Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

kažkuris LT veisėjas rašęs savo tinklapyje, kad šveicarai silpnesnės psichikos ir, jei gerai pamenu, smulkesni.
Atsakyti
Pala, Živile. Negalima sakyti kad VA niekada neturėjo balto geno. Pirmojo vokiečio Horand'o ar vienas iš tėvų, ar net abu - balti. Tiek kad veisiant spalva pašalinta labai anksti, daug anksčiau nei šveicarai atsirado. Ten man irgi panašu į miksą. Dėl psichikos, kiek teko jų matyti, bailūs visi iki vieno. Gal kažkur kitokie yra, bet matyti neteko. Ir vokiečių tokių pat yra, tik kad gerokai mažiau. Jų daugiau šiaip apatiškų...
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2014 10 18, 07:38)
Pala, Živile. Negalima sakyti kad VA niekada neturėjo balto geno. Pirmojo vokiečio Horand'o ar vienas iš tėvų, ar net abu - balti. Tiek kad veisiant spalva pašalinta labai anksti, daug anksčiau nei šveicarai atsirado. Ten man irgi panašu į miksą. Dėl psichikos, kiek teko jų matyti, bailūs visi iki vieno. Gal kažkur kitokie yra, bet matyti neteko. Ir vokiečių tokių pat yra, tik kad gerokai mažiau. Jų daugiau šiaip apatiškų...

Esu mačius, vaikščiojus šveicarų baltuoju aviganių, kuris buvo nebailus, grobinis, smalsu, linksmas padaras smile.gif Deje tokių šunų nedaug...
Šveicarai tikrai ne smulkesni, jų aukščio riba yra didesnė nei VA, 166cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 18 spalio 2014 - 13:59
Du sveiki, labai draugiški, gražūs, smalsūs, žaismingi, labai tvarkingi 3 mėnesių murkliaii (broliukas ir sesutė) ieško mylinčių, atsakingų, rūpestingų šeimininkų ir šiltų namų.
Sušalę ir cypiantys 3-5 dienų amžiaus katinėliai be mamos-katės buvo rasti naktinio žygio metu. Šiuo metu, tai linksmi storuliukai (nukirminti ir paskiepyti), kuriems labai reikia pastovių namų. Ilgiau gyventi pas laikinus globėjus darosi sudėtinga, nes namuose yra pagyvenusi katė sunkiai priima globotinius. Jei kas ieškot draugo - tai bus geras pasirinkimas. Jie draugiški, švelnūs ir linksmi, Jums skirs visą savo meilę bei dėmesį. Gyvenime, tai reiškia labai daug.
http://www.dailymoti...tinukai_animals
Atsakyti
user posted image
user posted image
flirt.gif man ji kaip VA, tai visai blondinė, turint omeny spalvą. prisiderinus prie šeimininkų spalvos smile.gif

zay, gal tu Upę čiupinėjai Marijampolėj? ar ne per kūda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 19 spalio 2014 - 19:49
Kailį pametus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 10 20, 09:52)
Kailį pametus? smile.gif

aha, dar vis pasimėto
Atsakyti
pasirodom ir mes smile.gif

user posted image
Atsakyti
166cm-ne normali, ir tokiu maminiu veidu. Spalva ji vis tik į tėvo mamos pusę nuėjo, ji nors ir giminė su Jasnos tėvu artima, bet šviesesnė. Upė artima giminė su VekiVivon Endi, bet Endi tėvelio spalvą paveldėjo.
Marlio superinė šita foto
Atsakyti
O man asmeniskai nepatinka tie su baltu aviganiai schmoll.gif
Atsakyti
Su baltu?
Atsakyti
nebūna aviganių su baltu, mums irgi tai nepatinka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti