Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(zay @ 2014 12 14, 01:36)
tai būtent dėl to ir galvoju nedalyvaut....,jūsų pagyrimai čia ir fb mane jau padarė nugalėtoja  smile.gif

nu čia dabar, negi neidomu būtų sudalyvauti? dar su tiek šunų, tikrai bent vienas prizas atitektų wink.gif arba tada prašysiu apie Kirą parašyt, aš taip nemoku, prizą pasidalinsim mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 12 13, 23:47)
nu bet pirmą, antrą ir trečią vietas laimės zay.... ir fotkės fantastiškos, ir šunų grožis neišpasakytas, ir pasakot linksmai moka. aš rimtai. reikėjo ją į komisiją kokią įtaisyt... biggrin.gif

Aš šiandien su zay draugiškai pasikalbėjau, kad jai dalyvauti negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 12 14, 01:49)
Aš šiandien su zay draugiškai pasikalbėjau, kad jai dalyvauti negalima  biggrin.gif

Nesigirk čia-aš dar prieš mūsų pokalbį viešai fb apie tai rašiau tongue.gif
Atsakyti
zay, megeja, robema, inga321, 166cm - dalyvaukit, parašykit savo istorijas smile.gif Mes jų labai lauksim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 16 gruodžio 2014 - 00:19
Ar as cia tokia ziopla ir nebemoku rasti, ar is tiesu nebeveikia nuorodos i GSD foruma? jei taip, tai labai gaila- ten tiek naudingos informacijos apie veisle verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2014 12 16, 09:40)
Ar as cia tokia ziopla ir nebemoku rasti, ar is tiesu nebeveikia nuorodos i GSD foruma? jei taip, tai labai gaila- ten tiek naudingos informacijos apie veisle  verysad.gif

Reikia rašyt ir išmoksi, nieks negimė mokėdamas smile.gif Dejka, aš labai norėčiau senus dienoraščius nusikopijuoti, bet gsd nebėra..
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 12 16, 11:46)
Reikia rašyt ir išmoksi, nieks negimė mokėdamas smile.gif  Dejka, aš labai norėčiau senus dienoraščius nusikopijuoti, bet gsd nebėra..

Aš kartais nesuprantu tavo žinučių. Vėl telefono klaviatūra gal?

Jooo, panašu, kad nebėra forumo. Aaa, ne, va gi: https://www.facebook...892700090763075
Vyksta DARBAI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 16 gruodžio 2014 - 18:32
QUOTE(megeja @ 2014 12 16, 19:31)

Jooo, panašu, kad nebėra forumo. Aaa, ne, va gi: https://www.facebook...892700090763075

Valio!!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 12 16, 19:31)

mėgėja, taip telefono klaviatūra blush2.gif Gal nerašysiu iš jo, bet tada liksiu be ryšio visai...
Atsakyti

Sveikos, auginam VA, nusivežam į sodybą, ten laksto laisvas, bet pradėjo bėgioti į kelią, baisu, kad neneutrenktų mašina, ar pagelbėtų elektrinė tvora šuniui, jei taip gal kas rekomenduotų kokią pirkti? gal kas pasidalintų info , ne tik reklama ax.gif
Širdingas dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galėtų man paaiškinti, ką reiškia šuns dokumentuose parašytas šifras ED-e1. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Pienės pūkelis @ 2014 12 18, 09:31)
Sveikos,
Gal kas galėtų man paaiškinti, ką reiškia šuns dokumentuose parašytas šifras ED-e1. Dėkui.

Alkūnės displazijos tyrimas: a1 ir b1 mūsų sistema 0, visiškai sveikas (b reiškia kažkokius nukrypimus, bet dar ne ligą). c1 - mūsų 1, lengva alkūnės displazijos forma. d1 - mūsų 2, vidutinė forma. e1 - 3, sunki forma, šita beveik visada stipriai pasireiškia kliniškai.
Atsakyti