Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(urte484 @ 2015 01 26, 22:38)
Zay,aciu jums be galo 4u.gif  Bandysim dauzyti narva,jau nemazai supratau 4u.gif  Tik kadangi pas mus sienos "popierines",tikrisusiai geriau mokyti dienos ( tuo atveju jei igai nerims)metu,tada darysim ir nakciai. Zay,o kaip kovoti su nuolatiniu inkstimu? Jis laksto po kambarius ir nuolat inkscia unsure.gif

vokietis žinokit šnekati veislė, bandykit fiksuot tylos akimirkas, kai šuo išgirsta ką naujo ir nutyla, kad įsiklausyt-būt idealu kikeris klikt maistaes, super geras. na taip jam užtvirtinti tylos akimirkas. Tokius momentus ir kurt, kai pasikviečiat su maistu, jis atbėga ir žiūri ir kol nepradėjo pypaut už tylą maistukas ir super geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 01 26, 20:53)
Didysis šuo prišoka, pakimba visš jo, paima kamuolį ir nueina. Jis neįkando, bet jis labai rimtai pasakė kas bus jei tudarysi atip ar taip. Jis nemurmėjo, mažiukui, neaiškino švelniai ir dar kažką. Tad kai jūsų šuniukas cypia narve-pamėginkit vat pabūt tokiu dideliu rotveileriu-užlėkit ant jo su griausmu, su NE,kurį išgirs kaimynai kitame narve,dar galima per narvą padaužyt. Vos jis nutyla iš siaubo-pasitraukiat. Cypia-kartojat. Nepasitenkinimas turi būtų parodytas taip, kad šuniukas suprastų, o ne monologas būti. Ir šunys tarpusavyje negalvoja-oi mažuuuutis, nubausiu kai paaugs. Patikėkit-mažiukai nuo suaugusių gauna taip pat kaip ir didukai....ir nieko jiems nebūna

Va čia tai aiškus paaiškinimas thumbup.gif Uf, prisimenu kiek vargau-prašiau, kad būtų geras ir t.t doh.gif Kai bus naujas šeimos narys, žinosiu kad turim būtų didieji šunys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 01 27, 11:25)
būt idealu kikeris klikt maistaes

O kas tai yra? blush2.gif Bandysim nete pasieskoti dekui 4u.gif
Namuose dar yra rusu zaisliukas,tai o jevaje ka isdarineja...Niekaip nepripazysta vokietuko,jis apskritai daugiau toleruojantis katino draugija,nes uzaugo salia jo.Galvoju kas bus,kada VA uzaugs,o tas vistiek jo nepripazins... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 01 26, 21:53)
Tad kai jūsų šuniukas cypia narve-pamėginkit vat pabūt tokiu dideliu rotveileriu-užlėkit ant jo su griausmu, su NE,kurį išgirs kaimynai kitame narve,dar galima per narvą padaužyt. Vos jis nutyla iš siaubo-pasitraukiat.

Kaimynai narvuose gyvena biggrin.gif na bet jei namas su popierinėm sienom, tai skaityk garsas kaip narve gyvenant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2015 01 27, 15:14)
Kaimynai narvuose gyvena biggrin.gif na bet jei namas su popierinėm sienom, tai skaityk garsas kaip narve gyvenant biggrin.gif

Na tikrai panasiai zinokit smile.gif Tyloje girdisi kaip uz sienos pensininke telefono mygtukus spaudo doh.gif Todel taip ir pergyvenau...O zay-saunus,be galo daug kantrybes turintis zmogus...Ne vienoje temoje skaitydavau jos postus ir kantrius patarimus rolleyes.gif VA buvo mano gyvenimo svajone wub.gif O kai pagaliau issipilde,tiek daug klausimu atsirado doh.gif Auginant rusu zaisliuka viskas kazkaip savaime susideliojo...
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 01 02, 17:10)
oi, kas pas mane dabar bus, net nežinau, bus per mane registruota vada, bet ten darbinių linigų šunys. Pati ką kada turėsiu, tikrai nežinau, o dar labiau dėl ilgaplaukių nežinau smile.gif
O apie tėvus daugiau jokios info? O pas tėvą, pagal mūsų raides, C, pas mamą B. Vat šitas tai man nepatinka, jei vienas su C, kitas turi būti labai labai švarus. O čia toki abu su kabliukais. Be to prisikabinčiau prie aprašymo "puikios galvos", spalva paskutinio nuotraukoje šunikio tikrai klabai puiki, net sakyčiau kaip kokio show ir darbinio mixo (kas žinant jog tai Anglija, jei Anglija labai keista, nes pas juos ta darbinė linija labai reta ir nėra pati geriausia kiek teko matyt ir girdėt pasakojimus iš tiesogiai dirbančių), tad jei kas turi gerą darbinį keista jei mixuotų su show. Bet spalva afigiena, vat galvytė tokiam amžiui ilgaplaukio-snapukas smailokas,bet čia labai subjektyvu aišku. Nežinau, man tas patino 11 su kalės 6 klubų nedera. Beja Lietuvoje veislyne "Meilės erdvė" yra labai labai graži ilgaplaukių vada. O šiaip ieškan gražaus pūkio-Lenkijoje yra tobulų ilgaplaukių

labas ,uzsirezervavau suniuka is meiles erdves bigsmile.gif wub.gif labai maloni veiseja,labai grazus suniukai ,nebegaliu sulaukti kada pas mane atvaziuos,kaip mazas vaikas uzmiegu su mintim apie suniuka,vaikuciam savo nesakau,bus taip smagu pamatyti ju veidus biggrin.gif ,aciu kad parekomendavot.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 15:52)
Na tikrai panasiai zinokit smile.gif Tyloje girdisi kaip uz sienos pensininke telefono mygtukus spaudo doh.gif  Todel taip ir pergyvenau...O zay-saunus,be galo daug kantrybes turintis zmogus...Ne vienoje temoje skaitydavau jos postus ir kantrius patarimus  rolleyes.gif VA buvo mano gyvenimo svajone wub.gif  O kai pagaliau issipilde,tiek daug klausimu atsirado doh.gif  Auginant rusu zaisliuka viskas kazkaip savaime susideliojo...

Sveikinimai prisijungus prie VA augintoju burio! thumbup.gif Parodykit savo maziuka, laukiam nuotraukeliu! Koks vardas ir is kur mazylis?
Is tiesu cia susirinke VA augintojai naujokams, kokia tebesu ir as, labai labai padeda patarimais 4u.gif as irgi ne taip seniai buvau pasimetusi del to narvo, bet gavau cia patarimu ir per viena diena viskas issisprende thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitanele23 @ 2015 01 27, 16:48)
labas ,uzsirezervavau suniuka is meiles erdves  bigsmile.gif  wub.gif  labai maloni veiseja,labai grazus suniukai ,nebegaliu sulaukti kada pas mane atvaziuos,kaip mazas vaikas uzmiegu su mintim apie suniuka,vaikuciam savo nesakau,bus taip smagu pamatyti ju veidus biggrin.gif ,aciu kad parekomendavot.

oi kaip fainai, kad matysim čia vieną iš pūkių wub.gif labai man ta vada prie dušios, vis seilę pavarvinu į mažius, labai idomu bus stebėti kaip augat, būtinai dažniau pasirodykit mirksiukas.gif

urte484 ir jums dideliausi sveikinimai 4u.gif iš kur mažiukas? gal bendrų giminių rasit čia mirksiukas.gif
kantrybės su mažiuku, dar prieš metus ir mano mergiotė buvo mazgė (aukščiau temoje yra jos foto įdėtų wink.gif ), tikrai daug kantrybės reikalaujantys padarėliai, bet viską atperka jų begalinė meilė ir atsidavimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 01 27, 17:40)
Sveikinimai prisijungus prie VA augintoju burio!  thumbup.gif  Parodykit savo maziuka, laukiam nuotraukeliu! Koks vardas ir is kur mazylis?
Is tiesu cia susirinke VA augintojai naujokams, kokia tebesu ir as, labai labai padeda patarimais  4u.gif  as irgi ne taip seniai buvau pasimetusi del to narvo, bet gavau cia patarimu ir per viena diena viskas issisprende  thumbup.gif

Malonu,kad priimat 4u.gif Tu klausimu bus ne vienas manau wacko.gif Is tiesu,mes net neprisistatem blush2.gif Pagal dokumentus-Tyron Naujavilnietis,gimes 2014.11.15. :wub:Esam is Utenos smile.gif Taip pergyvenau del to narvo,ir galiu pasidziaugti thumbup.gif Mazius viska suprato,ir jau pabuvo vienas ne mazai(nesijuokit,bet as del to net iseigine pasiemiau blush2.gif )O cia pasirodo uzteko keliolikos minuciu thumbup.gif Tikiuosi ne per anksti dziaugiuos,bet siadien tokia pazanga padarem...Netgi dabar negaliu patiket,kad jis narve atidarius duris-guli savo noru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 17:58)
Malonu,kad priimat 4u.gif Tu klausimu bus ne vienas manau wacko.gif Is tiesu,mes net neprisistatem blush2.gif Pagal dokumentus-Tyron Naujavilnietis,gimes 2014.11.15.  :wub:Esam is Utenos smile.gif Taip pergyvenau del to narvo,ir galiu pasidziaugti thumbup.gif Mazius viska suprato,ir jau pabuvo vienas ne mazai(nesijuokit,bet as del to net iseigine pasiemiau blush2.gif )O cia pasirodo uzteko keliolikos minuciu thumbup.gif Tikiuosi ne per anksti dziaugiuos,bet siadien tokia pazanga padarem...Netgi dabar negaliu patiket,kad jis narve atidarius duris-guli savo noru wub.gif

o Jūs jį ir maitinkit tame narve, skanukus jeigu duodat irgi tegu narve kapoja mirksiukas.gif maniškiai vakarais patys į narvus susipakuoja, o mišrūniukas ir kai mato, kad kažkur ruošiuos išeiti, pats nueina į narvą ir ten būna biggrin.gif
viską jie labai greitai supranta, tik nereikia nusileisti wink.gif
beje Kira jau nuo 3mėn kaip pas mane atkeliavo, naktis praleisdavo narve ir nieko nepridarydavo, išmiegodavo 10-11val smile.gif tik jau ryte reikėdavo labai greitai laukan lėkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 01 27, 17:49)

urte484 ir jums dideliausi sveikinimai  4u.gif  iš kur mažiukas? gal bendrų giminių rasit čia 

Aciu,esu labai laiminga,ir vis neatsiziuriu as i ji wub.gif Tik foto padoriu kol kas neturiu,gal ryt pavyks lauke graziau pagauti,tada butinai pasirodysim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2015 01 27, 18:02)
o Jūs jį ir maitinkit tame narve, skanukus jeigu duodat irgi tegu narve kapoja  mirksiukas.gif  maniškiai vakarais patys į narvus susipakuoja, o mišrūniukas ir kai mato, kad kažkur ruošiuos išeiti, pats nueina į narvą ir ten būna  biggrin.gif
viską jie labai greitai supranta

Mes visus grauziukus ten sudejom,ir ziuriu veikia tongue.gif Tik va kadangi dar tokie mazi,tai nelabai matyt isbus neprisysines...Gryztu apie 16-15val.Narvas toks,kad tilptu 5 tokie doh.gif Tokiu atveju matyt gali issirinkti koki kampa sysiui?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 01 27, 18:14)

Mes visus grauziukus ten sudejom,ir ziuriu veikia tongue.gif  Tik va kadangi dar tokie mazi,tai nelabai matyt isbus neprisysines...Gryztu apie 16-15val.Narvas toks,kad tilptu 5 tokie doh.gif Tokiu atveju matyt gali issirinkti koki kampa sysiui?

o kam visus? šuniukas namuose neturi turėti kalnus žaislų ir graužalų. visi žaidimai tik su šeimininku, o narve dantukams pasikasyti galima kokį kongą padėti. zay apie tai gal plačiau papasakos, aš pagal jos rekomendacijas dariau ir labai džiaugiuos smile.gif esmė tame, kad visas smagumas turi būti tik iš šeimininko wink.gif
narvas bus didokas, šuo jame turi atsistot ir apsisukti, nes jeigu per didelis, pasidarys wc kampą ir ten darys smile.gif beeeet kadangi mažiai greitai auga, manau nieko baisaus. o išbūna, va kaip rašiau 3mėn šuniukas nieko nepadaręs per naktį, be jau ryte iš narvo iškart ant rankų ir laukan biggrin.gif
Atsakyti