Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 19:32)
Nu Gabana ir pozuotoja  thumbup.gif  Nors, aišku, kai turi ant kaklo tokią cypočką ir toookius veidrodinius akinius, bepigu pozuoti  bigsmile.gif
O kaip Gabanai prilipo Karolių pravardė?
Dar pagalvojau, kad būt gerai Gabaną išmokyti murkti, na, kad tikrai MB įtikėtų  bigsmile.gif

Hehe, Gabana, labai kietai atrodo.

Zundyte, supernaujienos. Gliukas kokis bailiukas. Labai išvertęs akeles.
Ačiū už foto.

Tai manęs kas ateis šeštadienį palaikyti moraliai ? Tašė atsisako vykti.

Bet tai kokio fainumo kailį merga atsiaugino... Mmm. Glostai ir džiaugiesi. Šilkutis. Pagal kailį tai žiema bus uch...
Atsakyti
Aist, neįsivaizduoju kiek reiktų neplonam Gabanos sprandui laugh.gif

QUOTE(Erode @ 2014 09 04, 18:41)
Bet tai kokio fainumo kailį merga atsiaugino... Mmm. Glostai ir džiaugiesi. Šilkutis. Pagal kailį tai žiema bus uch...

Parooo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 rugsėjo 2014 - 18:44
QUOTE(Erode @ 2014 09 04, 18:41)
Tai manęs kas ateis šeštadienį palaikyti moraliai ? Tašė atsisako vykti.

Man savaitgalį šeimų sporto šventė- baidos, futbolas, tenisas, estafetės, tinklinis...ech, įtariu bus sunkus pirmadienis su pieno rūgštim raumenyse mirksiukas.gif
Bet, linkiu gero renginio ir puikaus oro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 19:43)

Namuke miega, tik išlys ir pagausiu foto.
Į namuką negalima kišti rankų ir kėsintis į privačią nuosavybę.
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 19:45)
Bet, linkiu gero renginio ir puikaus oro  4u.gif

Smagaus ir tau sportinio savaitgalio.

O aš paskui į medžiotojų vakarušką lėksiu. Na, čia MB draugų teminiai vakarėliai.
Šis - "eisim ant žvėries" 4u.gif

Atsakyti
Kiek gražių nosių ir nosyčių 4u.gif
Ir kokios gulėjimo pozos thumbup.gif

Gliukas gražuolis juodukas 4u.gif

o mes miegam taip:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 04, 16:45)
Miegoti reikia taip

thumbup.gif oi Nikutė labai teisingai parodė biggrin.gif Čia mamkai vietą lovoje šildo ar mamkai atsikėlus pati įgriuvo ir šildosi biggrin.gif
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 19:05)
Va, jūsų kačiai lovytėse gražiai miega kai kurie net užsikloje, o Ainu belen kur kiečiau, ant darbastalio dokumentų krūvos šalia printerio.
paskutines šypsenėles ( nuo extravaganzos) turėjau pratrinti, pasirodo čia yr limitas šypsenėlių, net ir nežinojau  ax.gif

Ainu - dalykiška mergina ir informatyvi, pasidėjus galvą and dokumentų miega biggrin.gif
Dėl šypsenėlių tai pas mus, plepių temoje, greitai tokius dalykus aptinki biggrin.gif
QUOTE(vilkra @ 2014 09 04, 19:10)
Taigi skaičiuoju peles 5+2 =....

+2 Kruopai ax.gif
Grikis patvarkė dvi pelikes tai reikia Kruopai kompensuoti netektį smile.gif Užbėriau truputį katžolės ant pelikių, tai Kruopa gražiai žaidė, glaudė pelikę prie savęs, į skruostus trynė, o tas bombonešis visų keturių lapcių nagais kad įsikabino, drykst doh.gif ir padarė išklotinę, o po to ir antrąją nutvėrė. Šiandien Kruopytė tik su išnarėle žaidžia unsure.gif Taip kad ir mūsų pelių armijoje reikalingas papildymas smile.gif
Erode - ech suplanuotas mano šeštadienis, o aš gi norėjau pamatyti kaip tu šoki, ech teks laukti kito karto. Smagaus pasirodymo ir linksmo vakaro 4u.gif
Aist - nežinau ar kas juoktųsi iš dailios Ainu uodegytės, bet štai Kruopa kai dar buvo maža ir nežinojo kuo užaugusi bus, galvojo apie tai, kad gal kurile būti ir matavosi trumpą uodegytę rolleyes.gif
user posted image
Zundyte - bigsmile.gif Gliukas pasirodė thumbup.gif jis toks šaunus katukas, tiek visko pergyveno ir nusipelno šiltų ir jaukių namų 4u.gif
Aist - nušnipinėjau pas škotukus, kad Ainu turi draskyklę iš superkatės - parodyk ax.gif Aš irgi galvoju kada nors iš ten užsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 04 rugsėjo 2014 - 19:23
5+2+2.. toliau...
Atsakyti
Man prasom 4 pelikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 04, 21:19)
Man prasom 4 pelikes ax.gif

5+2+2+4...

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 04, 19:18)

Aist - nežinau ar kas juoktųsi iš dailios Ainu uodegytės, bet štai Kruopa kai dar buvo maža ir nežinojo kuo užaugusi bus, galvojo apie tai, kad gal kurile būti ir matavosi trumpą uodegytę  rolleyes.gif
Aist - nušnipinėjau pas škotukus, kad Ainu turi draskyklę iš superkatės  - parodyk  ax.gif  Aš irgi galvoju kada nors iš ten užsisakyti  rolleyes.gif

Kruopytės uodegytė thumbup.gif
Na, šiaip su draskykle tai man nei šiaip, nei taip gavosi. Aš mat, kol dar tik laukiau Ainu, nusprendžiau, kad pas mus pirmame aukšte yra labai gera vieta po laiptais- iš ten viskas matosi ( nes stiklinės pertvaros laiptinės), šuo ten neįlenda, na ir t.t. Įsivaizdavau, kaip ten Ainu bus linksma žaisti ir ilsėtis, kaip ji ten jausis saugiai. Todėl iš superkatės užsakiau spec. išmatavimų nedidukę "polaiptinę" draskyklę. O dabar spėkit, ar Ainu patiko mano išrinkta vieta?.... doh.gif Ainu ignoravo šitą vietą. Perstačius draskyklę prie lango, viskas pasikeitė- mergina kaifavo nuo tos draskyklės. Jei būčiau žinojusi, kad draskyklė stovės prie lango, būčiau užsakiusi visai kitos konstrukcijos ir aukštą. rolleyes.gif Beje, dabar, norėdama nufotkinti buvusią vietą po laiptais, pastačiau draskyklę ir Ainu tuoj atvarė pračekinti:
user posted image
O va čia ta vieta, kur "prilipo"
user posted image

Šiaip superkates draskyklių kokybė puiki, žmonės dirba gerai, na, tik laukti reikia, kol pagamina.
Atsakyti
laugh.gif situacija tipiška... norėjosi kaip geriau, o gavosi kaip visada laugh.gif Graži laipynė, bet dar gražesnė Ainu wub.gif
Atsakyti
labai malonu girdėt ,kaip tik norim iš superkatės draskyklę pirkti ,tai smagu ,kad jos kokybiškos thumbup.gif ,prie naujų baldų sena sulūžusi draskyklė gi visai nedera drinks_cheers.gif ir padorūs katinai tikrai tokia nesinaudostik bėda ,kad iki galo nė viena nepatinka ,o papiešt kokios norėtumėm ,nemoku blush2.gif ,tai vis susilaikau užsakyt verysad.gif
Atsakyti