Brigitai daug daug sveikatėlės ir mamytei daug daug balionėlių
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 07, 16:00)
Sveikinimai Brigitai
Na o aš vakar ir šiandien prisiplaukiojau, jau dabar vos pajudu, tai jau baisu , kas ryt bus.. gal kažkuom įsitrint, o gal kokia karšta vonia nuimtų pervargimą?
Na o aš vakar ir šiandien prisiplaukiojau, jau dabar vos pajudu, tai jau baisu , kas ryt bus.. gal kažkuom įsitrint, o gal kokia karšta vonia nuimtų pervargimą?
Laba diena,
o kur Šeiko nuotrauka
Papildyta:
Sveikinimai Brigitai
O aš šeštadienį buvau Rudens mugėje ir štai ką nusipirkau, tiksliau nesvarbu ką, bet su kuo
o čia praeito savaitgalio laimikiai
QUOTE(rariukas @ 2014 09 07, 17:12)
Kažkaip nepastebėjau norinčių
O koks gražus Šeikas spalvos gal kaip Meduolio , toks rudeninis
O ko Katiuša taip pas tave užsibuvo kažko nesidovanoja, o toks rainumas įdomus, dėmėtas
O ko Katiuša taip pas tave užsibuvo kažko nesidovanoja, o toks rainumas įdomus, dėmėtas
sveikos!
kiek grožių pridėjot visiems kacams po balioną
mano fotoaparatas išvykęs, tai tik telefonu galiu Čilę užfiksuot. o tas įmanoma tik kai miega arba sekundei nelekia su reikalais
jaunoji gėlininkė va:
gėlių be priežiūros palikt neįmanoma, viskas būna nukandžiota, išversta, po visą butą išnešiota žvėrelis mažas.
Brigitai sveikinimai!
kiek grožių pridėjot visiems kacams po balioną
mano fotoaparatas išvykęs, tai tik telefonu galiu Čilę užfiksuot. o tas įmanoma tik kai miega arba sekundei nelekia su reikalais
jaunoji gėlininkė va:
gėlių be priežiūros palikt neįmanoma, viskas būna nukandžiota, išversta, po visą butą išnešiota žvėrelis mažas.
Brigitai sveikinimai!
QUOTE(Vidam @ 2014 09 07, 18:04)
Aha Katia visiškai nieko nedomina bet prieš pora mėn jai dar ir nebuvo laikas keliaut į naujus namus, ji dar per daug bijojo žmogaus. va vakar buvo atėjęs kaimynas, tai Katia nebesislėpė, po kurio laiko gulėjo ant kilimo visai netoli jo. prieš tai tai jei tik kas ateidavo, praktiškai nė neišlįsdavo. Tai nė nebūčiau galėjus parodyt va dabar tai jai jau būtų laikas sulaukti tikrų šeimininkų, nes ji jau baigia prie manęs prisirišti, sekioja po namus kad ir ką daryčiau
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 07, 16:56)
Kažkaip nepastebėjau norinčių
vai vai koks rudas grožis . ne Šeikas o Šeichas
Tikis koks šelmis Čilė tikra gėlininkė
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 07, 19:18)
Argi aš ne panašus į Šeiką?
Panašus, panašus...reiktų išsiaiškinti kilmę, gal esat broliai