Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(inga321 @ 2015 01 27, 18:23)
o kam visus?

Supratau,dar mokytis ir mokytis....O kongas,tai kazkoks kaulas? blush2.gif Beja,ar galima mazam VA laipioti laiptais?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 18:49)
Supratau,dar mokytis ir mokytis....O kongas,tai kazkoks kaulas? blush2.gif Beja,ar galima mazam VA laipioti laiptais?

laiptais galima laipiot, tik žiūrėt, kad nevirstų kūliais wink.gif

o kongas yra va toks daiktas, į jį galima skanukus dėt, bet aš tuščią įduodu, kad jeigu siutas užeis, turėtų ką pakramtyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kazkaip tokiu pas mus neuzmaciau unsure.gif O kas del laiptu,tai jis ju siaubingai bijo,kol kas nesioju is penkto auksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 19:09)
Kazkaip tokiu pas mus neuzmaciau unsure.gif  O kas del laiptu,tai jis ju siaubingai bijo,kol kas nesioju is penkto auksto  doh.gif

imat už pavadžio ir vedates wink.gif kol nešiosit, tol bijos. maniškė pirmą kartą nenorėjo eiti į liftą, bet įsivedžiau ir tiek... po poros kartų jau normaliai įeidavo, suprato, kad kitaip neikaip smile.gif
pas mane išvis nėra tokio dalyko, kad šuo nenori kažko daryt... už pavadžio ir einam bigsmile.gif dabar dažniausiai būna, kad aš bijau, o Kira mane vedasi biggrin.gif va penktadienį ji mane per bezdžionių tiltą Belmonte vedėsi, nes aš bijau tokių dalykų, o jai normaliai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=inga321,2015 01 27, 18:49]
oi kaip fainai, kad matysim čia vieną iš pūkių wub.gif labai man ta vada prie dušios, vis seilę pavarvinu į mažius, labai idomu bus stebėti kaip augat, būtinai dažniau pasirodykit mirksiukas.gif

urte484 ir jums dideliausi sveikinimai 4u.gif iš kur mažiukas? gal bendrų giminių rasit čia mirksiukas.gif
kantrybės su mažiuku, dar prieš metus ir mano mergiotė buvo mazgė (aukščiau temoje yra jos foto įdėtų wink.gif ), tikrai daug kantrybės reikalaujantys padarėliai, bet viską atperka jų begalinė meilė ir atsidavimas wub.gif
[/q

butinai meginsim pasirodyti,tik mes gyvename ne Lietuvoje todel musu mergyte pas mus atvyks tik kovo pabaigoje,o iki to laiko veiseja(Rasa) sutiko paziureti musu burbuliuka.
o sakykit ar butinai ji nakciai uzdarineti narva as norciau ,kad miegotu musu kambary gal? blush2.gif
gal galima tik iseinant i narva?aciu
Atsakyti
[quote=gitanele23,2015 01 27, 19:18]
[quote=inga321,2015 01 27, 18:49]

butinai meginsim pasirodyti,tik mes gyvename ne Lietuvoje todel musu mergyte pas mus atvyks tik kovo pabaigoje,o iki to laiko veiseja(Rasa) sutiko paziureti musu burbuliuka.
o sakykit ar butinai ji nakciai uzdarineti narva as norciau ,kad miegotu musu kambary gal? blush2.gif
gal galima tik iseinant i narva?aciu
[/quote]

taigi čia pilnai Jūsų pasirinkimas wink.gif tik tiek, kad narve mažius greičiau išmoks neatlikinėti reikaliukų namuose, o ir nesuės ko pavojingo... maniškė pvz maža vis bandydavo laidus paragauti, aš bijojau ją palikti palaidą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 01 27, 20:22)
taigi čia pilnai Jūsų pasirinkimas wink.gif tik tiek, kad narve mažius greičiau išmoks neatlikinėti reikaliukų namuose, o ir nesuės ko pavojingo... maniškė pvz maža vis bandydavo laidus paragauti, aš bijojau ją palikti palaidą  unsure.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 19:09)
Kazkaip tokiu pas mus neuzmaciau unsure.gif  O kas del laiptu,tai jis ju siaubingai bijo,kol kas nesioju is penkto auksto  doh.gif

tegu tik laipo, nereikia nešiot nei kiek,nesamonė šitas prietaras iš vis jokios logikos neturintis...
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 01 27, 20:30)
tegu tik laipo, nereikia nešiot nei kiek,nesamonė šitas prietaras iš vis jokios logikos neturintis...

Galima laiptais lipti ir žemyn? As ir pirmą savo šunį augindama buvau įspėta, kad tai kenkia sąnariams, ir dabar mus veisėja įspėjo, kad į viršų galima, o žemyn - ne.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 01 27, 20:40)

As ta pati girdejau...Bet kaip ji priversti lipt? Isispiria kaip oziukas,ir ne pro kur,galiausia pradeda mautis is pavadzio (netampau jo per prievarta,tik raginu)
Atsakyti
o jeigu kamuoliuką per tuos laiptus paridenti?

Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 19:48)
As ta pati girdejau...Bet kaip ji priversti lipt? Isispiria kaip oziukas,ir ne pro kur,galiausia pradeda mautis is pavadzio (netampau jo per prievarta,tik raginu)

Visų pirma, su lipimu žemyn atsargiai - kad iš to skubėjimo arba dėl stačių laiptų, šuniukas vietoj lipimo nenusiristų žemyn. Galima prilaikyti už pavadėlio lipant žemyn.
(Man natūraliai gaudavosi žemyn tiesiog... nešimas, kad šuo neapsimyžtų padėjus jį ant žemės smile.gif )
O į viršų - be problemų. Pasiimkit alkaną šuniuką ir skaniukų, girkit už menkiausią pajudėjimą laiptų viršaus link ir apsiginkluokit kantrybe.
Galima tiesiog "stipriai padėti" ir pavadėliu, pvz. užtempiant, bet kadangi tai - jau korekcija, tada dar svarbiau po to girti, mylėti ir didžiuotis biggrin.gif
Bet pradžioj tikrai pabandykit tiesiog parodyti šuniui ko iš jo norit, ir kad laiptai - nieko baisaus. Nestresuokit patys, nepykit ant šuns ir nebūkit neaiškūs.
Atsakyti