Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Ž kompanija dar nenusėdi, pozuot nemoka biggrin.gif

Užvakar pusę pirmos nakties rašiau pastraipėlę apie savo žvėrį, tai naktį susapnavau, kad pabėgo per rują, radau kažkokiam parke su būriu kitų šunų ir galvojau, kad zay mane suės už tai lotuliukas.gif perkeltine prasme

gali kas nors papasakot, kada baigiasi ruja? Nes jau mėnesį šunys patvoriais trinasi, kuris laikas sienų krauju nebenutaško, bet nesusigaudom, kada jau galima eit į dresūrą.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 12 22, 13:23)
Jei tai labai tolimas protėvis-alkūnių iš vis gali nebūt, jas privalomai tikrint pradėjo visai nesenai
O čia dalis Laukinių vilkauogių dresūros aikštelės "Smart dog" Kalėdose smile.gif
user posted image

Labai grazi kompanija!
O del to alkuniu ED-e1 ir as noriu Ziviles paklausti, ka jis reiskia?
Atsakyti
tai apie tai jau Karina anksčiau parašė smile.gif, tiesiog manau ten kalba eina gal apie klubo sąnarį
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 12 18, 16:55)
Negalima.
Aš kažkaip su tokiu alkūnės žymėjimu nesusidūrus praktiškai, net įdomu, kokios šalies čia? Kas prie HD parašyta to paties patino?

Parašyta: HDa2, EDe1, DNA.
Atsakyti
QUOTE(Pienės pūkelis @ 2014 12 23, 11:09)
Parašyta: HDa2, EDe1, DNA.

hmm, man tai keisčiausia kad tai įrašyta kilmės dokumentuose, tikrai ne paslaptis, kad kol ED buvo neprivaloma, tai būdavo kas pasidaro, gauna tokį rezultatą, bet po jo būdavo tik tyla.....kad kas nors dar taiį dokus trauktų, gal tai klaida?

166cm-standartinė ruja trunka 24 dienas, tad tiek ir reiktų gyvent sustiprintos saugos rėžime smile.gif
O dėl to mano ėdimo-ėstau gal jei ta kalė pabėginėtų kas rują ir vis pas kokį į vokietį panašų patiną lakstytų....O jei kartą realiai žmonės kalė pabėga-tai jau nelaimė, bėda, jei dar aš su griausmais ant galvos nukrisčiau. Niekas nėra apsaugotas nuo tokios bėdos, tad čia padėt tik stengčiaus-nesapnuokit manęs blogai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Faina foto uogų!!! wub.gif patinka man Ievos išraiška tarsi sakytų "Zoooomai ***" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su šventėmis mieliosios 4u.gif
ačiū už prijungimą prie fb temukės drinks_cheers.gif
Labai gražios istorijos visų thumbup.gif
Živilės visos tokios ypatingos, kaip ir visi turėti ir esami šunys , su tokia meile aprašyti wub.gif
perskaičiau ir vėl užsidegiau lotuliukas.gif reikia tik užsispyrimo ir tada niekas nekliudo įgyvendinti norą turėti tą vienintelį.. wub.gif
Atsakyti
sakykit, kaip rasti fb grupe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 12 26, 19:38)
sakykit, kaip rasti fb grupe? smile.gif

Ji čia: https://www.facebook...14301721967207/
Atsakyti
tai kad ji kažkaip padaryta "slapta" į ją reik pakviest konkretų asmenį
Atsakyti
aga, man jos nerodo smile.gif
Atsakyti
Sveikinam vokietistus su šventėm!