Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(zay @ 2014 09 12, 15:27)
Nu ką malalietkos metų amžiaus, aš jus labai sveikinu, tikrai, kažkaip reiks ta proga gal grįžus atsisėt į Laukinę vilkauogę ir jums po albumą sukurt. Jei ką Viper pati vyriausia vadoje, gimus mano toytoje biggrin.gif ir tikrai-jie žiauriai žiauriai greit auga ir didėja...
O Kva, ją veist planai yra, ne artimi dar, nes labai daug nuveikt reikia. Bet dėl šuniukų, Kva kainavo nenormaliai nepadorią sumą, aš tokios tikrai visai neturėjau, tad aš sumokėjau trečdalį grynais pinigais ir tas trečdalis Lietuvai jau yra labai labai brangu, kitas dalis turėsiu atiduot šuniukais. Tad aš nežinau kiek aš jų turėsiu biggrin.gif. Juo lab kad iki to kalnai darbo, ir dar didesni kalnai investicijų. Bet jei kas liks, tai bus brangu ir dar krūva mano išsidirbinėjimų biggrin.gif biggrin.gif

Yra, kaip yra.... jau šiandien supratau, kad mažai tikimybės.... ir mes šuniuko norim jau pavasary.... bet yra ir kitų gerų veisėjų, kuriuos esu nusižiūrėjusi, tik, kad jie vadas pavasary turėtų smile.gif Gerbiu jus visas, visomis žaviuosiu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū Živile, už Jūsų tolerantišką atsakymą, kad visos šiame forume tokios nuostabios būtų kaip Jūs.... FB dar stengiamasi kažkaip gražiau parašyti, kadangi daug pašalinių akių tai skaito, bet čia.... du metus, kiekvieną dieną skaičiau šios grupės pasisakymus... vieną kartą pabandžiau įsiterpti, bet buvau, taip nusodinta, kad dagiau ... be komentarų... tik skaičiau, skaičiau ir skaičiau smile.gif skačiau kaip visos Jus garbina, Jumis, Živile didžiuojasi, viskas ok, bet kodėl Jūs merginos ir moterys nediskutuojate taip kaip Jūsų ,,garbinama" Živilė (jos asmeniškai nepažįstu, bet tikrai manau, kad ji nuostabus žmogus), nesakau, kad visos tokios, tikrai keletas yra nuostabių, bet jos nedaug ir komentuoja, nebentpasidžiaugia savo ,,vilkiukais". Atsiprašau, gal ką ir įžeidžiau, betmanau,kad ne mano vienos tokia nuomonė.... A t s i p r a š a u, bet aš turėjau tai pasakyti... Daugiau neberašysiu.... tik skaitysiu....
Živile, žaviuosi jūsų tolerantiškumu, labai lauksiu Jūsų komentarų ir pasisakymų, bei gražių nuotykių aprašymų... FB-ke... smile.gif
Atsakyti
oi, ariogala, ačiū, neesu labai tolerantiška, bet na tiesiog gal mane kažkada kažkas suprato biggrin.gif. Bet einu biškį ant debesies povo uodegą išskleidus iš išdidumo pasėdėsiu biggrin.gif biggrin.gif ir greit grįšiu biggrin.gif
.............................
grįžau biggrin.gif
Kva anksčiausias įmanomas kergimas jei viskas kas numatyta, svajonės įvyks bus kitą žiemą, na vėlyvą rudenį, tad vaikai dar vėliau. Bet tai dar taip nerealiai toli atrodo smile.gif
Bus vadų tikiuos ir jos dar pas mane nuo kitų mergų biggrin.gif.Ir dabar yra visa viena didelė vada iš vieno šuniuko kurią parduot reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 09 12, 20:41)
oi, ariogala, ačiū, neesu labai tolerantiška, bet na tiesiog gal mane kažkada kažkas suprato biggrin.gif. Bet einu biškį ant debesies povo uodegą išskleidus iš išdidumo pasėdėsiu biggrin.gif biggrin.gif ir greit grįšiu biggrin.gif
.............................
grįžau biggrin.gif
Kva anksčiausias įmanomas kergimas jei viskas kas numatyta, svajonės įvyks bus kitą žiemą, na vėlyvą rudenį, tad vaikai dar vėliau. Bet tai dar taip nerealiai toli atrodo smile.gif
Bus vadų tikiuos ir jos dar pas mane nuo kitų mergų biggrin.gif.Ir dabar yra visa viena didelė vada iš vieno šuniuko kurią parduot reikia smile.gif

Viskam yra savo laikas, nesvarbu, kad labai labai nori. Negalėjau atitraukti akių nuo Auksinės Pilnaties berniukų... bet... bet šiuo metu turim sveikatos problemų su savo 2 m. VA, tai dabar dar peranksti mums įsigyti mažylį, nors buvo minčių... smile.gif Nors atrodo, kas tas pusę metų... bet .... taip reikia.
Mano sąraše, aišku, Jūs Živile pirmoji smile.gif domėsiuos apie Jūsų kalių pavasarį planuojamus šuniukus, bet tik labai norėčiau standartinio VA, berniuko, ir ne juodo, nors juod arba ilgaplaukiai man irgi labai patinka, bet reikia derinti su šeimos nariais smile.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 13 rugsėjo 2014 - 07:50
QUOTE(ariogala @ 2014 09 12, 18:58)
Ačiū Živile, už Jūsų tolerantišką atsakymą, kad visos šiame forume tokios nuostabios būtų kaip Jūs.... FB dar stengiamasi kažkaip gražiau parašyti, kadangi daug pašalinių akių tai skaito, bet čia.... du metus, kiekvieną dieną skaičiau šios grupės pasisakymus... vieną kartą pabandžiau įsiterpti, bet buvau, taip nusodinta, kad dagiau ... be komentarų... tik skaičiau, skaičiau ir skaičiau smile.gif  skačiau kaip visos Jus garbina, Jumis, Živile didžiuojasi, viskas ok, bet kodėl Jūs merginos ir moterys nediskutuojate taip kaip Jūsų ,,garbinama" Živilė (jos asmeniškai nepažįstu, bet tikrai manau, kad ji nuostabus žmogus), nesakau, kad visos tokios, tikrai keletas yra nuostabių, bet jos nedaug ir komentuoja, nebentpasidžiaugia savo ,,vilkiukais". Atsiprašau, gal ką ir įžeidžiau, betmanau,kad ne mano vienos tokia nuomonė.... A t s i p r a š a u, bet aš turėjau tai pasakyti... Daugiau neberašysiu.... tik skaitysiu....
Živile, žaviuosi jūsų tolerantiškumu, labai lauksiu Jūsų komentarų ir pasisakymų, bei gražių nuotykių aprašymų... FB-ke... smile.gif

nu čia toks rožinis moterų forumas, daugelyje temų vyrauja krykštavimai:" oi koks gražus tavo kūdikėlis, tikras modeliukas (nors tas modeliukas būna totaliai vidutiniškas naujagimis" biggrin.gif na, sunkiai įsivaizduoju čia svariai diskutuojantį kokį Butkų ar garliavietį. čia juk supermamyčių klubas tongue.gif ir tonas atitinkamas

BE TO, dažna diskusija ar išsakyta bėda persikelia į až tiek šioj temoj, tiek išvis SM, FB ar teleponą

bet pastebėjimas geras. tema vien kaip odžių ir nuotraukų rinkinys turi mažai vertės.

ta proga paklausiu, kada geriausia daryt klubų displazijos tyrimą? kiek kainuoja? žinau, kad yra paprastas ir kažkoks brangus sertifikatas, kurio mums turbūt nereik. mb treneris patarė ištirt klubus, jei norim su dviračiu pabėgiot. žvėris batareiką iškrautų, o mb dviratis nedulkėtų sandėliuke
Papildyta:
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 09 12, 13:23)
Perkelsiu ir čia, ką fb parašiau. Tikiuosi galėsim kartu pasidžiaugt šią mūsų šeimai labai svarbia diena! smile.gif

su gimtadieniu 4u.gif linkiu gyvent be babeziozės biggrin.gif
labai gražiai fotkes sudėjai. pas mus pagal patarlę "batsiuvys be batų" biggrin.gif apsileidom, nelabai naujų foto turim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 13 rugsėjo 2014 - 19:23
QUOTE(166cm @ 2014 09 13, 19:22)
nu čia toks rožinis moterų forumas, daugelyje temų vyrauja krykštavimai:" oi koks gražus tavo kūdikėlis, tikras modeliukas (nors tas modeliukas būna totaliai vidutiniškas naujagimis"  biggrin.gif na, sunkiai įsivaizduoju čia svariai diskutuojantį kokį Butkų ar garliavietį. čia juk supermamyčių klubas  tongue.gif ir tonas atitinkamas

BE TO, dažna diskusija ar išsakyta bėda persikelia į až tiek šioj temoj, tiek išvis SM, FB ar teleponą

bet pastebėjimas geras. tema vien kaip odžių ir nuotraukų rinkinys turi mažai vertės.

ta proga paklausiu, kada geriausia daryt klubų displazijos tyrimą? kiek kainuoja? žinau, kad yra paprastas ir kažkoks brangus sertifikatas, kurio mums turbūt nereik. mb treneris patarė ištirt klubus, jei norim su dviračiu pabėgiot. žvėris batareiką iškrautų, o mb dviratis nedulkėtų sandėliuke
Papildyta:
su gimtadieniu 4u.gif  linkiu gyvent be babeziozės  biggrin.gif
labai gražiai fotkes sudėjai. pas mus pagal patarlę "batsiuvys be batų"  biggrin.gif apsileidom, nelabai naujų foto turim

Kiek domėjausi, tai daro displazijos tyrimą nuo 1 metų amžiaus. Kaune ir Kauno r. daro Ringauduose Diržinausko vet. Klinikoje Vaitkus. Darėm priekinių kojų alkūnių, tai kainavo 150 lt. Daro rentgeno nuotraukas (dvi). Tai manau, kad klubo bus tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 13 rugsėjo 2014 - 19:50
Klubai ir alkūnės su sertifikatu būdavo 240Lt. Galima dar daryt Vilniuje ir į Vokietiją siųst... Ten jau eurais kainos biggrin.gif Be sertifikato gal ir pigiau būtų, tik aš nematau prasmės... Turi popieriuką ir ramu, jei po kelių metų planai ar norai pasikeistų viskas jau yra, netektų daryt iš naujo... O jei ne, gulės ir tiek popieriukas prie kilmės dokų.
Atsakyti
166cm-darykit pas Vaitkų, man kainavo pas jį 250 lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 09 13, 21:52)
166cm-darykit pas Vaitkų, man kainavo pas jį 250 lt wink.gif

čia ir alkūnės, ir klubai?
Atsakyti
Viskas
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 09 14, 10:35)

tai puikuma, maniau bus brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 09 11, 08:11)
Kai rašėt apie spalvas, Karina norėjo patikslint ar parodinio, ar darbinio reikia, kokių linijų smile.gif. Nes jos ir charakteriu ir spalvom skirias smile.gif, ir yra specifika šiokia tokia, kuri imant svarbiau nei spalva wink.gif

Huni -parodinis ilgaplaukis? Koks dar apibūdinimas tokiam šuniui tinkamas? Žinosiu kokio norėti biggrin.gif
Atsakyti