Labas rytas, dėkoju už sveikinimus! Tegul jūsų visi linkėjimai tiesiai Dievuliui į ausį
Weronika, kaip suprantu Ievai irgi šįryt užėjo verksmas, nes grupės draugą mama įnešė ant rankų į grupę...iš karto ir jai ant rankų prireikė, nors aną savaitę eidavo žaisti. Atidaviau auklėtojai ir išėjau. Paskui namo nenori eiti...
Labas rytelis
Brigitai sveikinimai ir Rustei balionynas
Tiga kokis smagutė mergaičiukė
Ir Magija gražuolė
Meduoliukas ir Meduoliuko antrininkas
Grikis padėjėjas
Vilkra,
O mūsų naujienos tokios - Runcelis su marškinukasi viiisai tingi bet jką daryti bet tik nurengiu, iškart pilvą drožt Išsivedžiau laukan, apvaikščiojom patvorius, krūmus išuostėm, ant žolės pasivoliojom... tik nusisukau obuolių rinkt - Runcius vėl prie pilvo... teko marškiniuotą lauke ganyt veterinarkėj sako, kad smėliukas jam pūsle dirgina, tai ir laižosi. O iš kur uždegimas - nežinia... gydomės antibiotikais, žiūrėsim, kas gausis
Matildą šeštadienį išviliojau kiema. Tam pasitarnavo Pedritas Na ir ką? išėjo, nulipo laptukais, ėmėsi barti po gėlyną besiuostantį Pedriuką, paskui pasuko durų link, o dar kaimynas užsikūrė žoliapjovę, tai abu "nupūtė" naman... va taip va. Reiks vėl mėgint, bet jau Pedras ir taip rėkia prie durų, laukan nori
Ruste, alio alio, ar turėsi šią savaitę laiko susitikti su mumis Murr ir susirinkti iš mūsų karolius?
Beje, Magnuna, Rut sakė, kad paduškėlių LABAI reikia, tik sutarsim, ar man perduosi, ar pati ten nori nulėkt
Brigitai sveikinimai ir Rustei balionynas
Tiga kokis smagutė mergaičiukė
Ir Magija gražuolė
Meduoliukas ir Meduoliuko antrininkas
Grikis padėjėjas
Vilkra,
O mūsų naujienos tokios - Runcelis su marškinukasi viiisai tingi bet jką daryti bet tik nurengiu, iškart pilvą drožt Išsivedžiau laukan, apvaikščiojom patvorius, krūmus išuostėm, ant žolės pasivoliojom... tik nusisukau obuolių rinkt - Runcius vėl prie pilvo... teko marškiniuotą lauke ganyt veterinarkėj sako, kad smėliukas jam pūsle dirgina, tai ir laižosi. O iš kur uždegimas - nežinia... gydomės antibiotikais, žiūrėsim, kas gausis
Matildą šeštadienį išviliojau kiema. Tam pasitarnavo Pedritas Na ir ką? išėjo, nulipo laptukais, ėmėsi barti po gėlyną besiuostantį Pedriuką, paskui pasuko durų link, o dar kaimynas užsikūrė žoliapjovę, tai abu "nupūtė" naman... va taip va. Reiks vėl mėgint, bet jau Pedras ir taip rėkia prie durų, laukan nori
Ruste, alio alio, ar turėsi šią savaitę laiko susitikti su mumis Murr ir susirinkti iš mūsų karolius?
Beje, Magnuna, Rut sakė, kad paduškėlių LABAI reikia, tik sutarsim, ar man perduosi, ar pati ten nori nulėkt
kada pas kates planuojat?
Aš važiuoju šiandien su reikalais.
Aš važiuoju šiandien su reikalais.
QUOTE(Rustė @ 2014 09 08, 09:53)
Mes prie tavęs derintumėmės , aš preliminariai bet kuria dieną po darbo galiu, va tegul kitos parašo, gal susiderisim
QUOTE(Azucena @ 2014 09 08, 09:20)
Magnuna, tai vynelio bus?
Ne, bus tiesiog sultys. Spaudykloje jas pasterizavo ir supilstė į celofaninius maišus su kraniukais
QUOTE(Erendira @ 2014 09 08, 09:44)
Tai aš susitikus tau sukraučiau, man ten iki prieglaudos tolokai ir nelabai pažįstami tie kraštai
Dėl Murr kavinės tai šiandien nebent jeigu kokią 18 val, bo man reik namo užšokti ir viską susirinkti o kitom dienom galėsiu bet kada nuo 17 val nes šiandien bet kuriuo atveju viską ir susikrausiu mašinon
Runsyčio pilveliui
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 08:02)
Labas rytas, aš pikts bais pikts ant savo MB... Vakar paklausiau- ar galės su manim nuvažiuoti parsivežti Leslės. Blyyyynnnnn. Sako- tai mums katės VISAI nereikia. Nori važinėk ten, bet čia namuose.. . Sprogau. Viduje. Pokalbis buvo sunkus. Šiandien pati važiuosiu parsivešiu. Gavau "leidimą" su sąlyga, kad jam nei piršto nereiks prie katės priežiūros judinti. Galvoju- tikrai "ant karštųjų" būtų buvę gal geriau pasiimti. bet, kita vertus -būtų ėmusi viduriuoti pas mus- vėl priekaištai, kad va ligota, pinigų išmetimas ir pnš. . Et pasiguodžiau.
Weronica- viskas bus gerai.
Weronica- viskas bus gerai.
Vilkra, Weronica, tikrai viskas bus gerai.
O katytės yra toks dalykas, kad vyrai prie jų pripranta ir daro, kas reikia.
Laba diena
Weronica, laikykis, mamka
Pavėluotai sveikinimus siunčiam Rustės Brigitai
Ir negaliu eilinį kartą atsistebėti Grikiuko, kaip čia gražiau pasakius, apvalumais ar minkštumais
O aš noriu daug baliooooonųųųų..nes jaučiuosi kaip kosmose būdama... Nuo penktadienio sūneliui baisulinga sloga buvo - naktis bemiegė...šeštadienį dieną aš susirgau...o naktį iš šeštadienio į sekmadienį dar ir dukrytė prisidėjo - išvis abi nemiegojom iki 5 ryto Žodžiu, mano savijauta - kaip... net nežinau kaip apibūdinti.... Nu va, pasibėdavojau...
Vienintelis nesergantis šeimoje ir ačiū D, kad nereikia nors apie jį šokinėti
Pavėluotai sveikinimus siunčiam Rustės Brigitai
Ir negaliu eilinį kartą atsistebėti Grikiuko, kaip čia gražiau pasakius, apvalumais ar minkštumais
O aš noriu daug baliooooonųųųų..nes jaučiuosi kaip kosmose būdama... Nuo penktadienio sūneliui baisulinga sloga buvo - naktis bemiegė...šeštadienį dieną aš susirgau...o naktį iš šeštadienio į sekmadienį dar ir dukrytė prisidėjo - išvis abi nemiegojom iki 5 ryto Žodžiu, mano savijauta - kaip... net nežinau kaip apibūdinti.... Nu va, pasibėdavojau...
Vienintelis nesergantis šeimoje ir ačiū D, kad nereikia nors apie jį šokinėti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 08, 09:57)
Mes prie tavęs derintumėmės , aš preliminariai bet kuria dieną po darbo galiu, va tegul kitos parašo, gal susiderisim
Aš galiu ryte nuo 9h iki 14:30 vėlesnis laikas nesigauna, nes vyras darbe, o dvyniam treniruotė/šauliai ir neturėsiu kam Brigitos palikti, nes Ievą galiu vežtis kartu.
Lieka savaitgalis.
09-14d būsiu renginyje pas kates, greičiausiai apie 12h.
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 08, 11:09)
Laikykis ir tu, mamka ner blogiau kai serga vaikas, nebent kai serga du vaikai... ir dar suserga mama O TB gal sveikas? galetu papopint visa ligonių šeimynėlę
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 08, 08:56)
Labas rytas
<....>
Tai, kad neturi Tiga trūkumų Tokia miela nagliukė
O mes kuopiam namus ir laukiam
Ui, žinok nebus per daug Jeigu Kiara su Ryžu ir Karoliais atvažiuotų tai tuomet tikrai ir mūsų temos pleputės iš visos Lietuvos pas mane sulėktų Taip kad pakuok visus
Ai, dar Rariuko tapkutės labai linksmos
Ai, dar norėjau pasigirti - šeštadienį nuskynėm obuolius ir vakar nuvežėm sultis išspausti, gavosi 70 l sulčių
<....>
Tai, kad neturi Tiga trūkumų Tokia miela nagliukė
O mes kuopiam namus ir laukiam
Ui, žinok nebus per daug Jeigu Kiara su Ryžu ir Karoliais atvažiuotų tai tuomet tikrai ir mūsų temos pleputės iš visos Lietuvos pas mane sulėktų Taip kad pakuok visus
Ai, dar Rariuko tapkutės labai linksmos
Ai, dar norėjau pasigirti - šeštadienį nuskynėm obuolius ir vakar nuvežėm sultis išspausti, gavosi 70 l sulčių
Šaunuolės darbininkės. O aš savaitgalį naudingo nieko neveikiau, tik Sostinės dienose pašokau, paskui variau į medžiotojų vakarėlį. Susipažinau su 2 katinais - 3,5 mėlynuoju ir 1 metų juoduku išdykėliu, kuris vis retkarčiais pažymi sofą... Smoukis ir Rūkas.
Patampiau, bet vistiek Tašė minkštesnė ir gudresnė.
Labai dailios katukės visų, Tigos kailiukas pasišiaušęs, betgi paskui bus gražuolė.
Vidam, Tavo persiukė Magija -
Čilė su gėlukėm - bet vat su jais yra taip... Kad jei ką myli, tai jau...
Turiu problemėlę - Tašė gavo naują WC dovanų, nes varydavo tik pritūpus per kraštą. Tai dabar atkiša užpakalį per uždaro kampinio naujo WC kraštą ir varo ant grindų...
Patarkite ką nors... WC angą uždariau tom varstomom durelėm. Kažkiek padeda, bet ne visada.
Tokį turime -
Rariuko šlepetės - buvau praleidus, dabar atsisukau atgal ir apžiūrėjau - ooo...
Azu jau FB pažiūrėjau ir prikomentavau.
Namų tvarkytojas
Čia viena tiek vartosi sulčių? Ar su tėvukais? Mes dar neskynėm obuolių.
QUOTE(Weronica @ 2014 09 08, 11:14)
O TB gal sveikas? galetu papopint visa ligonių šeimynėlę
Dabar jau pussveikis, nes šiaip jis pirmas savaitės pradžioje susirgo..ir matyt mus visus apkrėtė Ir ką jis papopins visą dieną darbe sėdėdamas
Kivuka - šūsnis balionų negandoms atlaikyti
jetus, jetus, aš dėl tų apvalumų jau už galvos susiėmus nupirkau light maistelio ir ką - tą light sudėtį jis bando kiekiu kompensuoti Normuoti nesigauna, nes kruopa valgo kada nori o Grikis valgo visada Jaučiu pradėsiu prikti maistelį JK, ten vieni grūdai, gal tuomet pakūs vaikis mano
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 08, 11:09)
jetus, jetus, aš dėl tų apvalumų jau už galvos susiėmus nupirkau light maistelio ir ką - tą light sudėtį jis bando kiekiu kompensuoti Normuoti nesigauna, nes kruopa valgo kada nori o Grikis valgo visada Jaučiu pradėsiu prikti maistelį JK, ten vieni grūdai, gal tuomet pakūs vaikis mano