Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Registruojuos naujoj temoj - MurrrMiau 4u.gif

Su tom tapkėm, reikia griežtai - laikyti po padu cool.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes irgi registruojamės naujuos namuos
user posted image

Šią savaitę dar nebuvau pas Gliuką,gal ketvirtadienį išeis nuvažiuot,reikės paskiepinti ir nufotografuoti ir tuomet ir man pravers informacija dėl skelbimo talpinimo,reikia pradėti ieškoti namų blush2.gif

o čia bandėm ūsus "pagaudyt" lotuliukas.gif ,o "sugavom" tik riūūūūūūūūūžavą nosį lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 02 rugsėjo 2014 - 20:02
QUOTE(Aist @ 2014 09 02, 17:25)
renatelexx, mūsų virtuvinio stalo koja apsukta Ermitaže pirkta džiuto virve, beveik metai naudojama, nesusidėvėjo, nebyra, žodžiu mum tiko  thumbup.gif  Va, pafotkinau ant smūgio, kaip tai atrodo:
Katė- cepelinas  lotuliukas.gif

Puiki mintis stalo koją paversti draskyklę thumbup.gif
ir cepelinas prie stalo gerai atrodo smile.gif

Grikis su Kruopa, Magija ir Tuomces gražuolės, Rustės mažylė wub.gif

Pasirodom ir mes:

Meduolis piktas, nes baigėsi vasarą..
user posted image

Rainiukai:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, bandau parašyt - tema jau užrakinta.

Magnuna - Grikis su Kruopiuke - wub.gif wub.gif Kruopos išraiška - ar ką sakei, mamka?

Erendira, Pedritas - wow... Gražuolis grakštus katukas. Ir jau koks didelis. Pamplesuskį parodyk.

Nikuna, tos tabletės, kur Magnuna prirodė, pirkausi, tačiau Tašė ne pro kur prie jų. schmoll.gif Tai aš jas vistiek sutrinu su bukuoju peilio galu - Tašei reik 2 (pagal svorį), ir sudedu maistan. Jas vartoti 10 dienų, darai mėnesio pertrauką ir vėl 10 dienų girdai jomis.

Meduolis rudenėlyje - mmm...

Kiaros jau pasiilgau.

Žavūs du broliukai. Ir Tuomcės pilkosios.

Diinka, smagios naujienos dėl persikutės.

Tašė šiandie namuke. Labai siurbėmės, bo mamka išprotėjus tvarkė stelažus vaikui. Išnešiau į konteinerį 6 dėžes ir dėžę sudėjau labdarai kaiman. Skalbiau 3 skalbyklės programas.
Sulūžo duonkepė, pigumo vardan užsakiau naują iš intiko. Šiandien atvežė, bet senos neima. Išsikviečiau EMP. Paims ryt. Stovi 2 dėžės, nes balkone atradau neveikiančią el.plytelę 1 vietos. Tiksliau veikia, bet po pusvalandžio, gerai paprašius.

Balkone nužiūrėjau pilnus stalčius chlamo. g.gif g.gif g.gif Iš balkono išmečiau 3 dėžes, perstačiau skalbinių džiovyklę.
Pasirodo, jame yra vietos.
Priėmiau auklę buvusią, atėjo sveikinti su rugsėjo pirmąja mano babalo.
Registruojamės.

Ką, mamka, ką?...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 02, 16:27)
Aist gal mainom į Karolius (Gabaną)?

Nu Karolius be abejo jamu wub.gif , ale cepelino tai būt gaila blush2.gif dar ir princesė Kiara kaži, ar tai didžkukulei į kudlas nekibtų?.. rolleyes.gif Sėkmės moksluose, busy! 4u.gif
Foto viena už kitą gražesnės, gera akis paganyti, dėkui, kad dalinatės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 02 rugsėjo 2014 - 22:22
Labas rytas 4u.gif Kas čia darosi, kad jau tuoj 9 val o dar niekas nepasirodė blink.gif biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2014 09 02, 22:41)
Magnuna - Grikis su Kruopiuke -  wub.gif  wub.gif  Kruopos išraiška - ar ką sakei, mamka?

Nikuna, tos tabletės, kur Magnuna prirodė, pirkausi, tačiau Tašė ne pro kur prie jų.  schmoll.gif  Tai aš jas vistiek sutrinu su bukuoju peilio galu  - Tašei reik 2 (pagal svorį),  ir sudedu maistan. Jas vartoti 10 dienų, darai mėnesio pertrauką ir vėl 10 dienų girdai jomis.

O je, Kruopikė visada nutaiso tokią išraišką ypač kai ką nors zbitkina biggrin.gif Tada visada būna "Kažką sakei?" klapt, klapt akim "Ar čia man sakei?" klapt, klapt "O ką sakei?" klapt, klpat "Negi taip ir pasakei?" klapt, klapt, klapt o finale kai ištiesiu s\ranką ją patraukti tai iškart prisiglaudžia prie rankos tarsi aš čia ją paglostyti norėjau ir svarbiausia neatitraukdama savo naiviai išplėstų akių doh.gif Nu tik paglostyti ir belieka biggrin.gif ir baigiasi visi mano barimai biggrin.gif
Uch, tikiuosi, kad nors ir nepatiko Tašei ir Nikai tabletės bent naudos kailiukui bus unsure.gif
Erodė tiek darbų atliko ir taip viską aprašė, kad ir aš pasijutau visą tai nudirbusi biggrin.gif
Tašiūnė jaukiai savo namelyje įsitaisiusi wub.gif
Meduolis visas toks ryškus, tikras cukraus glazūra aplietas meduolis wub.gif
Na ir broliukai rainiukai wub.gif
Ui, dar Zundytės pūkuočius pamiršau pagirti, labai meiliai nugarasu suglaudę ilsisi wub.gif ir bučkis į riūžavą nosią oro_buckis.gif Dėl Gliuko - tai kaip suprantu gydymas į pabaigą thumbup.gif tai galima dėti skelbimus ir pradėti namų ieškoti katinukui smile.gif
Na ir Tiga su dydele tapke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 rugsėjo 2014 - 07:54
Labukas,

laaabai garžūs visi katuliai (atskirai negirsiu), bet didžiausia mano meilė Kruopytė biggrin.gif wub.gif

tabletę "cielą" sukišu, bet doh.gif vakar užmiršau, nes ėjau išbandyti Zumbą biggrin.gif

registruojamės ir mes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 03, 09:14)
laaabai garžūs visi katuliai (atskirai negirsiu), bet didžiausia mano meilė Kruopytė  biggrin.gif  wub.gif

ax.gif oi, Kruopa net susikuklino ax.gif
user posted image
Bet greitai vėl užsidėjo savo firminę išraišką biggrin.gif
user posted image
Kas yra Zumbas ar Zumbo ar dar kaip? blush2.gif
Nikutė uodegyte kojytes apsukusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 09:34)
Kas yra Zumbas ar Zumbo ar dar kaip?  blush2.gif
Nikutė uodegyte kojytes apsukusi  smile.gif

Zumba- grubiai tai aerobikos ir šokių miksas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 03 rugsėjo 2014 - 08:40
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 03, 09:38)
Zumba- grubiai tai aerobikos ir šokių miksas smile.gif

Supratau biggrin.gif
Katazumba biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

user posted image

Gal kam letenėlių masažo? biggrin.gif
https://www.facebook...7...e=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 03 rugsėjo 2014 - 09:13
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 09:34)
ax.gif oi, Kruopa net susikuklino  ax.gif
Bet greitai vėl užsidėjo savo firminę išraišką  biggrin.gif

Kas yra Zumbas ar Zumbo ar dar kaip?  blush2.gif
Nikutė uodegyte kojytes apsukusi  smile.gif

wub.gif

jau atsakė (kolkas nežinau ar tai atstos man kalanetiką ar pilatesą)

aga, ji dažnai taip sėdi - šildosi kojytes biggrin.gif

o jau kojų masažas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 03 rugsėjo 2014 - 09:29