Mes grybavom, baravykų ir raudonikių prisirinkom
Bandis tikrai kojose susipynęs
gulinetojai
galit vartytis kiek norit , klotis vuodedom ir kanopom, o as va ilysiu siltai po kaldra ir miegosiu......
galit vartytis kiek norit , klotis vuodedom ir kanopom, o as va ilysiu siltai po kaldra ir miegosiu......
Miegoti reikia taip
Che čia iš vis viršūnė
Sveikos mielos tetos,atėjau padėkoti už jūsų gerumą ,tik jūsų dėka aš išaugau toks didelis ir šiandien esu sveikas,tik bijau žolės ,nes jos niekad nemačiau
o štai mmedyje man patinka,pagaaliau supratau ,kad reikalingi mano nagai
mano akys yra žalios ,o kailiukas...kailiukas dar ne toks koks turi būti ,nes jau tris kartus pabuvojau kirpykloje,kad pasveikčiau,jis bus dūminis ir ilgokas,bet manau, tai nesutrukdys rasti savo namus ir savo Žmogų,kuriam murksiu per dienas vos mane paglsčius ar paėmus ant rankų...Jūsų GLIUKAS
Ps teta atsiprašo už gusčias nuotraukas ,ji kažko nesupranta savo kompiuteryje ,tai čia pridėjo nesąmonių
o štai mmedyje man patinka,pagaaliau supratau ,kad reikalingi mano nagai
mano akys yra žalios ,o kailiukas...kailiukas dar ne toks koks turi būti ,nes jau tris kartus pabuvojau kirpykloje,kad pasveikčiau,jis bus dūminis ir ilgokas,bet manau, tai nesutrukdys rasti savo namus ir savo Žmogų,kuriam murksiu per dienas vos mane paglsčius ar paėmus ant rankų...Jūsų GLIUKAS
Ps teta atsiprašo už gusčias nuotraukas ,ji kažko nesupranta savo kompiuteryje ,tai čia pridėjo nesąmonių
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 17:06)
Sveikos mielos tetos,atėjau padėkoti už jūsų gerumą ,tik jūsų dėka aš išaugau toks didelis ir šiandien esu sveikas,tik bijau žolės ,nes jos niekad nemačiau
Vajjjėėė jei tupėtų ant šakos, būtų beveik kaip tavo avuke juodis
O ant tų žodžių ir medyje foto atsirado
Gražuolis Gliukas , tik nuotraukas sunku žiūrėti persuktas
nieko nesuprantu žinokite ,kai atssidarau papkėje nuotraukas tai jos teissingai stovi ,kai įkrauna internete tai perssuktos ,persuku papkėje ir įkeliu ,vistiek persuka įkėlus,vienu žodžiu....toli aš nuo technikos,deja
Kaip čia greit pas jus veiksmas vystosi Vos speju prisėdus skaityt ir nuotraukom grožėtis , parašyt ir laiko nebelieka...
Pirmiausia tai sveikatėlės visiems ligoniukams ir grybukams
Labai gražios kacainių nuotraukos, visi dideli krasavicos, visų net nesuminėsiu, ir nosys, ir gulėjimai ir Kivio liežuvis Labai įstrigo Pedrito mina ir totaliai meduoliškas Meduolis, na ir aišku mano meilė cepelininis Grikis
O su nuotraukomis ir man tas pats, kompe normalios, bet keliant atsigula Nesuprantu ...
Pirmiausia tai sveikatėlės visiems ligoniukams ir grybukams
Labai gražios kacainių nuotraukos, visi dideli krasavicos, visų net nesuminėsiu, ir nosys, ir gulėjimai ir Kivio liežuvis Labai įstrigo Pedrito mina ir totaliai meduoliškas Meduolis, na ir aišku mano meilė cepelininis Grikis
O su nuotraukomis ir man tas pats, kompe normalios, bet keliant atsigula Nesuprantu ...
Zundyte, smaguolis koks
Patikrino šiandien ir Runciaus sysiuką - biškis baltymų, bet uždegimas ne ten... Zundyt, ką jei traumelio paleisčiau?
Patikrino šiandien ir Runciaus sysiuką - biškis baltymų, bet uždegimas ne ten... Zundyt, ką jei traumelio paleisčiau?
Šiaip traumelis prie visokių uždegimų tinka,ten tokia sudėtis,kad mažina uždegimą bet kokį ,tai manau ,kad tiktų,pvz kasdien kokias tris dienas ,paskui kas antrą dieną po vieną,o jei dar pagirdyti kordicepsu kokiu? Būna vaistinėje amerikoniškas
,na arba lietuviškas,lyg aconitum firmos(seniau tai buvo ,dabar nebežinau ar yra)
,na arba lietuviškas,lyg aconitum firmos(seniau tai buvo ,dabar nebežinau ar yra)