Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(aldarija @ 2014 09 28, 14:29)
Jus neprileksit? smile.gif

Ne, gaila bet neišeis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas nors priimtų vieną žmogų važiuoti šeštadienį arba sekmadienį iš Vilniaus į Marijampolę ir atgal (be šuns)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 29 rugsėjo 2014 - 14:57
Tai kad kas važiuoja, tas lieka nakvot mirksiukas.gif
beja jei renkatės vieną kažkurią dieną-geriau jamkit sekmadienį, nes bus vyresni šunys ir bus nusikaltėlio sulaikymas, specifika kurios kitur nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 09 29, 15:48)
Tai kad kas važiuoja, tas lieka nakvot  mirksiukas.gif
beja jei renkatės vieną kažkurią dieną-geriau jamkit sekmadienį, nes bus vyresni šunys ir bus nusikaltėlio sulaikymas, specifika kurios kitur nėra smile.gif

Ačiū, tada skelbimo dieną keičiu į sekmadienį smile.gif
Atsakyti
user posted image
Labas vakaras, štai šis juodčkis, ramiai nepraeis nei pro šunį, nei pro važiuojančias mašinas. Dresūroje visada įsitempia, kad nepultų kito šuns. Miške, kai vaikštinėjam ir važiuoja dviratininkas, tai jis tik pasisveikinti pribėga, matyt važinėjantys mūsų vaikai pripratino. Į miestą vedžiojamės gan dažnai, labai sureaguoja į mažus vaikus gerąją prasme. Tad du sunkiausi dalykai mašinos ir šunys doh.gif
Atsakyti
sveiki,
noretume isigyti ilgaplauki vokieciu avigani (mergaite),spalvos norim juoda su rudu,suniuko i parodas nevestume, butu seimos augintins.vilkiukia jau turejome ,deja del neatsakyngu veiseju praradome labai jauna(o gal ir patys kalti, pirkome be dokumentu,tiesiog nepagalvojom, nezinojom kaip tai svarbu,manem juk vistiek i parodas nevesim kam mums tie dokumentai) verysad.gif . Gal galetumete parekomendouti gera veiseja-veislyna kur galetume jieskoti suniuko, svarbiausia ,kad butu sveikas.
aciu

p.s. suniuka noretume pirkiti pavasari ar vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitanele23: 01 spalio 2014 - 10:49
Tai žinokit jei ieškot pavasariui ar vasarai, tai dabar tiesiog ramiai pasiskaitinėkit, parašinėkit į veislynus, atsisijosit žmones su kuriais lengva bendraut, pakalbėkit. Tada jau kai laikas imt šuniuką, mėnesį iki datos pasidomėkit kas ką turi ir pagal tai labai susiaurės paieškų ratas. Juo lab kad jau ieškot ilgaplaukės mergaitės, juk gali būt, kad ir rinktis nelabai iš ko bus smile.gif
Atsakyti
Zay, o kaip jūsų mergina, gal paaiškėjo kailiuko ilgis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 01, 22:25)
Zay, o kaip jūsų mergina, gal paaiškėjo kailiuko ilgis? smile.gif

As taip suprantu man reik ignoruot klausimus biggrin.gif. Trumpaplauke ji, mano akimis bus vienas ilgaplaukis-juoda ruda patinas smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma Zay,o gal galetumete parekomenduoti koki veislyna,nes as ju nelabai zinau,matau ,kad ilgaplaukiu Lietuvoje nera labai daug tai ir pradejau jieskoti anksciau gal juos reikia uzsirezervuoti is anksto?Maciau jusu sunys labai grazus,gal planuojate kokia ilgaplaukiu vadele ateityje blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gitanele23 @ 2014 10 01, 23:42)
Aciu uz atsakyma Zay,o gal galetumete parekomenduoti koki veislyna,nes as ju nelabai zinau,matau ,kad ilgaplaukiu Lietuvoje nera labai daug tai ir pradejau jieskoti anksciau gal juos reikia uzsirezervuoti is anksto?Maciau jusu sunys labai grazus,gal planuojate kokia ilgaplaukiu vadele ateityje blush2.gif ?

Dekui, smagu, kad mano sunys patiko. Lietuvoje kol kas nebuvo tik ilgaplaukiu vados, as del ju ne kazka galiu paplanuot, nes neturiu ilgaplaukes kales. Tiesiog ilgaplaukiai suniukai gana daznai gimsta pas trumpaplaukius tevus. Kaip kad dabar pas mane.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 10 01, 22:34)
As taip suprantu man reik ignoruot klausimus biggrin.gif

Šiemet tikrai taip smile.gif

Dėl šuniuko paieškos niekaip neišsprendžiu tokios dilemos: iš vienos pusės, man norėtųsi jį parsivežti iš genetiškai kuo toliau nuo to, kas yra aplinkui; iš kitos, būtų gerai pamatyti vadą kelis kartus iki imant šuniuką, o į tą "toliau" kelis kartus neprivažinėsi; na ir vėliau - norėtųsi kontakto su veisėju, o kai tas toli, tai turbūt yra sudėtingiau?
Atsakyti