Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Tuoj @ 2014 10 02, 08:42)
Šiemet tikrai taip smile.gif

Dėl šuniuko paieškos niekaip neišsprendžiu tokios dilemos: iš vienos pusės, man norėtųsi jį parsivežti iš genetiškai kuo toliau nuo to, kas yra aplinkui; iš kitos, būtų gerai pamatyti vadą kelis kartus iki imant šuniuką, o į tą "toliau" kelis kartus neprivažinėsi; na ir vėliau - norėtųsi kontakto su veisėju, o kai tas toli, tai turbūt yra sudėtingiau?

QUOTE(zay @ 2014 10 02, 09:46)
vokieciuose, bent jau parodineje linijoje, kazko labai genetiskai tolimo atsivezti nepavyks, visur labai panasu. Del kontakto su veiseju...na nebent rusai labiau bendrauja, kitur....neiprasta

Maniškė iš Suomijos atsivežta, tai mano veisėjai labai faini - ir bendrauja, ir rūpinasi, ir šiaip, padiskutuojam dresūros klausimais, ir laukiama visada esu, žodžiu - labai džiaugiuosi ir esu labai laiminga, kad iš nuostabių žmonių gavau nuostabų šunį.

Dėl genetinio "tolimumo", iš darbinukų dar gal ir galima kažką kitokio atsivežt, tik tiek kad ne tik linijos čia svarbu, o ir patys tėvai ir pats šuo.
Atsakyti
Norejau paklausti, kokiom sukom/sepeciu sukuojate savo VA? aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš savo abi mergas su furminatorium, kai šeriasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 02, 11:39)
Kol kas neesu mačius jokių šuniukų iš šio veislyno, bet jie ir patys rašo, kad planuoja vadas 2015 metais smile.gif. Tai matyt bus pirmoji veislyno vada smile.gif
NERA-na aš stengiuosi bendrauti, bet ne visiems žmonėms to reikia, yra kurie mandagiai parodo kad jeims to nereik, ačiū Dievui tokių mažuma, visai net nemeluosiu-rastumėt ir tokių kurie mano kad aš begėdė apgavikė, bet didžioji dauguma šuniukų šeimininkų patapo mano draugais, labai gerais draugais, na ir visiškai artimais žmonėmis.

O siaubeli, zay. dar tokių yra? Aš maniau, kad Tu esi mylima veisėja, draugė ir nuostabus žmogutis smile.gif
Atsakyti
o mes šiandien parodoj buvom ax.gif

user posted image
Atsakyti
dar pasirodom blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia šilta nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, vis pasiskaitinėju čia pas Jus ir vis nematau nieko iš Panevėžio krašto. unsure.gif
Kiek supratau turit čia ir kinologių, ir šaunių veisėjų, ir vieni kitus pažįstat. drinks_cheers.gif
Tai gal Jūs žinot kas Pnvz dresuoja šunis, nors ne, 'dresuotoju' daug, tai jei tiksliau, kas tinkamai tuo užsiima, nes šiuo klausimu pas mus labai liūdna arba aš tiesiog nežinau g.gif HEEEELP...
friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =momo=: 06 spalio 2014 - 18:48
Na aš jūsų vietoje važinėčiau į Šiaulius, ten yra grupė labai stiprių dresuotojų, pas juos ir iš Panevėžio važinėjančių yra, ir išVilniaus. Šaunuoliai, lankantys įvairius seminarus, į užsienį važinėjantys žinių semtis
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 06, 23:00)
Šaunuoliai, lankantys įvairius seminarus, į užsienį važinėjantys žinių semtis

Zay, o kur skelbiami tokie seminarai? Aš paprastai apie juos sužinau jau PO doh.gif
Atsakyti
Mes iš Panevėžio važinėjam į Šiaulius thumbup.gif pas Marių cool.gif
super mokytojas, dresuotojas ir draugas drinks_cheers.gif
o ir bendraminčių atsirado, tai dabar kartu važinėjam, gaunam namų darbus ir kartu dirbam clap.gif
afigienai mes gyvenam supermama.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 07, 08:36)
Zay, o kur skelbiami tokie seminarai? Aš paprastai apie juos sužinau jau PO doh.gif

Jei gerai aš čia dienas skaičiuoju, tai kitą savaitgalį kaune turėtų būti Lichaciovo seminaras thumbup.gif
bet lai patikslina kas tiksliai žino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tairaa14 @ 2014 10 07, 09:41)
Mes iš Panevėžio važinėjam į Šiaulius  thumbup.gif  pas Marių  cool.gif
super mokytojas, dresuotojas ir draugas  drinks_cheers.gif
o ir bendraminčių atsirado, tai dabar kartu važinėjam, gaunam namų darbus ir kartu dirbam  clap.gif
afigienai mes gyvenam  supermama.gif
Papildyta:
Jei gerai aš čia dienas skaičiuoju, tai kitą savaitgalį kaune turėtų būti Lichaciovo seminaras  thumbup.gif
bet lai patikslina kas tiksliai žino  blush2.gif

jo, kita-17, 18, 19 dienomis smile.gif
Atsakyti