Nu ką, miargai man iš Diinkos pasiūlytų dienų tinka visos, gal dėl rugsėjo 27-28 nelabai, bet irgi įmanoma Vat čia tai būtų super duper mega susbėgimas, a?
QUOTE(diinka @ 2014 09 05, 13:43)
Zundyte,
ar Gliuką paima kas globon ? (na sakykim girdėjau pletkus )
Kadangi mačiau mažių gyvai, tai foto sakykim šiaip sau Gliukutis nerealus mažius
ar Gliuką paima kas globon ? (na sakykim girdėjau pletkus )
Kadangi mačiau mažių gyvai, tai foto sakykim šiaip sau Gliukutis nerealus mažius
Diinka ,negirdėjau jokių pletkų dėl Gliuko,vakar veterinarkėj sumokėjau iki savaitės galo ir už skiepą , Rimantė išnešė laukan pafotkinti ,bet kai iš manęs fotografė nekokia,o ir saulė nepalankiai švietė ,o dar katukas juodulis ,tai tos fotkės neatskleidžia viso jo grožio .Kodėl man niekas nesakė ,kad kažkas jo norėtų globon?Pasidalink info...Norėjau šiandien tavęs klausti ,gal tu žinai Vaivos telefoną,nes pakeitus telefončiką nebeliko numerių,negaliu susisiekti be to esu giliai pasimetusi dėl tų skelbimų dėjimo,nu nemoku aš tokių dalykų daryt ,o ir bijau landžioti internete daug ,nes gi per tuos remontus mano kompas gyvena be kasperskio jau du mėnesiai ir Windowsai kaip buvo užlūžę ,tai dar neinstaliavo jų per naują ,nes gi pastovios vietos kompiuteris dar neturi,o ten kur tie skelbimai tikriausiai reikia registruotis visur ir tada dėti skelbimus,be to iš kokio pavienio asmens ar kas norės to katuko,vienu žodžiu pribėdavojau čia ,ar gal jei eitų per kokią organizaciją tas skelbimas, tai viskas greičiau vyktų ,nu va tokia višta aš tokiuose reikaluose .Platininis tas katinas jau ...gaila būtų tiek pinigų sukišus paleist laukais bėgioti,du su puse mėnesio stacionare .....
Nu zundyte tu prisigalvoji problemų lygioj vietoj As neturiu didelės patirties bet kai dvi kates dovanojau tai dejau skelbimus i pagrindinius puslapius, skelbiu.lt gyvunugloba.lt plius.lt ir pan. žinomus. Argi ten galima virusų pasigaut?
Asmeniškai nematau jokio skirtumo ar iš pavienio žmogaus ar iš organizacijos. Tik tiek kad tos organizacijos ir taip dabų savų nespėja manau. Sukurpt tik kokį graudų tekstą reikia ir laukt
Asmeniškai nematau jokio skirtumo ar iš pavienio žmogaus ar iš organizacijos. Tik tiek kad tos organizacijos ir taip dabų savų nespėja manau. Sukurpt tik kokį graudų tekstą reikia ir laukt
...sklandžiai pereinant į dėžučių temą
o čia dėžutė ar kaip
nieko tu kobryte apie dėžutes nesupranti
Papildyta:
Zundyte....pati vaiva nesakė, bet kažkas kalbėjo.....tel parašysiu į AŽ....jei kitą savaitę nieks nieko...ir nebijai atgal į grybinę aplinką galima būt kažką galvoti, o šiaip atostogos baigėsi, reikia gražių foto katinukai dovanosis tikrai neblogai
Papildyta:
ir dar dėl persiukės, vakar buvom laborantė paėmė mėginius...nieko ntokio baisaus nerado....reik priežąsčių giliau ieškoti, pradžiai pasiūlė pasidarit kačių leukemijos, imunodefivito ir infekcinio peritonito (dėl šio kažkaip abejoju...nebent coronos viruso) testus...tada vėl žiūrėsim
o čia dėžutė ar kaip
nieko tu kobryte apie dėžutes nesupranti
Papildyta:
Zundyte....pati vaiva nesakė, bet kažkas kalbėjo.....tel parašysiu į AŽ....jei kitą savaitę nieks nieko...ir nebijai atgal į grybinę aplinką galima būt kažką galvoti, o šiaip atostogos baigėsi, reikia gražių foto katinukai dovanosis tikrai neblogai
Papildyta:
ir dar dėl persiukės, vakar buvom laborantė paėmė mėginius...nieko ntokio baisaus nerado....reik priežąsčių giliau ieškoti, pradžiai pasiūlė pasidarit kačių leukemijos, imunodefivito ir infekcinio peritonito (dėl šio kažkaip abejoju...nebent coronos viruso) testus...tada vėl žiūrėsim
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 14:47)
Diinka kad palepino mus miegotojai
O jau pozos ir vietos...
QUOTE(diinka @ 2014 09 05, 15:08)
labai neburbuliavot tqai pratęsiu...
Mūsų slaptai gerbėjai
Maikuko miegojimo įpatumai
pūkutis...
Mūsų slaptai gerbėjai
Maikuko miegojimo įpatumai
pūkutis...
Bet kad labai į Tašiūncę užneša, ypač, kai apskusta buvo. Tašė kiaurą dieną miega. Namuke.
O ten nevalia jos liesti.
Labas vakaras, nu jau katinas televizoriuje tai žiūrėčiau ir žiūrėčiau aš tą katinų kanalą
Ruste ,kaip Tiga laikosi?
QUOTE(zundyte @ 2014 09 05, 20:19)
Ruste ,kaip Tiga laikosi?
Naglai, kaip gi kitaip
Prausimui vaisto liko 3kartams, tabletės 7kartams. Už savaitės, kai baigsim visus gydymus, rodomės veterinarei ir matysim ar išgrybavom ligas ar dar ne.
O šiaip aktorė gi kokia Lipa kur negalima, nukeliam, šnypščiam, sakom "psik", tai padėta ant žemės žiūri iš apačios, ajau toookia nuskriausta, jau toookia nabagė... nu negalima lipti ant stalo ir į lėkštės, nu niekiap ale labai gi norisi
QUOTE(Rustė @ 2014 09 05, 19:31)
Naglai, kaip gi kitaip
Prausimui vaisto liko 3kartams, tabletės 7kartams. Už savaitės, kai baigsim visus gydymus, rodomės veterinarei ir matysim ar išgrybavom ligas ar dar ne.
O šiaip aktorė gi kokia Lipa kur negalima, nukeliam, šnypščiam, sakom "psik", tai padėta ant žemės žiūri iš apačios, ajau toookia nuskriausta, jau toookia nabagė... nu negalima lipti ant stalo ir į lėkštės, nu niekiap ale labai gi norisi
nu kaip smagu girdėt ,kad jaučiasi ,kaip namie ..parodyk ,kai galėsi ,paaugusi tikriausiai