Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Grikis cigonas thumbup.gif o cigonai kaip sarkos, beletik blizga , matyt i krauja iauge jiem, nors sode turejom kaimyna cigona uzaugusi lietuviu seimoj, tai nieko panasaus i cigonus, tik isvaizda, bet va muzikantas vistiek kazkas ... ir visa gyvenima gyveno is muzikos
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Ai kiek gražumėlių, minkštumėlių, rainumėlių wub.gif

Šyryt damos be konkurencijos - Pupsytė ir Kiara wub.gif thumbup.gif Ir Ainu ankštose dėželėse ir skurdžiuose maišeliuose wub.gif

O mes be kažkokių ypatingų naujienų - Runcelis supakuotas kaip kindziukas pilvo nesilaižo, gyja kažkiek, bet, įtariu, išpakavus bernioką vėl kibtų doh.gif
Šlapimas nieko baisais neparodė. Ieškosiu dar ir smėliuką tirpinančios pastos, kad jau maistas visko nesutvarko. Aišku tik, kad maisto nekeisim į profilaktinį..

Kas ten jam "užsidegė" ir ko jis tą pilvą drožia - nežinia - per lašinius niekas nieko neužčiuopia doh.gif biggrin.gif

Žodžiu, gauna traumelio į kuprą, antibiotikų (vėl blink.gif ), dar Zaundytės patarimu iš amerikonų cordycepso atsisiųsiu... Ir nešiu taisyt rankinę, nes naujos pirkimas nuėjo Runciui ant uodegos rolleyes.gif

Aist, ir tu Šiauliuos augus? bigsmile.gif

Tiesa, apie blizgučius biggrin.gif Šiandien ryte paleidau tarp mažių nesantaikos obuolį, t.y. folijos kamuokiuką - kas nučiupęs gynė jį urgzdamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 05 rugsėjo 2014 - 09:26
QUOTE(Weronica @ 2014 09 05, 09:00)
Apie G meilę katinėliams. Įtaisiau tuniką tokią, tai žinokit išbučiavo kiekvieną katuką... o jų ant jos netiek ir mažai biggrin.gif  poto visur kartu nešėsi ir net miegot ėmė bliuskę kartu biggrin.gif  doh.gif

jetus wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(busycat @ 2014 09 05, 09:00)
Magnuna, tikrai patvirtinu, kad blizgantys saldainių popieriukai - rutuliukai, patys geriausi žaislai. Greitai rieda, užveda manuosius nešiot užpakalius, kaip per dailiojo čiuožimo varžybas biggrin.gif

Tai ką, reik ir man eiti saldainių pirkti? g.gif
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 05, 09:34)
Romas gal jis..

QUOTE(Azucena @ 2014 09 05, 09:37)
Grikis cigonas  thumbup.gif 

lotuliukas.gif nesako Grikis, kas jo protėviai buvo biggrin.gif
QUOTE(Erendira @ 2014 09 05, 10:20)
Tiesa, apie blizgučius  biggrin.gif  Šiandien ryte paleidau tarp mažių nesantaikos obuolį, t.y. folijos kamuokiuką - kas nučiupęs gynė jį urgzdamas  biggrin.gif

Ooooo bigsmile.gif tiksliai thumbup.gif taigis ir aš folijos turiu biggrin.gif o tai galvojau kokių saldainių nuspirkti o tai nesu mėgėja chiokoladinių popieriukuose unsure.gif Tai šiandien bus ir pas mus išbandyti folijos kamuoliukai biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, kaip tik turiu saldainį ant stalo 4u.gif Palaikyt tau popieriuką iki Murr?

Tiesa, mes čia planuojamės, planuojamės kavintis, o Rustė ką? - gi čia nuo jos prasidėjo - reikalas perduoti Rustei karolius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 05, 11:11)
*Magnuna, kaip tik turiu saldainį ant stalo  4u.gif  Palaikyt tau popieriuką iki Murr?
**Tiesa, mes čia planuojamės, planuojamės kavintis, o Rustė ką? - gi čia nuo jos prasidėjo - reikalas perduoti Rustei karolius  rolleyes.gif

* palaikyk biggrin.gif tuo labiau kad aš ir tau turiu šiokį tokį pasiūlymą tik vis neprisit\ruošiu parašyti blush2.gif Gal prieglaudoje, kur Rūt padeda, reiktų pagalvikių, tinkamų katinėliams gulėti? Dar turiu nemažą gabalą grindų pakloto, po laminatu. Anas irgi gerai šilumą laiko, manau, tiktų patiesti po guoliais ar kur kur kitur g.gif Perduočiau tau prie progos smile.gif
** drinks_cheers.gif aš irgi turiu dėžikę su karoliukais Rustei biggrin.gif Nus, vistiek kaip nors susiruošim biggrin.gif Kitai savaitei man rodos nepavyko bendros tinkamos dienos rasti g.gif
Atsakyti
Manau, labiausiai oreintuojamės į Rustės grafiką - Rusteee, aūūū

O dėl pagalvikių pakloto - paklausiu Rut smile.gif
Atsakyti
Laba,

perskaičiau....pagirt neturiu kada, o bet tačiau išvarys šefas, tada

DĖL MEETO vidury Lietuvos, kol kas pasiūlymas galioja neribotą llaiką... mūsų jau daugiau niekas nenusiaubs biggrin.gif ... svarbiausia patys neišsigąstumėt...lauktuvių (skanukų katininių) reiks daug, pasitiks chebra nuo vartų biggrin.gif

O jei rimtai labai labai norėčia 4u.gif

blyn negaliu rašyt
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 22:25)
Mano Pupsė irgi žino savo vardą thumbup.gif  ir šaukiama atsiliepia,ateina-kai ją pamačiau internete ,man tas vardas buvo toks primityvus doh.gif  ,galvojau tikrai pakeisiu,kai pasiimsiu,ir norėjau..deja ..kaip sakoma prilipo thumbup.gif .....tinka jis Pupsei,na ji tokia tikra tikra ,Pupsė,visos manieros tokių pupsyčių,tokia mergaitiškai riūūūūūūūūžava ji man,koketiška,kartais kai brauks Kolumbui per nosį savo uodega,kad tas net atšoka...vienu žodžiu---Pupsė ir lieka Pupse lotuliukas.gif

Ot kokia fyfūnė... biggrin.gif
Labukas.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 22:38)
va Pupsė,tik padėjau naują čiužinį ant lovos ,kaip mat išbandė ,nespėjau nė paklodės užkloti doh.gif

Inspektorė. Kažkiek man Bižū primena. Ūsuota. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 11:07)
jetus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai ką, reik ir man eiti saldainių pirkti?  g.gif
lotuliukas.gif  nesako Grikis, kas jo protėviai buvo  biggrin.gif 

Ooooo  bigsmile.gif  tiksliai    thumbup.gif   taigis ir aš folijos turiu  biggrin.gif  o tai galvojau kokių saldainių nuspirkti o tai nesu mėgėja chiokoladinių popieriukuose  unsure.gif  Tai šiandien bus ir pas mus išbandyti folijos kamuoliukai  biggrin.gif

Bet žinokit, mano Tašė kaip mano vaiks, tikrai, panašu. Maniškiui tikrai būt tikus auklėt Valdorfo sistema. Geriausi žaislai - kankorėžiai, įrankiai vyro, pagaliukai, šakos, virtuvės įrankiai - samčiai, kočėlai ir tt... Daržovės. Vaisiai. Sėdi ir žaidžia kaip su puponautais. Aišku, turime ir juos.
Tai Tašė randa popieriuką - žaidžia 2-3 dienas ir viskas. Kamuoliukai turi būti balti arba raudoni. Tai labai jai tiko Magnunos skolintas žaisliukas kur sukasi pelytė - plunksnelė (nes raudonas).
Su pele žaidžia tik su raudona - Vilkros mergaitės pelytė - viena pusė randandona.
Kita guli pamiršta. Dar turi pelę su raudona uodega - labai einama, baigia sudrožt, dar žaidžia su raudona gumyte. Meta į viršų ir gaudo.
Bet blizgančio nebandžiau. g.gif
Kiara wub.gif wub.gif wub.gif

Runciui sveikatos balionas. 4u.gif

Ainu ir Kruopos dėžės - žvygavau ir aš. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 rugsėjo 2014 - 12:50
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 08:04)
... gal pusmetį laksčiau po visas zoo parduotuves "blizgančių" pelikių ieškojau ir niekur tokių nėr.

Aš šiandien buvau VET-1, tai mačiau blizgančias gražias pelytes wub.gif pilvukas toks kaip tų kamuoliukų...trys pelytės pakelyje- kaina 4,8 lt.

Atsakyti
Mauras irgi išskirdavo viską kas raudona biggrin.gif specialiai ieškodavau raudonų kamuoliukų ir pelikių biggrin.gif o paskum išaugo į imperatorių ir dabar turi rimtesnių darbų, tobiš pasaulį valdyti cool.gif ir žaidimais retai beužsiima biggrin.gif o dabar kai turi galimybę laukan išeiti tai išvis kokie begali būti žaidimai cool.gif
A rimts, Vidam? bigsmile.gif Man netoli darbo VET-1, lėksiu pirmadienį žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 rugsėjo 2014 - 13:22
Magnuna, Vet-1 yra Minsko IKI 4u.gif
Atsakyti