Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Afrika, kaip gražiai apie vienas kito pripratimą parašėte wub.gif tip top galėčiau tą patį pasakyti. Po kurio laiko atrodo, kad ir iš akyčių viską supranti.... O jau koks pramogų parkas pas jus bigsmile.gif thumbup.gif

Linete, patiko tas variantas su flisu, reiks pabadyti, įtariu mano paršiukių paršiukei labai tiks.

Gerų idėjų davėte.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 16, 20:33)
Na kaip pupsikai gyvena? Rudeneja, oras fantastiskas, nesat dar parsius kieman ar toks oras jau jiems persaltas?

Aš dar vis nešu, ypač kai toks geras oras kaip šiandien bigsmile.gif

QUOTE(afrika77 @ 2014 09 17, 20:48)
as irgi savo grazaus sienuko pasidarius esu tai kaip kada katra valgo... g.gif matyt nuo nuotaikos priklauso... biggrin.gif
Papildyta:

Maza cia paslaptis 4u.gif  Panemunei Vaidoto g. Panemunes veterinarija vadinasi. Priesais Egles ceburekine kitoje gatves puseje. ten musu veterinare mes ten kekviena menesi vaziuojam pasisverti, pasirodyti kaip augam ir " manikiura, pedikiura" pasidaryti  biggrin.gif  ziuriu,kad man si menesi sienas jau i pabaiga,o as ten visada perku. padave man ji siena ziuriu, kad kitoks nei visada ir parasyta JR Farm. kaip nudziugau, tada jau ir maisteli tos firmos pamaciau. Veterinares nuomone sitos firmos produktai yra tikrai aukstos klases. smile.gif
o po kiek ten jr farm maistas kiaulytėms, nes jei ir ten 20-25Lt už mažiau nei 1kg tada ir ten labai brangu, anksčiau pigiau būdavo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2014 09 19, 11:28)
Aš dar vis nešu, ypač kai toks geras oras kaip šiandien  bigsmile.gif

o po kiek ten jr farm maistas kiaulytėms, nes jei ir ten 20-25Lt už mažiau nei 1kg tada ir ten labai brangu, anksčiau pigiau būdavo. unsure.gif

Man atrodo kad ten apie 14lt 500g
Atsakyti
Mes su savo kiauliuku po šešerių metų atsisveikinom.
Liko beveik pilna pakuotė pjuvenų ir apie 1.5 kg Vitacraft ėdalo. Gal kas norite? Kaunas.
Atsakyti
afrika77 jusu mintis labai superine del tos jusu zaidimu aiksteles ,man labai patiko,jauciu ir man kazka panasaus teks meistravoti,nes kitaip nebeimanoma su maniskiais,norisi paleisti palakstyti juos bet deja tik kampus prisysena ir lenda ten kur negalima tai tuos plysius visokius knygomis apstatau lotuliukas.gif ,o cia va remukai tokie labai neblogai butu mano nenuoramoms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 19 rugsėjo 2014 - 19:17
Kapiec vyras tuoj is namu ismes doh.gif padariau ir as zaidimu aikstele tik mazesne, kuklesne irgi kartonine deze naudojau. Mastau kaip padarius ir palikus nakciai. Ismes, tikrai ismes... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 20, 17:12)
Kapiec vyras tuoj is namu ismes  doh.gif  padariau ir as zaidimu aikstele tik mazesne, kuklesne irgi kartonine deze naudojau. Mastau kaip padarius ir palikus nakciai. Ismes, tikrai ismes...  lotuliukas.gif

Neismes neismes thumbup.gif neislips tikrai kiauliukas is to aptvaro. galit, kad saugiau ant sirdies butu is keturiu pusiu po kede ar taburete pastatyti tai tikrai niekas tada neatsitiks. smile.gif noreciau pamatyti jusu statini bigsmile.gif pasidalinkit nuotraukomis blush2.gif
Atsakyti
Man cia kilo klausimas (kaip visada blush2.gif ) Idomu ar tog granules kur kurenimui parsiduoda yra tinkamos naudoti kiauliuku wc, vietoje tu kur spec gyvunams parsiduoda? g.gif as esat kas bandes?
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 21, 16:47)
Man cia kilo klausimas (kaip visada  blush2.gif ) Idomu ar tog granules kur kurenimui parsiduoda yra tinkamos naudoti kiauliuku wc, vietoje tu kur spec gyvunams parsiduoda?  g.gif  as esat kas bandes?

tikrai naudotinos. Čia pas mus temoj bent kelios narės laukia kūrenimo sezono, nes tos granulės atsiranda
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 21, 17:00)
tikrai naudotinos. Čia pas mus temoj bent kelios narės laukia kūrenimo sezono, nes tos granulės atsiranda

idomu ar jos irgi taip gerai kvapa sulaiko savi? ir ar dregme gerai sutrauks?
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 20, 18:12)
Kapiec vyras tuoj is namu ismes  doh.gif  padariau ir as zaidimu aikstele tik mazesne, kuklesne irgi kartonine deze naudojau. Mastau kaip padarius ir palikus nakciai. Ismes, tikrai ismes...  lotuliukas.gif

o mano mb pats sukonstravo is tu deziu aptvara,tik parodziau cia kaip mergaites sumasto,ir zek jau dirba,as ir nedariau tokio didelio,bet uztat nelenda i kampus kaip iki tol.vaikstineja linksmi,sokineja jame.
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 20, 22:30)
  noreciau pamatyti jusu statini  bigsmile.gif pasidalinkit nuotraukomis  blush2.gif

Pasirodysim. Tik aš nenufotkinau kur viduryje kambario buvau padarius. Dabar sugalvojau po stalu butą įrengti visam laikui. Oi patinka paršei thumbup.gif
Atsakyti