Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 20:47)
bėda ,kad iki galo nė viena nepatinka ,o papiešt kokios norėtumėm ,nemoku blush2.gif  ,tai vis susilaikau užsakyt verysad.gif

Oi, aš irgi ten tą polaiptinę erdvę piešiau sunkiai ( kaip paaiškėjo, dar ir visai be reikalo lotuliukas.gif ), bet ten žmonės labai geranoriški, galima pas juos nuvažiuoti pasišnekėti, ir telefonu viską labai maloniai išaiškina. Tai prisiruošk ir- pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Na taip, su vietos parinkimu galima ir apsišauti: mums atrodo vienaip o mūsų kailiniuočiai visai kitaip nusprendžia biggrin.gif Pas mane kažkas panašaus su kartotine dėže. Atvežė žiemą maistelį kurjeris tvirtoje dėžėje. Aišku Kruopai su Mauru dėžė parūpo. Iširpau skyles ir pastačiau kambaryje pasidžiaugti... ir taip ta dėžė iki pavasario stovėjo beveik nereikalinga. Pavasarį tvarką dariau trioboj, užkliuvau už tos dėžės, supykau ir išgrūdau balkonan, galvojau vakare išmesiu lauk... Na ir ką, Kruopa tuoj pat ant jos susirangė ir dabar ta dėžė pasidarė viena iš jos mėgstamiausių vietų doh.gif taip ir prastovėjo ta dėžė visą vasarą balkone intensyviai naudojama biggrin.gif vat ir rezgu mintį vietoj dėžės ir seno draskyklės padovanoti saviškiams naują draskyklę rolleyes.gif
Dėžės šeimininkė cool.gif
user posted image
Ai, dar prisiminiau, kad Ainu draugytės miegojimo pozą norėjau pagirti thumbup.gif O koks ciūcės vardas? smile.gif
Zundyte - irgi norėjau parašyti, kad galima elektoniniu laišku ar telefonu pabandyti papasakoti kokios draskyklės nori arba galima pvz. internete panaršyti ir pamačius kažką tinkamo nusiųsti paveiksliuką ir tuomet išvis paprasčiau būtų paaiškinti kokios norėtum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 04 rugsėjo 2014 - 20:56
QUOTE(Erendira @ 2014 09 04, 21:19)
Man prasom 4 pelikes ax.gif

Tašė tebeturi, tai šįkart praleisiu.
Bet naudoja.

Teta Busy, palauk, aš dar šukuojuos, teisingiau mamka mane šukuoja... Tuojau pasirodysiu.
user posted image
Žiūrėk, teta Busy, koks mano kailiukas... user posted image

Truputį susidrovėjau...user posted image

Va, dar pilvuko kailį parodysiu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image

Teta Busy, ar aš ne graži?
user posted image

Mamka prisinešė į namus kažkokių dėžikių, visą vakarą eina tetos ir pasiiminėja, negaliu pamiegoti... Dabar reikės saugoti... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 rugsėjo 2014 - 21:08
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 04, 20:56)
O koks ciūcės vardas?  smile.gif

Chie- iš japonų kalbos išvertus Tūkstančiai Palaiminimų, tariam Čija. mirksiukas.gif
Ainai- kurilų salose gyvenusi etninė grupė, deja, japonų stipriai išnaikinta. "Aynu" reiškia "Žmogus". ax.gif
Ir šunei, ir katei vardus parinko veisėjos, mes jų ir nepakeitėm, nes tiko. Nors, aišku, prieš parsivežant gyvūnus namo aš turėjau planų šunę pavadinti Troja, o katę- Karma. Ech, nesiseka man suplanuot- dievulis pasišaipo bigsmile.gif
Atsakyti
Vuojiej kokio purumėlio Tašė wub.gif Ale vistiek man tas vardelis nelimpa, tokiam gauruotam daiktui hihihi.gif Jau greičiau koks mokasinas

Magnuna, gal tau dėžių atsiųsti daugiau, gi Grikis pas Kruopą netelpa biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 rugsėjo 2014 - 21:10
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:08)
Vuojiej kokio purumėlio Tašė wub.gif Ale vistiek man tas vardelis nelimpa, tokiam gauruotam daiktui hihihi.gif Jau greičiau koks mokasinas
Magnuna, gal tau dėžių atsiųsti daugiau, gi Grikis pas Kruopą netelpa biggrin.gif

Jei reikes dėžių - nėr problemų, sakyk., Magnuna.

Busy, gal nelimpa, tačiau ji į tą vardą atsišaukia. Kaip pakeist?

Zundyte, čia pasidairyk, gal ką išsirinksi ir nusinešti galėsi pas meistrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 rugsėjo 2014 - 21:18
Maša skamba panašiai kaip Tašė biggrin.gif Bet jei jau vardas yra, keisti aišku nereikėtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:17)
Maša skamba panašiai kaip Tašė biggrin.gif  Bet jei jau vardas yra, keisti aišku nereikėtų  drinks_cheers.gif

MB komentaras - namie jokių svetimkalbių!
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 22:08)

uf unsure.gif aš ir šios galvoju kaip čia paslapčiom atsikratyti unsure.gif o Grikis į dežes netelpa schmoll.gif jis telpa tik ant sofos tongue.gif arba labai didelės dėžės reiktų g.gif
Aist - gražūs ir sugalvoti vardai ir tikrieji vardai labai tinka ir dar tokie su prasmėmis rolleyes.gif O savo sugalvotus vardelius pasaugok ir ką gali žinoti - kai vardai yra paruošti, gali ir vardų savininkai namie atsirasti smile.gif
Tašiūnės pilvelis wub.gif nu jau toks minkštutis atrodo wub.gif
Erode - ačiū už dėžių pasiūlymą, bet kruopai nesakysiu unsure.gif Jai pelių ir dėžių per daug nebūna schmoll.gif Jeigu galiu gyventi kai visuose pakampiuose pelės mėtosi, tai dėžėm apkrauta nežinau ar ištverčiau g.gif O ir išmesti gi nieko neglima - prieš porą dienų pagalvojau, kad Kruopos krepšį su guoliu riektų išmesti, nesinaudoja paskutiniu metu, galvojau gal ir nebereiks. Vos tik taip pagalvojau - miega jame ir naktim ir dienom doh.gif nu žodžiu, nieko negalima pajudinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 04 rugsėjo 2014 - 21:23
QUOTE(Erode @ 2014 09 04, 21:19)
MB komentaras - namie jokių svetimkalbių!

uoj laugh.gif Būtų Tašė vyras, siūlyčiau Kašis (krepšinis), bet kadamgi ne... Maša netinka, Daša irgi, Glaša taip pat... laugh.gif Gerai bus ir Tašė arba Šaškė thumbup.gif

Magnuna, ar dėžė nuo šaldytuvo tiktų? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 rugsėjo 2014 - 21:25
Mano Pupsė irgi žino savo vardą thumbup.gif ir šaukiama atsiliepia,ateina-kai ją pamačiau internete ,man tas vardas buvo toks primityvus doh.gif ,galvojau tikrai pakeisiu,kai pasiimsiu,ir norėjau..deja ..kaip sakoma prilipo thumbup.gif .....tinka jis Pupsei,na ji tokia tikra tikra ,Pupsė,visos manieros tokių pupsyčių,tokia mergaitiškai riūūūūūūūūžava ji man,koketiška,kartais kai brauks Kolumbui per nosį savo uodega,kad tas net atšoka...vienu žodžiu---Pupsė ir lieka Pupse lotuliukas.gif
Atsakyti
Parooo Pupsę 4u.gif
Atsakyti