Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Mano Kaja irgi labai gera ax.gif jai jau virš 4 metų, bet nėra nei per daug agresyvi nei ką... aišku aš stebiu ją įvairiose situacijose. Aš manau, kad svarbiausia yra pažinoti savo šunį, kai jį pažįsti ir žinai kaip gali pasielgti yra žymiai lengviau su juo gyvent ir jį valdyt smile.gif bet sutinku, su vokiečiu reikia turėt akis visur kur tik įmanoma, ne tik ten kur jos yra, bet ir nugaroj ir iš šonų biggrin.gif aš kažkaip rami jaučiuos tik kai aš ją vedžiojuos, net mama mano ją veda tik tada kai labai reikia, išvažiavus į kelionę tai visad labai nerimas ima kaip ten kam sekas, todėl palieku tik su tais, kuriais visiškai pasitikiu smile.gif bet šiaip ji aišku išlepinta gan, jai viskas yra galima, nes ji namie šuo ir svarbiausia vokietis, net mano ne šunys špicai neturi tiek privilegijų kiek turi ji rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit kuri man brūkštelt į až Vaitkaus kontaktus, nerandu, kur tiksliai dirba.
Papildyta:
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 10 26, 16:01)
Nereikia įsižeist tik smile.gif Aha, istoriją su Jūsų Pepe dabar atsimenu, na man net sunku įsivaizduot kaip šuniukas gali šitaip elgtis... Pas mane guli dabar trys išvirtę palei kojas, snaudžia, katės karts nuo karto pro tą krūvą šunų prasliūkina, tokia idilė. Aš suprantu, kad Viper nebus visą laiką mažas naivus šuniukas, kažkada jinai suaugs, nu bet neįtikins manęs niekas, kad vieną dieną iš pasauliu tikinčio šuniuko, pataps monstru žudiku biggrin.gif Tikiu, kad ir tarp mano mergų gali kilti ateityje konfliktų, nu bet bent iki metų Vips nieko nepapjovė ir net nebandė su niekuo konfliktuot. smile.gif

nu nebuvo įsižeidimo nė lašo... smile.gif
Atsakyti
Mano gauja buvo miške wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien Šiauliuose vyko IPO egzaminai ir BH testas, kurį sėkmingai išsilaikėme ir mes su Korta! Aišku, tobulėti visada yra kur, riba - tik dangus biggrin.gif , bet buvo labai faina ir smagu, nepaisant šalčio thumbup.gif

Bendra foto su mūsų klubo "Grobis" nariais, labai džiaugiuosi už visus, jie šaunuoliai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 10 26, 21:30)
Šiandien Šiauliuose vyko IPO egzaminai ir BH testas, kurį sėkmingai išsilaikėme ir mes su Korta! Aišku, tobulėti visada yra kur, riba - tik dangus  biggrin.gif , bet buvo labai faina ir smagu, nepaisant šalčio  thumbup.gif

Bendra foto su mūsų klubo "Grobis" nariais, labai džiaugiuosi už visus, jie šaunuoliai:

user posted image

o as dar galvojau atlekt paziuret ir patingejau - tai ko nieks nesauke, kad busit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 10 26, 22:30)

Buvo smagu kartu pasibūt, lyg šiek tiek "prisidėt" prie to. Milda buvo vienintelė laikiusi mergina - nu, neperdedant, tikrai nušluostei nosį daugumai patyrusių vilkų! thumbup.gif

Surujojo mūsų Huni. Vakar tampiausi visur kartu - ir į šitą egzaminą, ir į agility varžybas. Toks įtarimas buvo, nes popiet nepraėjo "Gralio testo" lotuliukas.gif O vakare lašint pradėjo. Smagu, senai jau laukiau to.
Parodistai, papasakokit dabar kaip su tuo nusišėrimu būna? Mąstau, kada į parodas rašyt ir norisi pasiskaičiuot, kada merga, tikėtina, liks be plaukų ir kada jie vėl bus gražūs? Dabar kailis gražus, nesišeria. Nors ir neturėtų - voljere gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 27, 10:20)
Buvo smagu kartu pasibūt, lyg šiek tiek "prisidėt" prie to. Milda buvo vienintelė laikiusi mergina - nu, neperdedant, tikrai nušluostei nosį daugumai patyrusių vilkų!  thumbup.gif

Ačiū ačiū ax.gif
Aišku, kad prisidėjai - be tavęs būtų buvę liūdna :*
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 10 27, 11:54)
Ačiū ačiū  ax.gif
Aišku, kad prisidėjai - be tavęs būtų buvę liūdna :*

Tai kad nėr už ką smile.gif
Buvo smagu su kai kuriais susimatyt po ilgo laiko, su kai kuriais - pirmą kartą, su kai kuriais susipažint, nes nickus suvest su veidais savaime ne visad pavyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgalio isvyka smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 27, 10:20)
Buvo smagu kartu pasibūt, lyg šiek tiek "prisidėt" prie to. Milda buvo vienintelė laikiusi mergina - nu, neperdedant, tikrai nušluostei nosį daugumai patyrusių vilkų!  thumbup.gif
Surujojo mūsų Huni. Vakar tampiausi visur kartu - ir į šitą egzaminą, ir į agility varžybas. Toks įtarimas buvo, nes popiet nepraėjo "Gralio testo"  lotuliukas.gif O vakare lašint pradėjo. Smagu, senai jau laukiau to.
Parodistai, papasakokit dabar kaip su tuo nusišėrimu būna? Mąstau, kada į parodas rašyt ir norisi pasiskaičiuot, kada merga, tikėtina, liks be plaukų ir kada jie vėl bus gražūs? Dabar kailis gražus, nesišeria. Nors ir neturėtų - voljere gyvena.

Pirma ruja-žinok neturėtų labai ten nubyrėt. bet su tais šunim, na reik susitaikyt su tuo, kad parodoje vis vien jie bus pliki biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 27, 12:19)
Tai kad nėr už ką smile.gif
Buvo smagu su kai kuriais susimatyt po ilgo laiko, su kai kuriais - pirmą kartą, su kai kuriais susipažint, nes nickus suvest su veidais savaime ne visad pavyksta  lotuliukas.gif

ir man buvo smagu susipažinti drinks_cheers.gif bet panos jūsų nepaniurkiau doh.gif ot, išsiblaškius boba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 27, 12:33)
Pirma ruja-žinok neturėtų labai ten nubyrėt. bet su tais šunim, na reik susitaikyt su tuo, kad parodoje vis vien jie bus pliki biggrin.gif biggrin.gif

Išmaudysiu ir išsipūs tongue.gif šitam reikale jau patirties turiu lotuliukas.gif

QUOTE(tairaa14 @ 2014 10 27, 14:30)
ir man buvo smagu susipažinti drinks_cheers.gif bet panos jūsų nepaniurkiau  doh.gif  ot, išsiblaškius boba  lotuliukas.gif

Kažkaip greit dingai smile.gif nespėjau apsidairyt.
Atsakyti