Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Labas skaistus penktadienio rytas 4u.gif
QUOTE(Vidam @ 2014 09 04, 22:34)
Kruopiukas dėžių mėgėja  jei užsakinėsi drąskyklę, tai reiks tokios, kad kuo daugiau dėželių būtų

juokingiausia, kad Kruopcis visas kartonines dėžikes savinasi o vat draskyklės namelyje tai neguli Kol Mauras buvo tai jis ten eidavo pasnausti tai ir kruopa kartais įlysdavo o dabar schmoll.gif Tai kai jau susiruošiu užsakinėti, reikės pasipaišyti kokią kad ir Kruopai būtų lizdelių pagulinėti ir cepelininiam bombonešiui koks pakilimo takas būtų, kad neapverstų draskyklės besiropšdamas unsure.gif
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 22:38)
O man vardas Tašė labai su cinku, originalus, tokio vardo neįmanoma užmiršt 

drinks_cheers.gif man irgi Tašės vardas toks linksmas ir originalus thumbup.gif Daba kai pripratom tai kitokio ir nėįsivaizduoju
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 22:47)
Kruopa, nevaryk tu dievo į medį! Va mano dėžė tai mažuuuutė...

laugh.gif Kruopa šoke, kaip Ainu mamka nepasirūpina Ainu gerbūviu blink.gif o apie suplyšusį maišelį išvis tylim doh.gif
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:49)
net žvygtelėjau, kai pamačiau Ainu dėžes  Taip, kad Kruopyt, džiaukis kad turi tokius apartamentus

Kaip suprantu šaldytuvo dėžė keliaus pas Ainu, kad pagerinti jos dėžių gerbūvį biggrin.gif
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 22:50)
,o be to tie mano manekenai sugeba geriausius kadrus išlaužt ,kai fotoaparatas kitam kambaryje,

Nus, tai gi čia šventas reikalas biggrin.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 04, 23:09)
O gal susikoperuojat mergynos ir atvarot visos vienu metu Graziai priimsiu ir pyragiuko iskepsiu
Zinai, gal pavyks dukra istatyt i studento vezias Vilniuje, va tada tai dalyvausiu Jusu susibegimuose

Kažkada kalbėjom apei tai, kad reiktų visos Lietuvos sąskrydį padaryti kur Lietuvos viduryje biggrin.gif Man rodos Diinka buvo pasiūliusi savo namus nusiaubimui biggrin.gif Ech, smagu būtų visoms visoms susilėkti O dėl Vilniaus tai gaudom už žodžio mirksiukas.gif
Su kuriuo žaisliuku šiandien žaisti? mastau.gif
user posted image
Aišku, kad su pačiu mėgstamiausiu biggrin.gif
user posted image
Su tais Grikio žaidimaistai vargo turėjau - jam tinka tik žaisliukai su blizgučiu blink.gif Pačią pirmą dieną atrado pelytę su blizgučiu, kuri lig tol užmesta gulėjo, Kruopa į ją net nežiūrėjo, o Grikis iškart nusitvėrė ir tik su ja žaidė. Po to atrado pas tėvukus dar dvi tokias pat ir tas sužaidė. Bet taip visiškai nučiulpė ir sutaršė. Jokių kitų pelikių neįsiūliau, gal pusmetį laksčiau po visas zoo parduotuves "blizgančių" pelikių ieškojau ir niekur tokių nėr. Nu šakės doh.gif ir staiga, prieš porą mėnesių užėjau į siuvimo reikmenų parduotuvikę ir ,o laimė, užmačiau bumbuliukus su blizgučiu biggrin.gif Tai dabar aš toje parduotuvėje reguliariai apsiperku bumbuliukais, susiuvu tris vienon vieton ir vuola, katinėlis laimingas žaidžia, tik kad tie žaisliukai dažnai pasimeta o pas tėvus tai jaučiu tūno visi po šaldytuvu suslėpti g.gif Dabar tik pergyvenu, kad toje parduotuvėje tų bumbuliukų atsargos nepasibaigtų unsure.gif
Atsakyti
Magnuna mano irgi megejai blizgalu, tai mano mama sadainiu popieriukus tuos blizgancius su izolke kelis suvynioja i kamuoliukus tai oj kaip zaidzia, ir nekainuoja nieko.... wink.gif Vincas ir siaip popieriukus blizgancius nuo stalo vagiliauja, paskui randi pilnus palovius siuksliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms ir visiems 4u.gif pas mus saulutė šviečia toks ramus rytas smile.gif

Erendira kaip Runcius, gal jau nedrožia pilvuko ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Katukai dėžėse ir dėželytėse thumbup.gif

Tašė tai man grynai mamos katinas jaunystėje blink.gif Žiūriu nuotraukas jos ir matau mamos katiną blink.gif

Ainu draskyklė kokia mandra bigsmile.gif Su čiuožykla biggrin.gif

Kiara pasiliejusi biggrin.gif Matyt, mamka nespėjo gaudyti Kiaros maivymųsi tongue.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 05 rugsėjo 2014 - 07:56
Kiara lūputes papūtus wub.gif
Azu - reiks pabandyti pasiūlyti saldainių popieriukus g.gif gal irgi tiks smile.gif Nes šiaip tai Grikiui turi būti būtent tokie, kaip čia pasakius "karpyti" blizgučiai, žodž, pūkuotas bumbulas su blizgučiu o ne vientisas blizgalas doh.gif ir dar minkštas, kad skanu įsikandus būtų nešioti doh.gif Išrankus matai vaikis doh.gif ir iš kur toks, toks įspūdis tarsi ne iš kiemo būtų paimtas o iš rūmų kokių, kur viskas blizgėjo biggrin.gif
Atsakyti
Kivis koks ramus katinėlis, kojeles susidėjęs, nekaltutis toks thumbup.gif

Apie G meilę katinėliams. Įtaisiau tuniką tokią, tai žinokit išbučiavo kiekvieną katuką... o jų ant jos netiek ir mažai biggrin.gif poto visur kartu nešėsi ir net miegot ėmė bliuskę kartu biggrin.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Kivuka, objektyvas portretinis, siaura ryškumo juosta biggrin.gif O kai taip sukinasi ponia, sunku ją gaudyti

Magnuna, tikrai patvirtinu, kad blizgantys saldainių popieriukai - rutuliukai, patys geriausi žaislai. Greitai rieda, užveda manuosius nešiot užpakalius, kaip per dailiojo čiuožimo varžybas biggrin.gif

ooo, kaip gražu Weronica wub.gif nesenai ploštuką su katinais mačiau, mergytei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 rugsėjo 2014 - 08:02
QUOTE(Weronica @ 2014 09 05, 09:00)
Apie G meilę katinėliams. Įtaisiau tuniką tokią, tai žinokit išbučiavo kiekvieną katuką...

Kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif

Aš pastebėjau, kad Lindex naujam sezonui prigamino nemažai rūbelių su katinėliais vaikams biggrin.gif Gal atsirado kokia dizainerė, prijaučianti katinams laugh.gif Net kojinaites mačiau su katinėliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 05 rugsėjo 2014 - 08:06
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 05, 09:03)
Kaip miela  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš pastebėjau, kad Lindex naujam sezonui prigamino nemažai rūbelių su katinėliais vaikams biggrin.gif Gal atsirado kokia dizainerė, prijaučianti katinams laugh.gif Net kojinaites mačiau su katinėliais biggrin.gif

Aha as irgi maciau ir tympu ir tunikų. Todėl su G ten laikinai nesilankysim laugh.gif
Atsakyti
Laba,

dėžės Nikai irgi šventas reikalas biggrin.gif Šiuo metu apyvartoje 2 - viena balkone (beveik sudrožta), kita virtuvėje biggrin.gif (padėjau taip sau, o dabar niekas neliečia ir neperstato, nes gi katei patinka)

Tašės kailiniai thumbup.gif

Gliukas mažylis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 05, 08:56)
toks įspūdis tarsi ne iš kiemo būtų paimtas o iš rūmų kokių, kur viskas blizgėjo  biggrin.gif

Romas gal jis.. va Radži irgi neturtingas buvo.. tai dabar geriau gyvenant tik auksu ir teblizga biggrin.gif
Atsakyti