Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Kažkaip greit dingai smile.gif nespėjau apsidairyt.
[/quote]

bijojau, kad nepaliktų, tai teko greit susipakuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tairaa14: 27 spalio 2014 - 13:48
O va ir mūsų video iš BH smile.gif : http://youtu.be/K03rRcbBw1o
Atsakyti
aš prisižiūrėjus šį video vakar vakare išmokiau Kirą va tą apsisukimą greta thumbup.gif nemokėjom mes to finto, kad šuo aplink apeina blush2.gif dar išsėdėjimą ir išgulėjimą išmokstam ir galėsim laikyt BH cool.gif
Atsakyti
megėja, sveikinu dar kartą mirksiukas.gif

smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 30 spalio 2014 - 10:52
parodysiu savo merginą wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 10 30, 17:52)
parodysiu savo merginą  wub.gif

Mano mylimiausia piktaplaukė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
va koki mes faini smile.gif
user posted image
Atsakyti
Barbenu į visus socialinius tinklus, gal pavyks planas Barbarosa biggrin.gif
Veislyne Best Marial (Rusijoje) gimė Vėtros iš Sapieginės proanūkiai ir Iverijos iš Sapieginės anūkai.
pedigree simuliacija:
http://www.pedigreed...;mother=1959637
Aišku labai norėčiau, kad kas nors atvyktų į Lietuvą Vėtros -Auksiukės giminės pratęsimui. Esu pasiryžus apmokėti šuniuko persiuntimo/įsigijimo išlaidas ir kitom palankiom bendrasavininkystės sąlygom. Labai norėčiau surasti namus Lietuvoje mergytei juoda/ruda, nors pilkis patinas irgi labai gražus. Ieškomi šeimininkai galintys skirti laiko dresūrai ir parodoms, bet stokojantys žinių arba kitokios visokeriopos paramos, kurią galiu pažadėti iš savo pusės.
dar nepridėjau, kad šis veislynas veisime labai stipriai orentuotas į VA darbines savybes ir bendrą sudėjimo tvirtumą -mažoji tikrai velnių prišveitus thumbup.gif
pilkis vaikinas
user posted image
user posted image

ruda/juoda mergina -šita ypač mane domina
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho koks pasiūlymas thumbup.gif Manau norinčių jau dabar neatsiginat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 04, 12:30)
Oho koks pasiūlymas thumbup.gif Manau norinčių jau dabar neatsiginat biggrin.gif

atvirai kalbant pakol kas tylu -labai keista, nes šuniuko kaina labai nedidelė, o persiuntimo išlaidos, kurias esu pasiryžus padengti ko gero kainuotų tiek pat kaip ir šuniukas. Mano vienintelė sąlyga, kad šuniukas būtų dresuojamas, nes neįsivaizduoju kaip suvaldyti suaugusį aktyvų vokietį be dresūros, ir bent du kart per metus išstatomas parodoje. Labai domina būtent juoda/ruda mergina, nors pasikartosiu pilkis patinas irgi labai gražus wub.gif
patinukas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(brukne-vetra @ 2014 11 04, 11:39)
atvirai kalbant pakol kas tylu

Aš nutebus, labai labai nustebus. Duotų kas tokį pasiūlymą kitais metais.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 04, 15:39)
Aš nutebus, labai labai nustebus. Duotų kas tokį pasiūlymą kitais metais.... biggrin.gif

kitais metais bus kiti vaikai biggrin.gif
kas žino, gal ir pasiūlymai bus panašūs mirksiukas.gif
labai norėčiau, kad kuris nors iš šitų vaikų atkeliautų į LT, bet dar turim truputį laiko, nors ir nedaug cool.gif
Atsakyti