Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Tuoj @ 2014 10 02, 08:42)
Šiemet tikrai taip smile.gif

Dėl šuniuko paieškos niekaip neišsprendžiu tokios dilemos: iš vienos pusės, man norėtųsi jį parsivežti iš genetiškai kuo toliau nuo to, kas yra aplinkui; iš kitos, būtų gerai pamatyti vadą kelis kartus iki imant šuniuką, o į tą "toliau" kelis kartus neprivažinėsi; na ir vėliau - norėtųsi kontakto su veisėju, o kai tas toli, tai turbūt yra sudėtingiau?

vokieciuose, bent jau parodineje linijoje, kazko labai genetiskai tolimo atsivezti nepavyks, visur labai panasu. Del kontakto su veiseju...na nebent rusai labiau bendrauja, kitur....neiprasta
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 02, 08:46)
Del kontakto su veiseju...na nebent rusai labiau bendrauja, kitur....neiprasta

Kažkodėl man atrodo, kad ir jūs labai bendraujat su savo "vaikų" augintojais biggrin.gif
Atsakyti
gal zinot ka nors apie sita veislyna http://baltoji-iltis...tai/#comment-22 ? gal kas turi isigije suniuka?
aciu
Atsakyti
Kol kas neesu mačius jokių šuniukų iš šio veislyno, bet jie ir patys rašo, kad planuoja vadas 2015 metais smile.gif. Tai matyt bus pirmoji veislyno vada smile.gif
NERA-na aš stengiuosi bendrauti, bet ne visiems žmonėms to reikia, yra kurie mandagiai parodo kad jeims to nereik, ačiū Dievui tokių mažuma, visai net nemeluosiu-rastumėt ir tokių kurie mano kad aš begėdė apgavikė, bet didžioji dauguma šuniukų šeimininkų patapo mano draugais, labai gerais draugais, na ir visiškai artimais žmonėmis.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 02, 11:39)
rastumėt ir tokių kurie mano kad aš begėdė apgavikė,

Taip taip, ir kad šuniukus parduodi tokiom pat sumom eurais, kaip kiti litais, ir kad apskritai esi tiek pasikėlus, kad vaikštai galvą užvertus ir su "prastuoliais" nebendrauji lotuliukas.gif Ir kaip tu čia dar bendrauji šitam forume su paprastais mirtingaisiais lotuliukas.gif
Aišku, juokauju. Bet jei visų klausysi ir pats savo nuomonės neturėsi... O ir visiems nėra ko stengtis įtikti. Visada bus nepatenkintų. Kai kurie energijos semiasi iš to negatyvo.
Živilė apskritai geras žmogus smile.gif va, mum superinį narvą mašinon suorganizavo, kuriuo esam patenkinti. Dabar va, visa giminė dėkingi esam už kudlės atsiradimą - popina ir liaupsina kaip kas išmano tą šunį lotuliukas.gif O dar kiek pagalbos suteikia. Vien su durnais klausimais nebaisu kreiptis blush2.gif lotuliukas.gif Gerai kad tu, Živile, tiek kantrybės turi... 4u.gif
Atsakyti
dar karta aciu zay uz atsakymus,paseksiu jusu foruma ,gal ka surasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitanele23: 02 spalio 2014 - 10:49
QUOTE(zay @ 2014 10 02, 10:39)
Kol kas neesu mačius jokių šuniukų iš šio veislyno, bet jie ir patys rašo, kad planuoja vadas 2015 metais smile.gif. Tai matyt bus pirmoji veislyno vada smile.gif

O tai skiltyje "šuniukai" ten ne jų vada?
Atsakyti
Aš turiu tokį klausimėlį, kokio išmatavimo jūsų narvas? man ne mašininio reik, o normalaus, kadangi planuojam špicų parodas užsienyje, Kajuką imsim kartu, tai reik mum narvo ir jaučiu geriau imt metalinį ne medžiaginį?
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 10 02, 12:29)
O tai skiltyje "šuniukai" ten ne jų vada?

oi nežinau, gal ir jų. Vis tik matos kad žmonės dar nauji, nes nenurodyti tėvai ir ką jie turi....o labai smalsu smile.gif
Atsakyti
O tai ilgaplaukius galima kergt su trumpaplaukiais, ar kergė su ilgaplaukiu, ar kergė be dokų biggrin.gif Bet lyg ir galerijoj parodose dalyvauja...įdomu smile.gif
Atsakyti
Tai kad prodose dalyvau nereikškia kad negali daryt bele ko biggrin.gif biggrin.gif. Negalima ilgaplaukio kergt su trmpaplaukiu.
Atsakyti
Na taip, teisingai biggrin.gif O vat reik imt ir užklaust jų pačių smile.gif
Atsakyti