Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(diinka @ 2014 09 05, 12:23)
DĖL MEETO vidury Lietuvos, kol kas pasiūlymas galioja neribotą llaiką... mūsų jau daugiau niekas nenusiaubs  biggrin.gif ... svarbiausia patys neišsigąstumėt...lauktuvių (skanukų katininių) reiks daug, pasitiks chebra nuo vartų  biggrin.gif
O jei rimtai labai labai norėčia 4u.gif

Reiktų paskelbti kokią dieną metuose SM diena, tipo paskutinis rugsėjo savaitgalis ar pirmas spalio savaitgalis ar pan rolleyes.gif ir sugriūnav visos biggrin.gif
Erendira - drinks_cheers.gif jep, bėgčiau šiandie po darbelio, bet šiandie varysiu į centrą, mugėn prasibraukti truputį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 rugsėjo 2014 - 13:29
Zundyte,

ar Gliuką paima kas globon ? (na sakykim girdėjau pletkus smile.gif )

Kadangi mačiau mažių gyvai, tai foto sakykim šiaip sau biggrin.gif Gliukutis nerealus mažius 4u.gif

vakar visą dieną žiūrėjau nosiukų wub.gif ir liežuvių wub.gif paradą, viens už kitą gražesnis...paskui miegojimo įpatumai...ir galu gale dėžutės wub.gif wub.gif

Runciukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal labai nepyksit, kad pavėluotai bandysim įsispraust į miegojimo temą

nankščiau mes miegodavom taip

user posted image

paskui taip

user posted image

galima ir taip

user posted image

o aš tai taip

user posted image

dar taip

user posted image

Papildyta:
dar ir su mergom miegu biggrin.gif

user posted image

Fifa...saldus miegelis

user posted image
Papildyta:
retai lepinu foto...ypač saviškių, turiou laiko, tai mėnesiu į priekį smile.gif

...čia jau iš prisiminimų....bet kaip bebūtų keista, Pūkutį prisimenu be streso...jokių graudžių minčių...gal kad tikrai nugyveno su mumis 16 ...man tikrai ilgų metų....perėjo visus mano gyvenimo sunkumus....blyn pamenu, juk pati su 2 vaikais neturėjau kur galvos priglaust...ir darbo neturėjau...bet neskaitant vaikų turėjau katiną.... ir tai buvo savaime suprantama...tiesa buvop momentas lai kraiko tikrai neįpirkau (darydavo į smėlį- vienas vargas kasdien keisti biggrin.gif ) ir maitinosi tuo pačiu kuom mes...bet kažkokių pašalinių minčių net į galvą neatėjo....gal todėl nesugebu suprasti tų, kur lengva ranka savo augintinį...

user posted image

juk mes buvom panašūs... g.gif

user posted image

tu miegok, aš tave pasaugosiu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Suprantu kad užknysau....šiek tiek pailsėsiu biggrin.gif
o tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 05 rugsėjo 2014 - 13:28
Diinka. thumbup.gif

Beje, gal žinai kokią gudrybę, kaip man gražiai matildą iš namų iškrapštyti? Nesinori gąsdint, gaudyt, paskui lauke paleidinėt perdigandusią...
Atsakyti
Diinka kad palepino mus rolleyes.gif miegotojai wub.gif
Atsakyti
Kaip juokingai turėtų atrodyt kai moteriškė uždusus po darbo iš džiaugsmo švytinčiu veidu įlekia į vetkę ir garsiai sako "duokit man blizgančių pelių" biggrin.gif

Ogo dinkos fotoreportazas biggrin.gif kaip suprantu šefo jau nėr biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 05 rugsėjo 2014 - 13:52
QUOTE(Erendira @ 2014 09 05, 14:44)
Diinkathumbup.gif

Beje, gal žinai kokią gudrybę, kaip man gražiai matildą iš namų iškrapštyti? Nesinori gąsdint, gaudyt, paskui lauke paleidinėt perdigandusią...

geriausia suteikt galimybę išeit pačiai...jei yra koks langas jos teritorijoj...taiop išėjo gražuolė...Kobriukas ir man rods poer langą...o Panteriuką nunešiau su boksu į malkinę ir ten paleidau...bet jis buvo visai visai laukinis...už tai dabar...(jau man baisu darosi0 ryte laukia prie durų ir sekioja iš paskos trindamasis į kojas, šįryt vos abu neužsimušėm tarp paprikų, jis pasimaišė, aš griūdama užlipau, jis šoko kaip nuplikytas.... galutiniam rezultate žiūri į mane akis išpūtęs "o kodėl tu mane apspardei? " lotuliukas.gif tiesa abu likom sveiki biggrin.gif (čia jei kam įdomu)
Atsakyti
Diinka, Fifa vos radau nuotraukoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 14:26)
Reiktų paskelbti kokią dieną metuose SM diena, tipo paskutinis rugsėjo savaitgalis ar pirmas spalio savaitgalis ar pan  rolleyes.gif  ir sugriūnav visos  biggrin.gif

na drąseikiui kaime vyko ne vienas meet-as...deja jau senokai...per vieną tokį SM meetą 209.08.15...Šponkutis atvyko į drąseikius po mašinos kapotu

user posted image

QUOTE(Weronica @ 2014 09 05, 14:50)
D kaip suprantu šefo jau nėr biggrin.gif

nėr...ir darbo nėr..., prasidėjo savaitgalis...po darbo į vetkę pasiimu 3 kašarus po nuseksinimo biggrin.gif tada namo paleidžiu, tada pas uošviene...tada vakarinis maitinimas, bijau kad slandžiai pereis į naktinį... ryt bulviasasis... poryt maudynės.... ir vėl darbo savaitė biggrin.gif

Mano laisvi savaitgaliai, na jei vis ti Erendira suorganizuos autobusą biggrin.gif rugsėjis 20-21, 27-28
spalis 4-15, 11-12, 18-19, 25-26, lapkritis 8-9, 22-23 biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 05, 15:03)
nėr...ir darbo nėr..., prasidėjo savaitgalis...po darbo į vetkę pasiimu 3 kašarus po nuseksinimo  biggrin.gif  tada namo paleidžiu, tada pas uošviene...tada vakarinis maitinimas, bijau kad slandžiai pereis į naktinį...  ryt bulviasasis... poryt maudynės.... ir vėl darbo savaitė biggrin.gif

Dinka reikėjo iš anksto meeta daryt per bulviakasį biggrin.gif Kiek pagalbinių rankų būtų buvę tongue.gif
Atsakyti
labai neburbuliavot tqai pratęsiu... biggrin.gif biggrin.gif

Mūsų slaptai gerbėjai biggrin.gif 4u.gif

Maikuko miegojimo įpatumai

user posted image

user posted image

user posted image

pūkutis... wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 05, 14:50)
Kaip juokingai turėtų atrodyt kai moteriškė uždusus po darbo iš džiaugsmo švytinčiu veidu įlekia į vetkę ir garsiai sako "duokit man blizgančių pelių" biggrin.gif

Nu žinok, jeigu būčiau užmačiusi blizgančia pelikes iki atradau bumbuliukus tai taip ir būtų. Ir dabar jeigų jų bus - griebsiu jas visa išsišiepusi biggrin.gif
Diinkos ir Panteriuko griuvimo istorija doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 05, 15:07)
Dinka reikėjo iš anksto meeta daryt per bulviakasį biggrin.gif Kiek pagalbinių rankų būtų buvę tongue.gif

Weronika, tai dar ne vėlu...tik noro reikia biggrin.gif 4u.gif

toliau miegam smile.gif

user posted image

Bučkis " televizorių iš jungiau, galit visi ramiai miegoti"
Atsakyti