Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:23)
Magnuna, ar dėžė nuo šaldytuvo tiktų? laugh.gif

oi blyn blink.gif neeeeeeeeeeee doh.gif
O Kruopa: mam, mam, parašyk, kad jamam, jaaaaaaaaaaaaamam dėžę bigsmile.gif
Štai, kokia menka dėžę turiu tenkintis doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:08)
Ale vistiek man tas vardelis nelimpa, tokiam gauruotam daiktui hihihi.gif

O aš jau pripratau prie to vardo ir atrodo kitoks jai netiktų 4u.gif iš pradžių keista buvo, o dabar visai
normalu...
Kruopiukas dėžių mėgėja wub.gif jei užsakinėsi drąskyklę, tai reiks tokios, kad kuo daugiau dėželių būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 rugsėjo 2014 - 21:36
O man vardas Tašė labai su cinku, originalus, tokio vardo neįmanoma užmiršt thumbup.gif
Šiaip dažniausiai vardo objektas vardą puošia ( arba ne), jei kažkas širdin krinta, tai ir to kaźko vardas, koks jis bebūtų, pasidaro gražus wub.gif
Atsakyti
va Pupsė,tik padėjau naują čiužinį ant lovos ,kaip mat išbandė ,nespėjau nė paklodės užkloti doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 rugsėjo 2014 - 21:43
Tasyte, tu labai labai grazi wub.gif

Magnuna pasnekejo apie draskykle, uzsimaniau parasyt apie saviskes. Turiu stulpa ant tvirto pagrindo. Ir gerai, kad ant tvirto, nes kai uzzoka, tik subilda... blink.gif O stulpas atlaiko. O kita jau su pribombasais. Ryt pafotkysiu. Tokia su uzbegimu. Tai drasko nusiles Vasia ja. Labai gerai manau draskykles, jei katukas pripazysta ta geri, vis maziau baldai nukencia ax.gif
Papildyta:
[quote=zundyte,2014 09 04, 23:38]
va Pupsė,tik padėjau naują čiužinį ant lovos ,kaip mat išbandė ,nespėjau nė paklodės užkloti doh.gif

Pupse wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tokia ji man DolceGabana thumbup.gif
Atsakyti
Zundyte, o kur naujos fotkės? 4u.gif Pupsė labai graži drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 04, 21:30)
Štai, kokia menka dėžę turiu tenkintis  doh.gif

Kruopa, nevaryk tu dievo į medį! Va mano dėžė tai mažuuuutė...
user posted image
o čia išvis dėžės mini versija- maišeeeelis
user posted image
va dar maišelis... tai kaip man jaustis???
user posted image

Pupsė kokia faina, oi ir lova komfortiška thumbup.gif
Atsakyti
net žvygtelėjau, kai pamačiau Ainu dėžes laugh.gif Taip, kad Kruopyt, džiaukis kad turi tokius apartamentus hihihi.gif
Atsakyti
Busy ,tai ta paskutinioji prieš dvi ar tris dienas daryta,tuo pačiu, kai ūsams pozavom ,o tik nosį pagavom lotuliukas.gif ,užvakar kasiau bulbes ,vakar grybaut buvau šiandien pas daktarus važiavau ir Gliuką lankiau ir fotkinau,tai nebuvo kada Pupsės fotosesijom užsiimt blush2.gif ,o be to tie mano manekenai sugeba geriausius kadrus išlaužt ,kai fotoaparatas kitam kambaryje,ir jį pasiekti galima tik praėjus per jų žaidimų lauką,kai žaidimai būna nutraukti doh.gif
Atsakyti
[quote=Aist,2014 09 04, 20:05]

Vėtra I., į Šiaulius tai į Šiaulius- jokių problemų ( dar ir tėvukus aplankyčiau) bigsmile.gif

Va pamaciau posta...Aist neprisinekek, nes teks vykdyt nail.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 23:47)
Kruopa, nevaryk tu dievo į medį! Va mano dėžė tai mažuuuutė...

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu mergyyynos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 04, 11:19)
** o tai nusiaubtumėm Šiaulius  biggrin.gif  dar pro PNVŽ važiuojan prigriebtumėm chebros ir visas autobusas atvarom pas Vėtrą su Vosylium  biggrin.gif

O gal susikoperuojat mergynos ir atvarot visos vienu metu bigsmile.gif Graziai priimsiu ir pyragiuko iskepsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 04, 09:26)
Vėtra - kišk Vosylių po pažasčia ir atidumk į Vilnių  biggrin.gif

Zinai, gal pavyks dukra istatyt i studento vezias Vilniuje, va tada tai dalyvausiu Jusu susibegimuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 19:05)

Šitas komentaras turbut pirma vieta komentarų rašymo varžybose užimtų biggrin.gif

Labas rytas

Fainos Krupos ir Ainu dėžių kolekcijos biggrin.gif

Karoliai su akuliorais thumbup.gif

Meduolio, Pupsės ir Nikos gulėsenos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas
Nu deziu kolekcijos thumbup.gif
Gabana "cosa nostra"
Pupse, tikrai ,kad tokia pupse wub.gif
Tase mokenene, kd pozuoja kailiuka atsiauginus
sita deze nuo maisto, buvo naudojama 2dienas, paskui nebereik lotuliukas.gif
user posted image