Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(megeja @ 2014 10 08, 13:59)
Kuo seminaras viešesnis - tuo jis bendresnio pobūdžio.

Ačiū už info 4u.gif Kadangi mane domina būtent baziniai dalykai, tai turiu vilties sužinoti apie įvadinius seminarus IKI smile.gif

QUOTE(megeja @ 2014 10 08, 14:02)
Nuo 2011 metų ilgaplaukystė nebe brokas, o atskira veislė su savo veislės knyga.

Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 08 spalio 2014 - 14:05
QUOTE(megeja @ 2014 10 08, 14:02)
Nuo 2011 metų ilgaplaukystė nebe brokas, o atskira veislė su savo veislės knyga.

o kažkaip keista: kiek suprantu tokia kalė gali gimti kilmingų trumpaplaukių poroj ir tapti "atskira veisle su savo veislės knyga". čia tik šiaip pastebėjimas

Rodos N vada buvo sėkminga. nemažai mirga FB ir kitur: Nirvana, Nitro, Narsa, Nova, ai, dar Nektaras. Kažkokie neišsislapstę ir neišsibėgioję.

Kiriukas ten trečia tarp visų? kiek įžiūriu, tai anos dvi fotkėj trumpaplaukės. Še tau ir paskutinis užsilikęs šuniukas tongue.gif Smagu!
o mūsų įspūdžiai ne tokie geri. ir įvertino Marijampolėj "gerai", o žemkėj buvo gavus "puikiai". Tokia ten ir paroda... biggrin.gif kas Kaune gavo pirmą vietą, Marijampolėj buvo paskutiniai
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 10 08, 15:33)
o kažkaip keista: kiek suprantu tokia kalė gali gimti kilmingų trumpaplaukių poroj ir tapti "atskira veisle su savo veislės knyga".

Daugely veislių taip. Su taksais taip, su grifonais, su belgų aviganiais. Vienų poroj gali gimt kitoks, ir jis gauna kitokius dokumentus.
Atsakyti
NERA - Na galėčiau dabar išskleist povo uodegą ir sakyt, kad šių dėmių buvimas ant mano šuniukų jau atsakymas į klausimą biggrin.gif
Baltos dėmės yra nieko tokio jei jos yra ant krūtinės (ne didenė už delną) ir jei pirštų galai balti. Nuo pirštų tas baltumas iki metų dingsta. Prieš tai vadoje buvo juoda kalytė baltais pirštais, 5 mėn jau net nesimatė kad jie buvo balti, be to iš tėvo pusės šioje vadoje buvo šunų mažučių amžiuje turėjusių kojnytes. Tai mielas kūdykiškas dalykas dažniausiai liudijantis būsimą ryškią spalvą mirksiukas.gif

O dabar svarbioji dalis-nu žiauriai greit prabėgo tie 4 metai, N vada užaugo. Tai tikrai puiki ir pavykus vada, na mano supratimu. Grožiu jie žinoma atslieka kai kurie, ką čia slėpt, bet aš labai didžiuojuosi jų charakteriais, tai superiniai šunys šioje vietoje ir labai džiaugiuos jog šioje vadoje yra dvi veislinės kalės, kurios ateityje gimdys. Vien žo-sveikinimai visiems N vaikams wub.gif

Beja Lichačiovo seminaro data keičias-jis keliamas į lapkričio pradžią
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 08 spalio 2014 - 15:39
QUOTE(zay @ 2014 10 08, 16:36)
Beja Lichačiovo seminaro data keičias-jis keliamas į lapkričio pradžią

ooo!!! gal ir as tada sugebeciau prisijungt thumbup.gif

166cm aga, Kirikas trecia smile.gif per mazos mes teisejui buvom, o ir pusplikes dar ax.gif
Atsakyti
zay, ačiū už paaiškinimą. Ar būna laisvų šuniukų iš TOKIOS vados?
Atsakyti
Gal galima plačiau apie seminarą? Apie ką jis? Ar man, kaip neturinčiai nieko bendro su IPO ir pan., būtų verta į jį nueiti? smile.gif

P.S. Aš vis dar laukiu pasakojimo apie Vokietijos parodą.... biggrin.gif
Atsakyti
Šuniukų laisvų yra, juodi kaip iružsakyti, patinu ryžu domis, kalė visai laisva smile.gif
Dėl pasakojimo...užstabdžiau. O į IPO seminarą aišku apsimoka nueit, paklausė pas "ipošnikus" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neisha, tikrai verta nueiti. Aš kaip ir iš viso nei su vokiečiais, nei su IPO nieko bendro neturiu, bet paklausyt, pabendraut tikrai labai įdomu
Atsakyti
Šuniukų mamania smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tas paskutinis labai panašus į žiurkėną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 10 09, 14:51)
tas paskutinis labai panašus į žiurkėną biggrin.gif

man tas paskutinis labai į akį kritęs wub.gif gerai, kad kudlių šįkart nėra, nes gaučiau vėl apie vyrą sparną rėžt lotuliukas.gif
Atsakyti