Grikis cigonas o cigonai kaip sarkos, beletik blizga , matyt i krauja iauge jiem, nors sode turejom kaimyna cigona uzaugusi lietuviu seimoj, tai nieko panasaus i cigonus, tik isvaizda, bet va muzikantas vistiek kazkas ... ir visa gyvenima gyveno is muzikos
Labas rytelis
Ai kiek gražumėlių, minkštumėlių, rainumėlių
Šyryt damos be konkurencijos - Pupsytė ir Kiara Ir Ainu ankštose dėželėse ir skurdžiuose maišeliuose
O mes be kažkokių ypatingų naujienų - Runcelis supakuotas kaip kindziukas pilvo nesilaižo, gyja kažkiek, bet, įtariu, išpakavus bernioką vėl kibtų
Šlapimas nieko baisais neparodė. Ieškosiu dar ir smėliuką tirpinančios pastos, kad jau maistas visko nesutvarko. Aišku tik, kad maisto nekeisim į profilaktinį..
Kas ten jam "užsidegė" ir ko jis tą pilvą drožia - nežinia - per lašinius niekas nieko neužčiuopia
Žodžiu, gauna traumelio į kuprą, antibiotikų (vėl ), dar Zaundytės patarimu iš amerikonų cordycepso atsisiųsiu... Ir nešiu taisyt rankinę, nes naujos pirkimas nuėjo Runciui ant uodegos
Aist, ir tu Šiauliuos augus?
Tiesa, apie blizgučius Šiandien ryte paleidau tarp mažių nesantaikos obuolį, t.y. folijos kamuokiuką - kas nučiupęs gynė jį urgzdamas
Ai kiek gražumėlių, minkštumėlių, rainumėlių
Šyryt damos be konkurencijos - Pupsytė ir Kiara Ir Ainu ankštose dėželėse ir skurdžiuose maišeliuose
O mes be kažkokių ypatingų naujienų - Runcelis supakuotas kaip kindziukas pilvo nesilaižo, gyja kažkiek, bet, įtariu, išpakavus bernioką vėl kibtų
Šlapimas nieko baisais neparodė. Ieškosiu dar ir smėliuką tirpinančios pastos, kad jau maistas visko nesutvarko. Aišku tik, kad maisto nekeisim į profilaktinį..
Kas ten jam "užsidegė" ir ko jis tą pilvą drožia - nežinia - per lašinius niekas nieko neužčiuopia
Žodžiu, gauna traumelio į kuprą, antibiotikų (vėl ), dar Zaundytės patarimu iš amerikonų cordycepso atsisiųsiu... Ir nešiu taisyt rankinę, nes naujos pirkimas nuėjo Runciui ant uodegos
Aist, ir tu Šiauliuos augus?
Tiesa, apie blizgučius Šiandien ryte paleidau tarp mažių nesantaikos obuolį, t.y. folijos kamuokiuką - kas nučiupęs gynė jį urgzdamas
QUOTE(Weronica @ 2014 09 05, 09:00)
Apie G meilę katinėliams. Įtaisiau tuniką tokią, tai žinokit išbučiavo kiekvieną katuką... o jų ant jos netiek ir mažai poto visur kartu nešėsi ir net miegot ėmė bliuskę kartu
jetus
QUOTE(busycat @ 2014 09 05, 09:00)
Magnuna, tikrai patvirtinu, kad blizgantys saldainių popieriukai - rutuliukai, patys geriausi žaislai. Greitai rieda, užveda manuosius nešiot užpakalius, kaip per dailiojo čiuožimo varžybas
Tai ką, reik ir man eiti saldainių pirkti?
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 05, 09:34)
Romas gal jis..
QUOTE(Azucena @ 2014 09 05, 09:37)
Grikis cigonas
nesako Grikis, kas jo protėviai buvo
QUOTE(Erendira @ 2014 09 05, 10:20)
Ooooo tiksliai taigis ir aš folijos turiu o tai galvojau kokių saldainių nuspirkti o tai nesu mėgėja chiokoladinių popieriukuose Tai šiandien bus ir pas mus išbandyti folijos kamuoliukai
Magnuna, kaip tik turiu saldainį ant stalo Palaikyt tau popieriuką iki Murr?
Tiesa, mes čia planuojamės, planuojamės kavintis, o Rustė ką? - gi čia nuo jos prasidėjo - reikalas perduoti Rustei karolius
Tiesa, mes čia planuojamės, planuojamės kavintis, o Rustė ką? - gi čia nuo jos prasidėjo - reikalas perduoti Rustei karolius
QUOTE(Erendira @ 2014 09 05, 11:11)
*Magnuna, kaip tik turiu saldainį ant stalo Palaikyt tau popieriuką iki Murr?
**Tiesa, mes čia planuojamės, planuojamės kavintis, o Rustė ką? - gi čia nuo jos prasidėjo - reikalas perduoti Rustei karolius
**Tiesa, mes čia planuojamės, planuojamės kavintis, o Rustė ką? - gi čia nuo jos prasidėjo - reikalas perduoti Rustei karolius
* palaikyk tuo labiau kad aš ir tau turiu šiokį tokį pasiūlymą tik vis neprisit\ruošiu parašyti Gal prieglaudoje, kur Rūt padeda, reiktų pagalvikių, tinkamų katinėliams gulėti? Dar turiu nemažą gabalą grindų pakloto, po laminatu. Anas irgi gerai šilumą laiko, manau, tiktų patiesti po guoliais ar kur kur kitur Perduočiau tau prie progos
** aš irgi turiu dėžikę su karoliukais Rustei Nus, vistiek kaip nors susiruošim Kitai savaitei man rodos nepavyko bendros tinkamos dienos rasti
Manau, labiausiai oreintuojamės į Rustės grafiką - Rusteee, aūūū
O dėl pagalvikių pakloto - paklausiu Rut
O dėl pagalvikių pakloto - paklausiu Rut
Laba,
perskaičiau....pagirt neturiu kada, o bet tačiau išvarys šefas, tada
DĖL MEETO vidury Lietuvos, kol kas pasiūlymas galioja neribotą llaiką... mūsų jau daugiau niekas nenusiaubs ... svarbiausia patys neišsigąstumėt...lauktuvių (skanukų katininių) reiks daug, pasitiks chebra nuo vartų
O jei rimtai labai labai norėčia
blyn negaliu rašyt
perskaičiau....pagirt neturiu kada, o bet tačiau išvarys šefas, tada
DĖL MEETO vidury Lietuvos, kol kas pasiūlymas galioja neribotą llaiką... mūsų jau daugiau niekas nenusiaubs ... svarbiausia patys neišsigąstumėt...lauktuvių (skanukų katininių) reiks daug, pasitiks chebra nuo vartų
O jei rimtai labai labai norėčia
blyn negaliu rašyt
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 22:25)
Mano Pupsė irgi žino savo vardą ir šaukiama atsiliepia,ateina-kai ją pamačiau internete ,man tas vardas buvo toks primityvus ,galvojau tikrai pakeisiu,kai pasiimsiu,ir norėjau..deja ..kaip sakoma prilipo .....tinka jis Pupsei,na ji tokia tikra tikra ,Pupsė,visos manieros tokių pupsyčių,tokia mergaitiškai riūūūūūūūūžava ji man,koketiška,kartais kai brauks Kolumbui per nosį savo uodega,kad tas net atšoka...vienu žodžiu---Pupsė ir lieka Pupse
Ot kokia fyfūnė...
Labukas.
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 22:38)
va Pupsė,tik padėjau naują čiužinį ant lovos ,kaip mat išbandė ,nespėjau nė paklodės užkloti
Inspektorė. Kažkiek man Bižū primena. Ūsuota.
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 11:07)
jetus
Ooooo tiksliai taigis ir aš folijos turiu o tai galvojau kokių saldainių nuspirkti o tai nesu mėgėja chiokoladinių popieriukuose Tai šiandien bus ir pas mus išbandyti folijos kamuoliukai
Bet žinokit, mano Tašė kaip mano vaiks, tikrai, panašu. Maniškiui tikrai būt tikus auklėt Valdorfo sistema. Geriausi žaislai - kankorėžiai, įrankiai vyro, pagaliukai, šakos, virtuvės įrankiai - samčiai, kočėlai ir tt... Daržovės. Vaisiai. Sėdi ir žaidžia kaip su puponautais. Aišku, turime ir juos.
Tai Tašė randa popieriuką - žaidžia 2-3 dienas ir viskas. Kamuoliukai turi būti balti arba raudoni. Tai labai jai tiko Magnunos skolintas žaisliukas kur sukasi pelytė - plunksnelė (nes raudonas).
Su pele žaidžia tik su raudona - Vilkros mergaitės pelytė - viena pusė randandona.
Kita guli pamiršta. Dar turi pelę su raudona uodega - labai einama, baigia sudrožt, dar žaidžia su raudona gumyte. Meta į viršų ir gaudo.
Bet blizgančio nebandžiau.
Kiara
Runciui sveikatos balionas.
Ainu ir Kruopos dėžės - žvygavau ir aš.
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 08:04)
... gal pusmetį laksčiau po visas zoo parduotuves "blizgančių" pelikių ieškojau ir niekur tokių nėr.
Aš šiandien buvau VET-1, tai mačiau blizgančias gražias pelytes pilvukas toks kaip tų kamuoliukų...trys pelytės pakelyje- kaina 4,8 lt.
Mauras irgi išskirdavo viską kas raudona specialiai ieškodavau raudonų kamuoliukų ir pelikių o paskum išaugo į imperatorių ir dabar turi rimtesnių darbų, tobiš pasaulį valdyti ir žaidimais retai beužsiima o dabar kai turi galimybę laukan išeiti tai išvis kokie begali būti žaidimai
A rimts, Vidam? Man netoli darbo VET-1, lėksiu pirmadienį žiūrėti
A rimts, Vidam? Man netoli darbo VET-1, lėksiu pirmadienį žiūrėti
Magnuna, Vet-1 yra Minsko IKI