Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

[quote=tairaa14,2014 10 07, 08:41]
Mes iš Panevėžio važinėjam į Šiaulius thumbup.gif pas Marių cool.gif
super mokytojas, dresuotojas ir draugas drinks_cheers.gif
o ir bendraminčių atsirado, tai dabar kartu važinėjam, gaunam namų darbus ir kartu dirbam clap.gif
afigienai mes gyvenam supermama.gif

nenoriu nieko įžeisti, bet mes labai nebepasitikim panevėžiečiais, nes jau esam nukentėję ir sugadinę šunį verysad.gif tai norim tinkamai pasirinkti ir norisi daugiau rekomendacijų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kelios foto iš Marijampolės - naujos žinios, nauja patirtis, nauji prizai ir iki ausų išsišiepę besididžiuojantys mano tėvai smile.gif Ačiū visiems padėjusiems ir palaikiusiems! Buvo labai smagu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 07 spalio 2014 - 22:16
[quote==momo=,2014 10 07, 16:32]
[quote=tairaa14,2014 10 07, 08:41]
Mes iš Panevėžio važinėjam į Šiaulius thumbup.gif pas Marių cool.gif
super mokytojas, dresuotojas ir draugas drinks_cheers.gif
o ir bendraminčių atsirado, tai dabar kartu važinėjam, gaunam namų darbus ir kartu dirbam clap.gif
afigienai mes gyvenam supermama.gif
nenoriu nieko įžeisti, bet mes labai nebepasitikim panevėžiečiais, nes jau esam nukentėję ir sugadinę šunį verysad.gif tai norim tinkamai pasirinkti ir norisi daugiau rekomendacijų drinks_cheers.gif
[/quote]

Aš iš Vilniaus, labai siūlau pas Marių kreiptis (Šiauliai, na tiksliau netoli Šiaulių), jei gyvenčiau arčiau, važiuočiau dažniau smile.gif Jis geras mokytojas, dresuotojas bei nuostabus žmogus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 07 spalio 2014 - 22:30
Na o aš pasigirsiu kokių AFIGIENŲ vaikų turiu nuo šios poros:
Tėvas: Zeppo Geležinis vilkas
user posted image
mama: Venchesta v. Nord Traum
user posted image
vaikai: 3 berniukai ir mergytė (du berniukai juodi)
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 08, 01:35)
Na o aš pasigirsiu kokių AFIGIENŲ vaikų turiu nuo šios poros:
user posted image

Rekomenduojama necituot nuotraukų forume, bet šita verta įrėminimo thumbup.gif
Kuo toliau tuo labiau patinka "vilkiukai"
Atsakyti
Sveikinimai Huni! Man ji toooookia graži wub.gif wub.gif wub.gif Zay, o Venchestukai superiniai tikrai!!!! bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Huni šaunuolė. Labai ji man patinka ax.gif
Zay, šuniukų koks grožis thumbup.gif Va ta verta įrėminimo -kalytė?
Matau pas vieną šunelį prikinės letenos galiukas baltas. Liaudyje sakoma, kad balta spalva jau rodo "maišytą" kraują ir tai nėra gerai.Kas negerai-nežinau biggrin.gif Kaip yra iš tiesų?
Atsakyti
 nuotraukos! wub.gif

Senokai čia nerašiau, bet šiandien yra proga! Šioks toks rašinėlis:

Taigi, realiai prisimenu kaip šiandien. Kelionė į Vilnių su klase ir vos tik auklėtojai prasitarus apie galimai būsimą "laisvą laiką" sostinėj, parašius Živilei apie situaciją, sulaukiau pasiūlymo apsilankyt svetinguose namuose.Labai gerai prisimenu tądien gautą žinutę man jau važiuojant autobusu Vilniaus link: "pagimdėm-8 mažyliai, na spėsiu bent kraują nuo sienų nuvalyt kol atvažiuosi "
Živilė kaip visad - šmaikščiai, mielai, juokingai  thumbup.gif

Taigi, 8 "N"erealūs vokietaičiai. Kokie vokietaičiai, labiau sliekiukai kelių valandų amžiaus. Kad vienas iš jų galėtų būti mano, net minties nebuvo.Bet gyvenimas tuom ir gražus, kad negali tiksliai numatyti kas bus. Prieš pat 2010m. Kalėdas, traukiniu namo jau keliavau su savo mergyte, su Nirvana!Per šiuos 4 metus su ja paliečiau daug įvairiausių naujovių- buvo ir sėkmių, ir netokių sėkmingų momentų, bet ir tos nesėkmės juk geras spyris šiknon tobulintis ir judėt pirmyn!
Kad ir kokia ji Kalė iš didžiosios K, kad ir kiek visko ji yra pridirbus, ji tikrai afigienas šuo, daugiau nei šuo, daugiau nei vokiečių aviganis smile.gif o ir mes kartu, manau, gavomės visai puiki komanda mirksiukas.gif
 Ilgiausiu metų tau, mano kalaite! ♡Linkėjimai sesėms ir broliams!Ir kaip visada, ačiū mūsų Živilei!

https://fbcdn-sphoto...123270586_o.jpg

Dedu per tel, tikiuos puslapiuko neištems
Atsakyti
Huni man labai, labai graži wub.gif

Venchestukai, verčia galvoti apie dar vieną, ir dar vieną šunį smile.gif Superiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 07, 08:36)
Zay, o kur skelbiami tokie seminarai? Aš paprastai apie juos sužinau jau PO doh.gif

Dažnai seminarai, apie kuriuos sužinoma PO, būna uždaresni. T.y. žmonės, norintys semtis žinių iš tam tikro instruktoriaus, pasitaria tarpusavyje, susiskaičiuoja finansus, kiek kainuotų instruktoriaus darbas ir jei kompanijai finansiniai ištekliai ne per dideli - va Jums ir visi dalyviai smile.gif Tada nelabai ir yra prasmės skelbti apie tokį seminarą, bet jis vyksta.
Jei iki finansinio atsiskaitymo kažkiek trūksta, pakalbinami bendraminčiai, jei jie sutinka - vuolia, vėl yra visi dalyviai.

Galima rengti seminarus su kitais tikslais (šviečiamieji, kukliai marketinginiai smile.gif, atsiperkamieji ir t.t.), o ne privačiom treniruotėm. Tada seminaras daromas viešas, ir gali dalyvauti visi norintys. Tokie seminarai dažniausiai būna bendresnio pobūdžio, nes siauresnei specifikai įvaldyti, jau reikia turėti nemažai įvadinių ir pagrindinių tos srities žinių. Kuo seminaras viešesnis - tuo jis bendresnio pobūdžio.
Bet tokio tipo seminarai irgi smagūs - kartais gerai prisiminti bazę, o jos nežinantiems - su ja susipažinti ir išmokti.

Būna ir per vidurį. Kai norinčių dalyvauti entuziastų neužtenka arba norisi "tikrai norintiems" padėti įsilieti, suprasti ir pažinti, tada irgi būna skelbiama viešai, ir tada labai laukiama tų "tikrai norinčiių".

O seminarai užsienyje tai būna tiesiog bendraminčių treniruotės, mūsuose tai gal ir turėtų pavadinimą "seminaras", tačiau užsienyje tai yra gyvenimo būdas: trainingas, ilgos diskusijos ir pašnekesiai, smagus trumpas poilsis ir vėl trainingas. Čia gal labiau tiktų pavadinimas, jei jau reikia vadinti - "darbinė stovykla".
O pakvietimų į seminarinius seminarus užsienyje dažniausiai sulaukiama iš draugų ir pažįstamų rato, arba per draugų draugus, per rekomendacijas ir pan.
Atsakyti
Labai gražios visos foto 4u.gif

Gal kas žinote, ir galėtumėte parašyti - ar ilgaplaukės kalės gali būti kergiamos ir turėti dokumentuotų šuniukų? Kai seniau tuo domėjausi, tai jos gaudavo žymą "veislės brokas" ir negalėjo būti naudojamos veisime. Ar ir dabar taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 08, 14:59)
Gal kas žinote, ir galėtumėte parašyti - ar ilgaplaukės kalės gali būti kergiamos ir turėti dokumentuotų šuniukų? Kai seniau tuo domėjausi, tai jos gaudavo žymą "veislės brokas" ir negalėjo būti naudojamos veisime. Ar ir dabar taip yra?

Gali būti kergiamos su ilgaplaukiais patinais. Reikalavimai kergimui visi tokie patys, kaip ir trumpaplaukėms kalėms.
Nuo 2011 metų ilgaplaukystė nebe brokas, o atskira veislė su savo veislės knyga.
Atsakyti