Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(levrete @ 2014 10 13, 08:39)
Dar vienas klausimelis- nuo kokio amziaus labiausiai verta praeiti dresuros kursa ( nuo 4,5,6 men.) ? aciu.

Pažiurėk pas zay, jau nuo pat mažumės visi susodinti sėdi biggrin.gif
Zay, kaip tu juos sugebi taip išlaikyti vienoj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2014 10 13, 09:39)
Dar vienas klausimelis- nuo kokio amziaus labiausiai verta praeiti dresuros kursa ( nuo 4,5,6 men.) ? aciu.

Ką reiškia "praeiti"? Tiesiog nueiti į tam tikrą skaičių pamokų ar pasiekti tam tikrą norimą rezultatą?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2014 10 13, 09:39)

Pas jus Šiauliuose yra labai geras dresuotojas-Marius, aš jūsų vietoje kreipčiaus pas jį ir pasitikėčiau jo duodamomis rekomandacijomis, kada pradėt smile.gif. O praėjimas slidus dalykas-vieniems reikia pusmečio, kiti mokos metų metus smile.gif. Bet paprastai sistemingai lankyti dresūros pamokėles žmonės pradeda kai šuniukai pakeičia dantis smile.gif
Atsakyti
Gėlelės mano biggrin.gif Arizona Viper wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 10 13, 08:47)
Pažiurėk pas zay, jau nuo pat mažumės visi susodinti sėdi biggrin.gif
Zay, kaip tu juos sugebi taip išlaikyti vienoj vietoj?

nu jei tu apie paskutinę ketvertuko foto, tai ar nematai, kad ten vienas juodas nufotkintas, kitas juoda/ruda ir paskui tik copy paste ir fotošopu suklijuoti lotuliukas.gif montažas!
Atsakyti
Vat imt ir iš kart mane taip išryškint biggrin.gif, it gi
O šiaip norint kad tokio amžiaus šuniukas sėdėtų ir nejudėtų reikia jį pasukti ratu, ar pamėtyt į orą. Vis tik su 4 tai neveikia, nes kol trečią suki-pirmas atsipaipalioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 13, 14:05)
O šiaip norint kad tokio amžiaus šuniukas sėdėtų ir nejudėtų reikia jį pasukti ratu, ar pamėtyt į orą. Vis tik su 4 tai neveikia, nes kol trečią suki-pirmas atsipaipalioja biggrin.gif

vos kava per nosį neišbėgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 13, 13:05)

Jau kad prunkštelėjau, tai teko net monitorių valytis lotuliukas.gif O kaip šeimininkė jaučiasi trečią besukdama?? lotuliukas.gif
Gerai, kad 166cm viską išaiškino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 13, 14:05)
Vat imt ir iš kart mane taip išryškint biggrin.gif, it gi

Ojetau bigsmile.gif žvengiau balsu lotuliukas.gif
Živile, tau darbo jėgos trūksta, jei nespėjat pasupt visų biggrin.gif Tai jau matosi, du atsipaipalioję šliaužia šonan, o du dar apspangę sėdi kaip tortai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 13, 13:48)
Živile, tau darbo jėgos trūksta, jei nespėjat pasupt visų biggrin.gif Tai jau matosi, du atsipaipalioję šliaužia šonan, o du dar apspangę sėdi kaip tortai biggrin.gif

O gal ji per lėtai sukasi g.gif Arba ne ta kryptimi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 10 13, 15:42)
O gal ji per lėtai sukasi  g.gif Arba ne ta kryptimi? g.gif  bigsmile.gif

Eik jau biggrin.gif Kad Živilė per lėtai suktųsi, aš neįsivaizduoju smile.gif Ten supermotera 4u.gif
Velniškai gražūs tie vaikiai... Vis labiau ir labiau krenta širdim šita veislė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 13, 12:15)
Pas jus Šiauliuose yra labai geras dresuotojas-Marius, aš jūsų vietoje kreipčiaus pas jį ir pasitikėčiau jo duodamomis rekomandacijomis, kada pradėt smile.gif. O praėjimas slidus dalykas-vieniems reikia pusmečio, kiti mokos metų metus smile.gif. Bet paprastai sistemingai lankyti dresūros pamokėles žmonės pradeda kai šuniukai pakeičia dantis smile.gif

aciu. buvusi augintini dresavome pas "Sarmo" dresuotoja p. Laima, tad galvojau vel i ja kreiptis, taciau pasidomesiu p. Mariumi. 4u.gif
Atsakyti