Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Mes grybavom, baravykų ir raudonikių prisirinkom thumbup.gif

Bandis tikrai kojose susipynęs laugh.gif
Atsakyti
visai neblogai būtų šalia prigult biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
gulinetojai thumbup.gif
user posted image
galit vartytis kiek norit , klotis vuodedom ir kanopom, o as va ilysiu siltai po kaldra ir miegosiu......
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 04 rugsėjo 2014 - 15:19
Miegoti reikia taip
user posted image
Atsakyti
Che laugh.gif čia iš vis viršūnė
Atsakyti
Sveikos mielos tetos,atėjau padėkoti už jūsų gerumą ,tik jūsų dėka aš išaugau toks didelis ir šiandien esu sveikas,tik bijau žolės ,nes jos niekad nemačiau

user posted image

o štai mmedyje man patinka,pagaaliau supratau ,kad reikalingi mano nagai lotuliukas.gif

user posted image

mano akys yra žalios ,o kailiukas...kailiukas dar ne toks koks turi būti ,nes jau tris kartus pabuvojau kirpykloje,kad pasveikčiau,jis bus dūminis ir ilgokas,bet manau, tai nesutrukdys rasti savo namus ir savo Žmogų,kuriam murksiu per dienas vos mane paglsčius ar paėmus ant rankų...Jūsų GLIUKAS 4u.gif 4u.gif
user posted image

Ps teta atsiprašo už gusčias nuotraukas ,ji kažko nesupranta savo kompiuteryje ,tai čia pridėjo nesąmonių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 rugsėjo 2014 - 16:15
QUOTE(zundyte @ 2014 09 04, 17:06)
Sveikos mielos tetos,atėjau padėkoti už jūsų gerumą ,tik jūsų dėka aš išaugau toks didelis ir šiandien esu sveikas,tik bijau žolės ,nes jos niekad nemačiau

Vajjjėėė wub.gif jei tupėtų ant šakos, būtų beveik kaip tavo avuke juodis biggrin.gif

O ant tų žodžių ir medyje foto atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 04 rugsėjo 2014 - 16:10
Gražuolis Gliukas 4u.gif , tik nuotraukas sunku žiūrėti persuktas biggrin.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu žinokite ,kai atssidarau papkėje nuotraukas tai jos teissingai stovi ,kai įkrauna internete tai perssuktos ,persuku papkėje ir įkeliu ,vistiek persuka įkėlus,vienu žodžiu....toli aš nuo technikos,deja
Atsakyti
Kaip čia greit pas jus veiksmas vystosi bigsmile.gif Vos speju prisėdus skaityt ir nuotraukom grožėtis wub.gif , parašyt ir laiko nebelieka...
Pirmiausia tai sveikatėlės visiems ligoniukams ir grybukams 4u.gif
Labai gražios kacainių nuotraukos, visi dideli krasavicos, visų net nesuminėsiu, ir nosys, ir gulėjimai ir Kivio liežuvis thumbup.gif Labai įstrigo Pedrito mina ir totaliai meduoliškas Meduolis, na ir aišku mano meilė cepelininis Grikis wub.gif

O su nuotraukomis ir man tas pats, kompe normalios, bet keliant atsigula doh.gif Nesuprantu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nodo: 04 rugsėjo 2014 - 17:28
Zundyte, smaguolis koks thumbup.gif

Patikrino šiandien ir Runciaus sysiuką - biškis baltymų, bet uždegimas ne ten... Zundyt, ką jei traumelio paleisčiau? g.gif
Atsakyti
Šiaip traumelis prie visokių uždegimų tinka,ten tokia sudėtis,kad mažina uždegimą bet kokį ,tai manau ,kad tiktų,pvz kasdien kokias tris dienas ,paskui kas antrą dieną po vieną,o jei dar pagirdyti kordicepsu kokiu? Būna vaistinėje amerikoniškas
,na arba lietuviškas,lyg aconitum firmos(seniau tai buvo ,dabar nebežinau ar yra)
Atsakyti