok, mano Bižuterija susigaudė biggrin.gif O kai neusigaudo - pati būna kalta. Nutukimas blogesnė bėda, nei epizodinis nepriėdimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Aktyvusis savaitgalis baigėsi- plaukėm baidarėmis, žaidėm tinklinį, estafetės, orientacinis, grybavimas, protmūšis, pirtelė ir t.t. thumbup.gif Šunį vežėmės kartu, o va Ainu liko dviems paroms viena namie. Čia buvo ilgiausias jos vienos buvimas namie. Kai įžengėm pro duris, atlėkė visa murkdama ir puolė glaustytis, uostė- bučiavo šunei snukį, trynėsi kaktyte sūnums į veidus ir visaip kaip kitaip rodė didžiulį džiaugsmą, kad jos "gauja" parsirado namo. Mano tuoj pat pasiūlytą Ainu mėgstamiausią žalios mėsos dozę ignoravo, bet va žaisti visą vakarą norėjo- lakstėm po kambarius, dūkom su popierėliais ir "meškerėm"... O vakare palindo sūnui po kaldra prie kojų ir prisiglaudusi murkė. Turint omeny, kad Ainu ne tik po, bet ir ant kaldros ar lovos gulėti nemėgsta, čia jau buvo įvykis. Blyn, kaip myliu aš tą savo mergą

Erendira, aš gimusi ir pirmus trejus metus augusi Kaune, tada 15 metų Šiauliuose, po to 5 metai studijų Kaune, tada 1 metai stažuotės Brighton'e, ir va jau 15 metų Vilniuje mirksiukas.gif
diinka kiek grožių parodė wub.gif
Vosylka prie kokios gražios orchidėjos ir riūžavu megztuku apsiklojęs wub.gif
Katiūšos labai dailus kailio raštas thumbup.gif
Tiga mažylė, tokią meilybę greit kyla grėsmė išlepinti wub.gif
Magija, kur ant galinių letenėlių tupi lyg triuką ruoštųsi demonstruoti wub.gif
Brigita, su gimtadieniu! 4u.gif
Šeikas koks ryškus thumbup.gif o ten trečioj foto jo liežuvis tikras ar čia man jau vaidenasi? unsure.gif
Tikis į širdį žiūri biggrin.gif
vilkra, viskas bus gerai, Leslė "prisijaukins" vyriškį, kai jau bus pas jus, čia tik laiko klausimas mirksiukas.gif
Išvirkščias išsišiepęs Grikis- pagalbininkas thumbup.gif
Runciui sveikatos 4u.gif
Kivuka, stiprybės jums ir sveikit kuo greičiau 4u.gif
"Bučiuotinas cepelinas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 rugsėjo 2014 - 11:16
Sveikos,

Pirmiausia dideliausi nors ir pavėluoti sveikinimai Brigitai ir aišku jo mamai, viso ko geriausio:4u:

Kivuka ir tau daug balionų

user posted image

laikykis

Runciukui greičiau išsikapstyti 4u.gif 4u.gif
Matilda tai gudruolė biggrin.gif

O aš šsštadienšžį bulves kasiojau, sekmadienį braškes sodinau ir šeimynėlę priėmiau, mažiukai nuostabus...bet jau akytės pūliuoja....ir viena mergytė besvorė visai, nusipirksiu mišinuko šiandien bandysiu primaitinti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 08 rugsėjo 2014 - 11:24
QUOTE(Erode @ 2014 09 08, 11:18)
*Turiu problemėlę  verysad.gif  - Tašė gavo naują WC dovanų, nes varydavo tik pritūpus per kraštą. Tai dabar atkiša užpakalį per uždaro kampinio naujo WC kraštą ir varo ant grindų...
Patarkite ką nors... WC angą uždariau tom varstomom durelėm. Kažkiek padeda, bet ne visada.

**Čia viena tiek vartosi sulčių? Ar su tėvukais? Mes dar neskynėm obuolių.  g.gif  unsure.gif

* panašią problemą ir aš su Grikiu turėjau - jis man karts nuo karto pavarydavo per kraštą. Nupirkau uždarą tūliką, bet į uždarą, kad ir su nuimtom durelėm nenorėjo eiti. Galiausiai nuėmiau viršų ir viskas susitvarkė biggrin.gif Mūsų uždaras tūlikas pailgas ir apatinės dalies galas toks pakeltas, tai dabar jeigu ir atsistoja per anksti, vis tiek per kraštą jau nepavaro. Galėsiu vakare nufotografuoti kaip mūsiškis tūlikas atrodo - gal ir tau kils kokių minčių smile.gif
** oi ne biggrin.gif visi per žiemą sugersim biggrin.gif
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 11:45)
Tep tep.. labai sveikas sprendimas.. Ėsk JK maistelį būsi bučiuotinas cepelinas - nesimatys nei kojyčių neu uodegytės...

oi doh.gif biggrin.gif kas tinka JK, nelabai tiks Grikiui, tuo labiau kad ir taip jau toooks bombonešis unsure.gif
QUOTE(Erendira @ 2014 09 08, 11:54)
Magnuna, normuok ir nesuk galvos - Kruopikė netruks susivokti, kad maistas yra tik tam tikru metu, nebijok, mano Bižuterija susigaudė  biggrin.gif O kai neusigaudo - pati būna kalta. Nutukimas blogesnė bėda, nei epizodinis nepriėdimas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif reiks imtis represijų
Aist per vieną savaitgalį tiek visko atliko, kad užtektų ir keturiems savaitgaliams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 rugsėjo 2014 - 11:38
Griki, atvažiuok pas mane, niekas tau jokių dietų netaikys, nes svorį pamesi nuo veiklos...

..po medžius palaipiosim...

user posted image

..malkas paskaičiuosim...

user posted image

..kaimynus pašnipinėsim...

user posted image

..ant saulutės riebalus patirpinsim...

user posted image

..ant sandėliukų pasikarstysim...

user posted image

..ir pavargę po veiklios dienos, griūsim miegoti... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Uoj Kivis kokią fotosesiją sukėlė bigsmile.gif laaabai grazios foto wub.gif net ir aš tokios veiklos visai norėč, o ne nuobodžiai darbe sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
Na pagyrėt mano šlepetes, ačiū biggrin.gif Ir man jos patiko, jau per Kaziuko mugę nužiūrėjus buvau, bet šiek tiek išsigandau kainos. O dabar kai pamačiau, kad su katinais, o dar prieš tai namie vos nepuoliau su jau paplyšusiom maximinėm šlepetėm doh.gif Tai negalvodama pirkau, jos lininės Lietuvoje pasiūtos ir gana dailiai.

Dabar Kivukai daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mažosioms darželinukėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man reikia kažkaip Pūkelytę priverst dietintis biggrin.gif , o tai neatkeliu jau nuo žemės. Ir kai pradeda su Friske lakstyt, tai nežinau ką kaimynai galvoja g.gif gal galvoja kad koks ponis laksto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Baigėsi mano auklės darbas, tai dabar daugiau laiko liks maniškiams, tad reiks užsiimti Pūkelytės formom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 08, 13:00)
net ir aš tokios veiklos visai norėč, o ne nuobodžiai darbe sėdėt biggrin.gif

Tai kas gi tamstą pririšęs darbe laiko? tongue.gif Prašom su G ir Murze į svečius - galėsi veikliai leisti laiką su dviem katinais ir trim vaikais laugh.gif Aš tuo tarpu ramiai lovoje pasirgsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 08, 13:10)
Tai kas gi tamstą pririšęs darbe laiko?  tongue.gif Prašom su G ir Murze į svečius - galėsi veikliai leisti laiką su dviem katinais ir trim vaikais laugh.gif Aš tuo tarpu ramiai lovoje pasirgsiu  cool.gif

O uz ta veikliai praleista laika kazi kas man algą sumokės? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ai koks Kivis gražuolis meškėnas biggrin.gif

Gal kas papajos
user posted image
Atsakyti
Kivio veiklos programa thumbup.gif nuotrauka, kur vijokliais palei sandėliuko sieną eina, tai toks laukinis pašiauštukas wub.gif
QUOTE(Weronica @ 2014 09 08, 13:00)
Uoj Kivis kokią fotosesiją sukėlė bigsmile.gif laaabai grazios foto wub.gif net ir aš tokios veiklos visai norėč, o ne nuobodžiai darbe sėdėt biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi mielai prisijungčiau ypač kai toks oras biggrin.gif tikrai smagiau vijokliais pasikarstyt nei darbe sėdėti biggrin.gif
Neteko ragauti šviežios papajos - įdomu, koks skonis? g.gif
Atsakyti