Brigitai daug sveikinimu
Toumce i vonia prisipilk druskos ir gulek nuima raumenu skausma
Mes vakar i miesto centra peskom nuejom, po turgu prasivadalojom, ir parejom peskom ,MB mane prakeike uz tokias vaikstynes suvaiksciojom nei daug nei mazai, koki 17-18km
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 07, 17:56)
Norintieji Fb pamatė
------------
Brigita dėkoja už sveikinimus ir vaišina keksiukais
Brigitai daug sveikatytės Gimtadienio proga ir didelis ačiū už keksiukus
Rariuk,geras pirkinys
Katiuša tokia daili ,tikrai atsiras jos Žmogus
Šeikas toks ryškus
ir visi kiti katukai
Rariuk,geras pirkinys
Katiuša tokia daili ,tikrai atsiras jos Žmogus
Šeikas toks ryškus
ir visi kiti katukai
Rariuk tapkes pacios tos
Seikas
o cia is pasivaiksciojimo parodysiu miesta....
Papildyta:
ir dar biski
Seikas
o cia is pasivaiksciojimo parodysiu miesta....
Papildyta:
ir dar biski
Ir aš pavėluotai sveikinu Brigitą su gimtadieniu, prisijungiu prie svekatėlės linkėtojų ir dar labai Ruste tavimi žaviuosi, įpatinga tu mama
Azu kokia faina pirma foto, kas cia per paminklas ten apacioj matau kazkoks uzaras ilietas?
Einu išsamiau viską suskaityt, išleidau savo princesę į darželį su tėte pirmą dieną. Taip neramu ant širdies tai norisi mintis nukreipt pozityvia katiniška linkme
Laba ryta
Azu kokia faina pirma foto, kas cia per paminklas ten apacioj matau kazkoks uzaras ilietas?
Einu išsamiau viską suskaityt, išleidau savo princesę į darželį su tėte pirmą dieną. Taip neramu ant širdies tai norisi mintis nukreipt pozityvia katiniška linkme
Laba ryta
Labas rytas, aš pikts bais pikts ant savo MB... Vakar paklausiau- ar galės su manim nuvažiuoti parsivežti Leslės. Blyyyynnnnn. Sako- tai mums katės VISAI nereikia. Nori važinėk ten, bet čia namuose.. . Sprogau. Viduje. Pokalbis buvo sunkus. Šiandien pati važiuosiu parsivešiu. Gavau "leidimą" su sąlyga, kad jam nei piršto nereiks prie katės priežiūros judinti. Galvoju- tikrai "ant karštųjų" būtų buvę gal geriau pasiimti. bet, kita vertus -būtų ėmusi viduriuoti pas mus- vėl priekaištai, kad va ligota, pinigų išmetimas ir pnš. . Et pasiguodžiau.
Weronica- viskas bus gerai.
Weronica- viskas bus gerai.
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 08:02)
...Sako- tai mums katės VISAI nereikia. Nori važinėk ten, bet čia namuose.. .
Kol nėra namuose dažnai vyrai nenori. O paskui pripranta ir dar labiau myli negu mes taip kad nenusimink, viskas bus gerai
Weronicos dukrytei sėkmės suprantu tą nerimą... prisimenu save, kai saviškę atplėšusi nuo savęs , verkdama eidavau į darbą...juk reikėdavo nuo metų laiko į lopšelį leisti. Viskas bus gerai
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 08:02)
Gavau "leidimą" su sąlyga, kad jam nei piršto nereiks prie katės priežiūros judinti.
Tai bet vyrai ir taip maziausiai prie to gyvuno prieziuros prisideda... Pamatys namuose mazas kaciukas kaip smagu ir atsileis
Aciu uz palaikymą. Gerai kad darbe sedziu, darbo daug tai nėra kada graudintis
QUOTE(Vidam @ 2014 09 08, 08:11)
Kol nėra namuose dažnai vyrai nenori. O paskui pripranta ir dar labiau myli negu mes taip kad nenusimink, viskas bus gerai
Žinau, kad taip ir bus. Tik pikta pasidarė ir tiek.
Labukas,
prisižiūrėjau grožių
nors ir pavėluotai, Brigita, su gimtadieniu
tie vyrai.... maniškis irgi buvo kategoriškai prieš.... o kai atsirado mažas kačiukas- pasakė, kiek ji namams džiaugsmo įnešė
prisižiūrėjau grožių
nors ir pavėluotai, Brigita, su gimtadieniu
tie vyrai.... maniškis irgi buvo kategoriškai prieš.... o kai atsirado mažas kačiukas- pasakė, kiek ji namams džiaugsmo įnešė
Labas rytas
Nors ir pavėluotai, bet labai sveikiname ir mes Brigitą su gimtadieniu
Vilkra -
Weronica - viskas bus gerai o gal G ir patiks darželyje su naujais draugais
Magija iš tiesų tikra magija
Mažylė Čilė - gražioji gėlininkė
Smagus pasivaikščiojimas kartu su Azu
Tai, kad neturi Tiga trūkumų Tokia miela nagliukė
O mes kuopiam namus ir laukiam
Padedu mamkai tvarkytis
Ui, žinok nebus per daug Jeigu Kiara su Ryžu ir Karoliais atvažiuotų tai tuomet tikrai ir mūsų temos pleputės iš visos Lietuvos pas mane sulėktų Taip kad pakuok visus
Ai, dar Rariuko tapkutės labai linksmos
Ai, dar norėjau pasigirti - šeštadienį nuskynėm obuolius ir vakar nuvežėm sultis išspausti, gavosi 70 l sulčių
Nors ir pavėluotai, bet labai sveikiname ir mes Brigitą su gimtadieniu
Vilkra -
Weronica - viskas bus gerai o gal G ir patiks darželyje su naujais draugais
Magija iš tiesų tikra magija
Mažylė Čilė - gražioji gėlininkė
Smagus pasivaikščiojimas kartu su Azu
QUOTE(Rustė @ 2014 09 06, 18:15)
3 ir 4 foto galima įžiūrėtio jos trūkumą,
Tai, kad neturi Tiga trūkumų Tokia miela nagliukė
QUOTE(busycat @ 2014 09 07, 11:38)
Mes su Kiara, Ryžu ir Karoliais, jau ruošiam Magnunai lauknešėlį
O mes kuopiam namus ir laukiam
Padedu mamkai tvarkytis
QUOTE(busycat @ 2014 09 07, 12:06)
Kiaros, Ryžo ir Karolių nedėsiu. Manau pas Magnuną ir taip pakankamai gyvių
Ui, žinok nebus per daug Jeigu Kiara su Ryžu ir Karoliais atvažiuotų tai tuomet tikrai ir mūsų temos pleputės iš visos Lietuvos pas mane sulėktų Taip kad pakuok visus
Ai, dar Rariuko tapkutės labai linksmos
Ai, dar norėjau pasigirti - šeštadienį nuskynėm obuolius ir vakar nuvežėm sultis išspausti, gavosi 70 l sulčių
Labas rytas
Magnuna, tai vynelio bus?
Weronica ten toks pastatas, o tame pastate visur tokios statulos ismetytai pastatytos..
o ten kur siena juoda prirasyta, ten vanduo bega, gaila fotkej nesimato
o dar kaip navatniai apaugusiu medziu radau
Vilkra su tais MB visada tip buna kazi mano kada uzismanys kaciu , vakar jam i telefona kalbanti katina parsiunciau tai bambejo, bambejo, bet jau ne as , o jis ten ji ir maitina, ir migdo ir i wc vedzioja sako ka cia mane pratini prie katinu is anksto
Magnuna, tai vynelio bus?
Weronica ten toks pastatas, o tame pastate visur tokios statulos ismetytai pastatytos..
o ten kur siena juoda prirasyta, ten vanduo bega, gaila fotkej nesimato
o dar kaip navatniai apaugusiu medziu radau
Vilkra su tais MB visada tip buna kazi mano kada uzismanys kaciu , vakar jam i telefona kalbanti katina parsiunciau tai bambejo, bambejo, bet jau ne as , o jis ten ji ir maitina, ir migdo ir i wc vedzioja sako ka cia mane pratini prie katinu is anksto