Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Aš irgi Laukinę Vilkauogę rekomenduoju smile.gif

Vips wub.gif

user posted image
Atsakyti
Aš taip pat- Laukinę Vilkauogę smile.gif
Atsakyti
Laukinė vilkauogė jau net pradeda graudintis tiek postų gražių paskaičius wub.gif
Atsakyti
Sveikiname visą veislyno "Auksinė pilnatis" "A" šuniukų vadą, sulaukus 5 mėnesių wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 11 22, 13:07)
Laukinė vilkauogė jau net pradeda graudintis tiek postų gražių paskaičius  wub.gif

Pagal jūsų vardą sprendžiant, tai jūsų veislynas, ar ne? blush2.gif
Namuose tik užsiminiau apie vilko įsigijimą, tai šeimoj susiformavo 2 stovyklos ph34r.gif box.gif : vaikai už yahoo.gif , vyras prieš gun_rifle.gif (nors pats su vilku užaugo). Nuraminau, kad vadų dar nėra, ir reikalas nusikelia pusmečiui. smile.gif Turėsiu laiko pripratint prie minties.....
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2014 11 24, 09:53)
Pagal jūsų vardą sprendžiant, tai jūsų veislynas, ar ne?  blush2.gif
Namuose tik užsiminiau apie vilko įsigijimą, tai šeimoj susiformavo 2 stovyklos ph34r.gif  box.gif : vaikai už yahoo.gif , vyras prieš  gun_rifle.gif (nors pats su vilku užaugo). Nuraminau, kad vadų dar nėra, ir reikalas nusikelia pusmečiui. smile.gif Turėsiu laiko pripratint prie minties.....

Taip-mano smile.gif
Vyrai, kai pamąstau, yra iš vis prieš viską už ką žmonos biggrin.gif biggrin.gif. Čia kaip vaikai šeimoje-jei vienas vaikas sako taip-kitas sakys ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 11 24, 12:43)
Taip-mano smile.gif
Vyrai, kai pamąstau, yra iš vis prieš viską už ką žmonos biggrin.gif biggrin.gif. Čia kaip vaikai šeimoje-jei vienas vaikas sako taip-kitas sakys ne biggrin.gif

Sutinku smile.gif Bet reik juos pasukt reikiama kryptim, duot vėliavą į rankas, įspirt šiknon ir viskas bus su-(pa-)tvarkyta. biggrin.gif
Atsakyti
šiandien mums svarbi diena - darys klubų tyrimą. laikykit kumščius biggrin.gif
Atsakyti
tikrai svarbi, laikaus ir jaudinuos, parašykit man iš karto...
Atsakyti
nu va visai gerai: B ir 0 smile.gif
Atsakyti
Sveiki drinks_cheers.gif Kadangi artėja Kalėdos tai nusprendžiau dar vieną gerą darbelį nudirbt. biggrin.gif Gal žinot kas ieško haskio? Su dokumentais, 7 metų, kastruotas. Su šeimininkais nepasisekė, tapo nebereikalingas...

user posted image
Atsakyti
oho kokios akys smile.gif
Atsakyti