Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 09, 14:48)
Nu ką, važiuosim Kaunan į CACIBus smile.gif kas dar bus? smile.gif

Didžiausios sėkmės CACIB 'uose smile.gif nušluostykit visiems nosis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 12 09, 14:10)
Sėkmės ir dideliausios kantrybės!  thumbup.gif  Tą progą labai į temą vaizdelis.  biggrin.gif  Tarp jų ten tokie santykiai vyksta, visą dieną normalus šunys būna, tik grįžta "tėtukas" namo viskas, išdurnėja abi, o Viper išvis tėtuko princesė, jai leidžiama rankas graužt, šokinėt, lovoj kartu miega...

https://www.youtube....h?v=oZhSpM10GyE

Dėkui už palinkėjimus 4u.gif
Vaizdelis super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robema @ 2014 12 09, 16:14)
Didžiausios sėkmės CACIB 'uose  smile.gif nušluostykit visiems nosis  lotuliukas.gif

Visiem visiem smile.gif
Šiaip tai daugiau pasibendraut važiuosim. Pasiilgau parodų žiauriai smile.gif
Atsakyti
Su smaugtuku patarimas logiškas, nes reikia nuraminti šunį, padaryti jį pasyvesniu. Nereikia to šuns pasmaugti gi biggrin.gif Iš tų pozityvesnių būdų, galima įgrūsti kokią pelę ar kamuolį burnon, galima riktelt šaižiai smile.gif ir kantriai laukti, kol/gal pagerės. Turėtų išaugt...
Kad jau visi taip gaili shunjiukoo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 10 gruodžio 2014 - 01:19
QUOTE(megeja @ 2014 12 10, 01:01)
Su smaugtuku patarimas logiškas, nes reikia nuraminti šunį, padaryti jį pasyvesniu. Nereikia to šuns pasmaugti gi  biggrin.gif Iš tų pozityvesnių būdų, galima įgrūsti kokią pelę ar kamuolį burnon, galima riktelt šaižiai smile.gif ir kantriai laukti, kol/gal pagerės. Turėtų išaugt...
Kad jau visi taip gaili shunjiukoo  biggrin.gif

hm... man buvo šitaip: šuo kanda, kad nekąstų duodu žaislą, neva supras, kad "jeigu nori kąsti, kąsk žaislą, o ne koją", bet ji ilgai buvo įsisąmoninus "jeigu nori žaisti žaislu, tai pirmiausia kąsk motkai į koją"

dar kitas girdėtas ir išbandytas metodas - staiga nusisukt nuo kandančio šuniuko. Tai ji kąsdavo man į kulnus.

paskui dar "mušdavau". tai vyras nuolat rėkdavo ant manęs, kad tik muses nuo šuns taip baidau. ėdė ji mane kol neperlipau per save ir ne plojau, o gnybiau paausin, kiek pajėgiau. Pora kartų pakako, kad ji suprastų mane iš žodžių.

Man atrodo, šiandien dieną mano kiemas būtų pilnas palto pūkų, jeigu ne griežtos priemonės. labai nefaina, kai palijus kieme, pasitinka tave, grįžtančią iš miesto, šuo. Arba "švelniai draugiškai" pakramto brangaus vilnonio megztuko rankovę - vienas staigus judesys ir drabužyje skylė. Todėl reikia rasti būdą, kaip susikalbėt su šuniu. Gal nevisus reik skriaust
Atsakyti
Merginos gal kaskieno is Jusu?

http://www.skelbiu.l...u-20482577.html

Atsakyti
Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu - negi kai šuo kanda rikteli ai - nepaleidžia, nenustoja?
mano taip iki kokiu 4 mėn atprato.
Nemušėm niekada ir nesmaugėm, net sūnus, tuomet buvo 8 metų, kai paklausiau, ko nesigini, pasake, kad ji gi mažutė ir skriaust negalima.
Bet per dieną laike, aktyviai žaidžiant praleisdavom ne mažiau 4 val. Gal dėl krūvio - pavargdavo...
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2014 12 12, 11:20)
Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu  - negi kai šuo kanda rikteli ai - nepaleidžia, nenustoja?

Oi, tikrai ne visi smile.gif yra tokių, kuriem tas riktelėjimas sukelia dar didesnį azartą kąst.
Atsakyti
Reiskia buvo pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. smile.gif

Nežinau ar visi matė, ir ar visi esat feisbuko vokiečių aviganių grupėj, tai pasidalinsiu ir čia. Skelbiam smagų konkursą, apdovanosim smagiais prizais, gal atsiras norinčių sudalyvaut? drinks_cheers.gif Grupė vadinasi "Vokiečių aviganiai" . Daugiau info:

*** KONKURSAS "Susipažinkime" ***

Skelbiame draugišką nuotraukų konkursą, kuriame kviečiame dalyvauti visus grupės dalyvius!
Po ilgų diskusijų gimė idėja organizuoti susipažinimo konkursą. Kadangi artėja šventės, tai raginu visus pamiršti pykčius, kurie taip dažnai kyla grupėje, ir tiesiog pasidžiaugti dalyvių augintiniais. Juk kiekvienas šunelis, nesvarbu ar iš veislyno, ar priglaustas, yra mylimas savo šeimininko!
Konkursui prašome atsiųsti augintinio nuotrauką ir įdomią istoriją apie jį. Jei turite kelis augintinius, galima siųsti kiekvienam po atskirą istoriją su nuotrauką.

Konkurso draugas dogis.lt pažadėjo dalyvius apdovanoti šauniais prizais: pirmosios vietos laimėtojas gaus dresūros pelytę, antrosios kamuoliuką, trečiosios raktų pakabuką su vokiečių aviganiu. Pirmosios vietos laimėtoją išrinks draugai dogis.lt, antrąją konkurso organizatoriai, trečiąją skirsime daugiausia like‘ų surinkusiai istorijai.

Konkurso taisyklės:

1.Išrinkite gražiausią savo augintinio nuotrauką ir įdomiai jį pristatykite.
2.Vienam šuniui – viena foto su istorija, bet jei turite du ar daugiau, galite apie kiekvieną sukurti po pasakojimą.
3.Konkurse nebus toleruojamos diskusijos apie daugintojus, šunis be dokumentų ir pan.
4. Nuotraukas galite siųsti iki gruodžio 21 dienos. Kad būtų sąžininga visas sukelsime tą pačią dieną ir balsavimui skirsime dar savaitę. Laimėtojus paskelbsime gruodžio 29 dieną.
5. Nuotraukas su smagiomis istorijomis siųskite: zverai.mieste@gmail.com

Linkime gražaus bendravimo, šiltų švenčių ir smagaus konkurso!

user posted image
Atsakyti
nu bet pirmą, antrą ir trečią vietas laimės zay.... ir fotkės fantastiškos, ir šunų grožis neišpasakytas, ir pasakot linksmai moka. aš rimtai. reikėjo ją į komisiją kokią įtaisyt... biggrin.gif
Atsakyti
tai būtent dėl to ir galvoju nedalyvaut....,jūsų pagyrimai čia ir fb mane jau padarė nugalėtoja smile.gif
Atsakyti