Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(zay @ 2015 01 28, 23:07)
. Beja, jei kažkas skubu ir baisu-galit man ir skambint, mano telefono visur pilna, jei nerasit-parašysiu į až smile.gif

Butu saunu smile.gif atsiuskit-aciu :4u
Dekinga uz info,tikrai nuraminot 4u.gif Ale matai,kokie jie chytri biggrin.gif
Kas del dresuotojo,tai man ji patare FB,Linas Savickas Jis atvaziuoja is Vilniaus tik savaitgaliais.Nezinau kol kas,ar i namus vaziuoja,ar taip kokioje vietoje reiktu susitikti...Gal zinote kuri ji?Beja,mes is Utenos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 28, 23:47)
Kelios akimirkos iš savaitgalio smile.gif

grozis wub.gif wub.gif
QUOTE(megeja @ 2015 01 29, 00:58)
Geriausia dresuoti šuniuką tik parsivežus.

O į seminarą kviečiu kviečiu smile.gif plačiau apie jį čia http://www.facebook....28074670788492/

Aciu jums uz tiek info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 29 sausio 2015 - 11:40
QUOTE(urte484 @ 2015 01 29, 11:35)
Kas del dresuotojo,tai man ji patare FB,Linas Savickas  Jis atvaziuoja is Vilniaus tik savaitgaliais.Nezinau kol kas,ar i namus vaziuoja,ar taip kokioje vietoje reiktu susitikti...Gal zinote kuri ji?Beja,mes is Utenos 4u.gif

Žinau jį, viskas gerai, į kiemą tikrai galit įsileist smile.gif
Atsakyti
Jo-Liną galit įsileist, geras jis smile.gif
Atsakyti
Tada saunu smile.gif Jam paciam dar neskambinau,bet dabar jau busim tikri del jo 100% thumbup.gif
Atsakyti
o pas mus naujienos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitanele23 @ 2015 01 27, 16:48)
labas ,uzsirezervavau suniuka is meiles erdves  bigsmile.gif  wub.gif  labai maloni veiseja,labai grazus suniukai ,nebegaliu sulaukti kada pas mane atvaziuos,kaip mazas vaikas uzmiegu su mintim apie suniuka,vaikuciam savo nesakau,bus taip smagu pamatyti ju veidus biggrin.gif ,aciu kad parekomendavot.

Sveiki sveiki, vat ir aš jau laukiu nesulaukiu kada parsivešiu savo mazgę iš tos pačios vados, net širdis pradeda smarkiau daužytis vien apie tai pagalvojus, tai labai smagu sutikti čia to veislyno šuniuko būsimą šeimininkę bigsmile.gif 4u.gif beje kurį esate užrezervavę, patinuką ar kalytę?

Zay - sveikinimai su nauja vada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2015 01 30, 02:57)
Sveiki sveiki, vat ir aš jau laukiu nesulaukiu kada parsivešiu savo mazgę iš tos pačios vados, net širdis pradeda smarkiau daužytis vien apie tai pagalvojus, tai labai smagu sutikti čia to veislyno šuniuko būsimą šeimininkę  bigsmile.gif  4u.gif  beje kurį esate užrezervavę, patinuką ar kalytę?

Zay - sveikinimai su nauja vada  wub.gif

labas,oi kaip smagu thumbup.gif ,sveikinu 4u.gif ,mes uzrezervave kalyte pacia juodziausia bigsmile.gif ,oi kaip dar ilgai mums laukti,o jus jau tuoj pasiimsit turbut?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Zay wub.gif nuostabus mazyliai , sviezuteliai leliukai thumbup.gif
sveikinimai naujokems 4u.gif tikiuos po kokiu meteliu ir as galesiu pasigirti ax.gif jau mb leidima gavau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=zay,2015 01 29, 23:47]

jetau kokia grazi akimirka 4u.gif

Sveikutes smile.gif
Buvau čia užsukusi kai VA ieškojau ir vienos iš jūsų dėka radom sau drauge smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 30 sausio 2015 - 13:06
QUOTE(gitanele23 @ 2015 01 30, 12:24)
labas,oi kaip smagu thumbup.gif ,sveikinu 4u.gif ,mes uzrezervave kalyte pacia juodziausia bigsmile.gif ,oi kaip dar ilgai mums laukti,o jus jau tuoj pasiimsit turbut?

Oj kaip fainai pati šustriausia ta juočkė Zachara wub.gif Sveikinu labai, ji buvo ir mano tarp 3 kalyčių pasirinkime cool.gif manoji, sakė Rasa, yra meškinas, kad galėsiu ant jos jodinėti lotuliukas.gif
Dar laukiu žinių kada mazgiai bus paskiepyti ir tada jau galėsiu planuoti kelionę jos parsivežimui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 01 29, 23:47)
user posted image

Apsiblioviau tiesioginę to žodžio prasme, pamačius,kad Orbitos anūkai gimė..
Džiugu,kad Raketa nepasikuklino su šuniukų skaičium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2015 01 30, 17:20)
Oj kaip fainai pati šustriausia  ta juočkė Zachara  wub.gif  Sveikinu labai, ji buvo ir mano tarp 3 kalyčių pasirinkime  cool.gif  manoji, sakė Rasa, yra meškinas, kad galėsiu ant jos jodinėti  lotuliukas.gif
Dar laukiu žinių kada mazgiai bus paskiepyti ir tada jau galėsiu planuoti kelionę jos parsivežimui  cool.gif

taip,taip musu Zachara,aciu uz sveikinimus,o kuri jusu?kaip as jums pavydziu,kad jau tuoj galesit dziaugtis savo meskute,man dar du menesius laukti,siaubas kaip ilgai verysad.gif
Atsakyti