Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Na o aš ateinu pasidžiaugti. praeitą naktį Ropsis ( naminis Al Pacino vardas), praleido narve apačioje, o žmogiškoji šeimos dalis puikiai išsimiegojo savo lovose thumbup.gif
Vakar išklausiusi savo veisėjos patarimus, taip pat paskaičiusi atsakymus čia, pranešiau šeimynai, kad ateinanti naktis bus koncertu naktis, reikia klausytis ir neiti pertraukti solisto. galvojom gal ir ausų kištukus reikėtų įsigyti. Prisivaikščiojusį mažių uždarėme į narvą ir su nerimu išsiskirstėme miegoti. Na ir ką galiu pasakyti - visą naktį nebuvo nei garselio - šuniukas išmiegojo iki man suskambo žadintuvas thumbup.gif
Tikrai galiu ir aš patvirtinti, kad šios vados šuniukai, kaip anksčiau minėjo mūsiškio broliuko šeimininkė, su labai aukštu IQ biggrin.gif

user posted image
Mūsų mažylis
Atsakyti
Jungiames ir mes i jusu bury ir pasirodom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 18 rugsėjo 2014 - 17:56
Sveiki drinks_cheers.gif

Papasakokit daugiau apie savo augintinius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(levrete @ 2014 09 18, 09:20)
Ropsis ( naminis Al Pacino vardas)

Mes dar nepasveikinom su nauju draugu 4u.gif Labai linksmas vardas ir gražus šuniukas. Pas mane gyvena Ropsio mamytės sesė Viper. wub.gif

Atsakyti
O vat sakykit musu aviganis jau turbut gerus puse metu vis pastaugia,ne kiekviena diena bet...
Sako suo jaucia apie artejancia nelaime mirti...zinokit baisu net daros,nemalonu to staugimo klausyt verysad.gif
Ar teko kam girdet del ko dar sunys gali staugt g.gif gal kokio morciaus metu?na cia save turbut noriu nuramint doh.gif
Atsakyti
Jei bijot staugimo, tai tik niekada neturėkit haskio! biggrin.gif
O kur jūsų šuo gyvena? Lauke, voljere? Kada jis staugia?
Jei tikėt prietarais, tai aš juodą katę namie turiu biggrin.gif Vienur juodos katės siejamos su nesėkmėm, o kitur teigia, jog juodą katę namie turėt yra didžiulė laimė. Tai kuom dabar tikėt? smile.gif Apie šunų staugimą kažkada kažkokioj knygoj skaičiau, kad šuo ne mirtį ateinančią mato, o sergančio kvapas pvz pakinta ir šuo ima nerimaut dėl to, kas priveda prie staugimo. Kiek tiesos tame nežinau, skaičiau prieš šimtą metų. Gal Jūsiškis irgi randa dėl ko nerimaut, liūdi, nėra fiziškai iškrautas? Maniškė va pvz dabar irgi cypalioja visaip, nes nori į lauką biggrin.gif Na bet čia tik mano niekuo neparemti pamąstymai, įdomu ir man pasidarė, palaukim kitos nuomonės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes augam lauke,turim dideli voljera,bet turim ir labai didele teritorija prie namo kuria visa diena leidziame dziaugtis..wink.gif buna uzstaugia diena ir ryte,o karta ziema vidury nakties verysad.gif o balsas patikekit musiskio thumbup.gif na idomu daugiau nuomuoniu,tikrai nemalonus dalykas verysad.gif
Vat viena kaimyne pasakojo kad jos suo kai pradeda staugti tai visada isgirsta apie mirti kazkieno netoliese gyvenanciu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 19 rugsėjo 2014 - 09:16
Didelis voljeras ir didelė teritorija yra niekas smile.gif Mano šunys gyvena mažam bute, dažnai būna uždaryti mažam narve, bet nestaugia smile.gif Ar su šuniu žaidžiat, dresuojat, vedat už teritorijos pasivaikščiot? Jei aš gaučiau tik po kiemą lakstyt ir niekas su manim nedraugautų, tai ir aš staugčiau. biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
Mes dar nepasveikinom su nauju draugu 4u.gif Labai linksmas vardas ir gražus šuniukas. Pas mane gyvena Ropsio mamytės sesė Viper. wub.gif
[/quote]

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 09 19, 12:34)
Didelis voljeras ir didelė teritorija yra niekas smile.gif Mano šunys gyvena mažam bute, dažnai būna uždaryti mažam narve, bet nestaugia smile.gif Ar su šuniu žaidžiat, dresuojat, vedat už teritorijos pasivaikščiot? Jei aš gaučiau tik po kiemą lakstyt ir niekas su manim nedraugautų, tai ir aš staugčiau. biggrin.gif

Na aisku kad ta ir darom tik nepaminejau viso sito doh.gif ne jus viena manau pradetumet staugti mirksiukas.gif tokiu atveju...bendravimo ir viso kito ne tik zmogui bet ir gyvunui reikia,cia manau ir taip aisku...bet va tas staugimas doh.gif
Atsakyti
Su mirtimi tai niekaip nesusiję, žmonės iš labai senų laikų mėgsta kurti baubus, ypač ten kur mažiausiai supranta. Vieni šunys loja, kiti staugia. Šuniui staugimą reikia draust lygiai taip kaip ir lojimą, tai tiesiog šuns emocijos išraiška, jis nuobodžiauja, jis jaučia kokią rują ar šiaip-jam patinka staugt. mano Venchesta staugdavo, tris dienas pražvengėm, nes ir šiaip staugdavo, ir jei pasakydavai jai ūūū, staugdavo, būdavo kartu pastaugiam. Bet kai atsibodo-gavo per snapą ir nustojo. Šiaip tas didelis voljeras ir didelė teritorija nėra pliusas ypatingas šuniui, ypač vokiečių aviganiui, jis neskirtas vienas badziotis po hektarus, jau vien ta būsena jam kaip veislei yra nesmagi ir jis arba kažką griauna, arba liūdi. Vokietis daug komfortiškiau jaučias viename metre prie šeimininko kojų, nei palaidas hektare pats sau vienas. Toks laikaymas beja lenkias ir su dresūra, jums dresuotojas tai turėjo paminėt.
Atsakyti
Oi, čia zay pavogus Mikes pukuotuko niką prirašė ax.gif . Sorry pūkuotuk-nepažiūrėjau, na bet negražiai dalyvių tavo vardu neišvadinau ir jau gerai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man vaikams ir sunims smagu kaip daug vietos thumbup.gif kamuolys geriausias musu draugas thumbup.gif bet jau kiek mes esam ju sukandzioje doh.gif Na o tas staugimas tai ir kaimynu suo toks dvarniaska staugia,bet jis tai kiekviena diena tik naktim uztyla...na tikekimes kad cia tik prietarai ir nelaimiu nebus g.gif
Atsakyti