QUOTE(Vidam @ 2014 09 04, 22:34)
Kruopiukas dėžių mėgėja jei užsakinėsi drąskyklę, tai reiks tokios, kad kuo daugiau dėželių būtų
juokingiausia, kad Kruopcis visas kartonines dėžikes savinasi o vat draskyklės namelyje tai neguli Kol Mauras buvo tai jis ten eidavo pasnausti tai ir kruopa kartais įlysdavo o dabar Tai kai jau susiruošiu užsakinėti, reikės pasipaišyti kokią kad ir Kruopai būtų lizdelių pagulinėti ir cepelininiam bombonešiui koks pakilimo takas būtų, kad neapverstų draskyklės besiropšdamas
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 22:38)
O man vardas Tašė labai su cinku, originalus, tokio vardo neįmanoma užmiršt
man irgi Tašės vardas toks linksmas ir originalus Daba kai pripratom tai kitokio ir nėįsivaizduoju
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 22:47)
Kruopa, nevaryk tu dievo į medį! Va mano dėžė tai mažuuuutė...
Kruopa šoke, kaip Ainu mamka nepasirūpina Ainu gerbūviu o apie suplyšusį maišelį išvis tylim
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:49)
net žvygtelėjau, kai pamačiau Ainu dėžes Taip, kad Kruopyt, džiaukis kad turi tokius apartamentus
Kaip suprantu šaldytuvo dėžė keliaus pas Ainu, kad pagerinti jos dėžių gerbūvį
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 22:50)
,o be to tie mano manekenai sugeba geriausius kadrus išlaužt ,kai fotoaparatas kitam kambaryje,
Nus, tai gi čia šventas reikalas
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 04, 23:09)
O gal susikoperuojat mergynos ir atvarot visos vienu metu Graziai priimsiu ir pyragiuko iskepsiu
Zinai, gal pavyks dukra istatyt i studento vezias Vilniuje, va tada tai dalyvausiu Jusu susibegimuose
Zinai, gal pavyks dukra istatyt i studento vezias Vilniuje, va tada tai dalyvausiu Jusu susibegimuose
Kažkada kalbėjom apei tai, kad reiktų visos Lietuvos sąskrydį padaryti kur Lietuvos viduryje Man rodos Diinka buvo pasiūliusi savo namus nusiaubimui Ech, smagu būtų visoms visoms susilėkti O dėl Vilniaus tai gaudom už žodžio
Su kuriuo žaisliuku šiandien žaisti?
Aišku, kad su pačiu mėgstamiausiu
Su tais Grikio žaidimaistai vargo turėjau - jam tinka tik žaisliukai su blizgučiu Pačią pirmą dieną atrado pelytę su blizgučiu, kuri lig tol užmesta gulėjo, Kruopa į ją net nežiūrėjo, o Grikis iškart nusitvėrė ir tik su ja žaidė. Po to atrado pas tėvukus dar dvi tokias pat ir tas sužaidė. Bet taip visiškai nučiulpė ir sutaršė. Jokių kitų pelikių neįsiūliau, gal pusmetį laksčiau po visas zoo parduotuves "blizgančių" pelikių ieškojau ir niekur tokių nėr. Nu šakės ir staiga, prieš porą mėnesių užėjau į siuvimo reikmenų parduotuvikę ir ,o laimė, užmačiau bumbuliukus su blizgučiu Tai dabar aš toje parduotuvėje reguliariai apsiperku bumbuliukais, susiuvu tris vienon vieton ir vuola, katinėlis laimingas žaidžia, tik kad tie žaisliukai dažnai pasimeta o pas tėvus tai jaučiu tūno visi po šaldytuvu suslėpti Dabar tik pergyvenu, kad toje parduotuvėje tų bumbuliukų atsargos nepasibaigtų