Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Brigitai daug daug sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir mamytei daug daug balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai Brigitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Brigitai 4u.gif

Na o aš vakar ir šiandien prisiplaukiojau, jau dabar vos pajudu, tai jau baisu , kas ryt bus.. gal kažkuom įsitrint, o gal kokia karšta vonia nuimtų pervargimą?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 07, 16:00)
Sveikinimai Brigitai  4u.gif

Na o aš vakar ir šiandien prisiplaukiojau, jau dabar vos pajudu, tai jau baisu , kas ryt bus.. gal kažkuom įsitrint, o gal kokia karšta vonia nuimtų pervargimą?

Laba diena, 4u.gif
o kur Šeiko nuotrauka verysad.gif
Papildyta:
Sveikinimai Brigitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš šeštadienį buvau Rudens mugėje ir štai ką nusipirkau, tiksliau nesvarbu ką, bet su kuo biggrin.gif
user posted image

o čia praeito savaitgalio laimikiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 07, 17:12)

o kur Šeiko nuotrauka verysad.gif

Kažkaip nepastebėjau norinčių biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O koks gražus Šeikas wub.gif spalvos gal kaip Meduolio , toks rudeninis smile.gif

O ko Katiuša taip pas tave užsibuvo g.gif kažko nesidovanoja, o toks rainumas įdomus, dėmėtas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 rugsėjo 2014 - 17:07
Labas vakarėlis smile.gif

Sveikinimai Brigitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Magija grazuolė išdykėlė 4u.gif
Tiga fainuolė 4u.gif
Katūša labai graži rainė4u.gif

Rariukas gražus pirkinis thumbup.gif

Rainiukas Tikis

user posted image
Atsakyti
sveikos!
kiek grožių pridėjot bigsmile.gif visiems kacams po balioną 4u.gif biggrin.gif

mano fotoaparatas išvykęs, tai tik telefonu galiu Čilę užfiksuot. o tas įmanoma tik kai miega arba sekundei nelekia su reikalais biggrin.gif

jaunoji gėlininkė va:
user posted image

gėlių be priežiūros palikt neįmanoma, viskas būna nukandžiota, išversta, po visą butą išnešiota biggrin.gif žvėrelis mažas.

Brigitai sveikinimai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 07, 18:04)
O ko Katiuša taip pas tave užsibuvo  g.gif kažko nesidovanoja, o toks rainumas įdomus, dėmėtas wub.gif

Aha Katia visiškai nieko nedomina schmoll.gif bet prieš pora mėn jai dar ir nebuvo laikas keliaut į naujus namus, ji dar per daug bijojo žmogaus. va vakar buvo atėjęs kaimynas, tai Katia nebesislėpė, po kurio laiko gulėjo ant kilimo visai netoli jo. prieš tai tai jei tik kas ateidavo, praktiškai nė neišlįsdavo. Tai nė nebūčiau galėjus parodyt smile.gif va dabar tai jai jau būtų laikas sulaukti tikrų šeimininkų, nes ji jau baigia prie manęs prisirišti, sekioja po namus kad ir ką daryčiau
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 07, 16:56)
Kažkaip nepastebėjau norinčių  biggrin.gif

vai vai koks rudas grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. ne Šeikas o Šeichas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tikis koks šelmis biggrin.gif Čilė tikra gėlininkė biggrin.gif
Atsakyti
Argi aš ne panašus į Šeiką? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 07, 19:18)
Argi aš ne panašus į Šeiką? ax.gif

Panašus, panašus...reiktų išsiaiškinti kilmę, gal esat broliai biggrin.gif
Atsakyti