Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(afrika77 @ 2014 09 17, 19:51)
Musu namuose siandiena svente, dziugauju kaip mazas vaikas. netiketai gavau pirkti JR Farm firmos sieno 500g 8lt ir maistelio papildo su zolelemis herba plus 500g 17lt.
O sieno zalumas  thumbup.gif  o ta maistelio ale papilda kai atidariau tai taip skaniai uzkvipo kad oi oi.  thumbup.gif

O kur pirkote, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 17, 18:59)
beee.gif  beee.gif  beee.gif mano JK irgi žalią šieną ėda...Ir skaniai kvepiantį...Tik nefirminis jis- iš kaimo... blush2.gif

maniskiai ir tavaji kremta ir tikisi dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 17, 20:28)
maniskiai ir tavaji kremta ir tikisi dar  lotuliukas.gif

bus bus- maišai storėja ir jų daugėja

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 17, 19:31)
bus bus- maišai storėja ir jų daugėja

tai bent laime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 17, 18:59)
beee.gif  beee.gif  beee.gif mano JK irgi žalią šieną ėda...Ir skaniai kvepiantį...Tik nefirminis jis- iš kaimo... blush2.gif

as irgi savo grazaus sienuko pasidarius esu tai kaip kada katra valgo... g.gif matyt nuo nuotaikos priklauso... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elfas9 @ 2014 09 17, 19:17)
O kur pirkote, jei ne paslaptis?  ax.gif

Maza cia paslaptis 4u.gif Panemunei Vaidoto g. Panemunes veterinarija vadinasi. Priesais Egles ceburekine kitoje gatves puseje. ten musu veterinare mes ten kekviena menesi vaziuojam pasisverti, pasirodyti kaip augam ir " manikiura, pedikiura" pasidaryti biggrin.gif ziuriu,kad man si menesi sienas jau i pabaiga,o as ten visada perku. padave man ji siena ziuriu, kad kitoks nei visada ir parasyta JR Farm. kaip nudziugau, tada jau ir maisteli tos firmos pamaciau. Veterinares nuomone sitos firmos produktai yra tikrai aukstos klases. smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif Jungiuosi į 'kiaulininkių' būrį su savo metų amžiaus paršiuku Pinkiu. Netyčia jį gavau prieš kelias dienas, tad dar tik pažindinamės smile.gif
Visų temų apie jūrų kiaulytes neskaičiau ir nelabai turiu laiko, tad noriu čia jūsų paklausti kur Vilniuje nunešti kiauliuką profilaktinei veto apžiūrai? Kiek toks dalykas kainuoja? Taip pat kiek kainuoja nagų apkirpimas? Katinams kirpti moku, bet va kiauliukams niekad neteko ir prisibijau įkirpt.. o nagai keli labai ilgi ir užsirietę į pėdutės pusę, matosi jog jau nepatogu mažiukui vaikščioti.. verysad.gif

Kitas klausimas. Mano kiauliukas yra patinėlis, tai nesuprantu jis ženklina teritoriją ar kaip, bet būna paleidus ant kilimo pabėgiot, nuo mažiaus tooooks kvapelis pasklinda, kad nu blin šešką perspjatų.... doh.gif O kas svarbiausia jokios balutės nelieka, vadinasi tai nėr sysiukas... Tai kas tada? g.gif

Dar vienas klausimas - ar kas naudojat narvuose vietoj kraiko fliso medžiagą? Mačiau youtubėj labai populiaru užsieny ją klot kiauliukams į narvus. Tik va aš višta nesuprantu kokios čia medžiagot ieškot.. .biggrin.gif Ant etiketės niekur nesu mačius užrašo "flisas" ar kaip ten, tai gal galit paprotint kokia medžiagos sudėtis turi būti? Eičiau dienų bėgy ieškoti ir nebedėčiau kraiko rolleyes.gif

Ketvirtas klausimas - ar kas turit c&c cage / wire storage cubes tipo narvelį? Vėlgi sužavėjo kai pamačiau youtubėj, tik ieškojau ebay ir kol kas per brangu pasirodė, galvoju gal čia Lietuvoj galima rasti ir gal kur pigiau yra? Ar šiaip gal kokių idėjų lengvai surenkamam narveliui turit? Ir žinoma pigiam.. blush2.gif Nes maniškis dabar gan mažam narve pagal mane, norisi jam erdvės daugiau duoti. O ir draugą/ę norėčiau visai jam suveikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2014 09 17, 22:10)
Labas, merginos  smile.gif  Jungiuosi į 'kiaulininkių'  būrį su savo metų amžiaus paršiuku Pinkiu. Netyčia jį gavau prieš kelias dienas, tad dar tik pažindinamės smile.gif
1.Visų temų apie jūrų kiaulytes neskaičiau ir nelabai turiu laiko, tad noriu čia jūsų paklausti kur Vilniuje nunešti kiauliuką profilaktinei veto apžiūrai? Kiek toks dalykas kainuoja? Taip pat kiek kainuoja nagų apkirpimas? Katinams kirpti moku, bet va kiauliukams niekad neteko ir prisibijau įkirpt.. o nagai keli labai ilgi ir užsirietę į pėdutės pusę, matosi jog jau nepatogu mažiukui vaikščioti..  verysad.gif

2.Kitas klausimas. Mano kiauliukas yra patinėlis, tai nesuprantu jis ženklina teritoriją ar kaip, bet būna paleidus ant kilimo pabėgiot, nuo mažiaus tooooks kvapelis pasklinda, kad nu blin šešką perspjatų....  doh.gif  O kas svarbiausia jokios balutės nelieka, vadinasi tai nėr sysiukas... Tai kas tada?  g.gif

3.Dar vienas klausimas - ar kas naudojat narvuose vietoj kraiko fliso medžiagą? Mačiau youtubėj labai populiaru užsieny ją klot kiauliukams į narvus. Tik va aš višta nesuprantu kokios čia medžiagot ieškot.. .biggrin.gif Ant etiketės niekur nesu mačius užrašo "flisas" ar kaip ten, tai gal galit paprotint kokia medžiagos sudėtis turi būti? Eičiau dienų bėgy ieškoti ir nebedėčiau kraiko  rolleyes.gif

4.Ketvirtas klausimas - ar kas turit c&c cage / wire storage cubes  tipo narvelį? Vėlgi sužavėjo kai pamačiau youtubėj, tik ieškojau ebay ir kol kas per brangu pasirodė, galvoju gal čia Lietuvoj galima rasti ir gal kur pigiau yra? Ar šiaip gal kokių idėjų lengvai surenkamam narveliui turit? Ir žinoma pigiam..  blush2.gif  Nes maniškis dabar gan mažam narve pagal mane, norisi jam erdvės daugiau duoti. O ir draugą/ę norėčiau visai jam suveikt  ax.gif

1.Apie Vilnių nežinau- vilnietės patars. šiaip apžiūra , manau+- 20 Lt. Gal už tuos pačius ir nagus nukarpys.
2. na nesusidūriau su tokiu reiškiniu- gal iš streso šiaip orą pagadina? g.gif
3. Flisas tai toks sintetinis audinys- pilna jo maksimose - dažniausiai slepesi po pavadinimu "pledas". Tie patys pigiausi pledai- sintetiniai ir yra flisiniai- tik ljie skystoki būna.. bet, manau tiks.daugiau patarimų duos tos, kurios ant jų laiko.
4. permesk akimis kalis puslapius temos atgal- labai šaunius gardelius turi pakaminusi ir viena mūsiškių iš organinio stiklo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 17, 19:51)
Musu namuose siandiena svente, dziugauju kaip mazas vaikas. netiketai gavau pirkti JR Farm firmos sieno 500g 8lt ir maistelio papildo su zolelemis herba plus 500g 17lt.
O sieno zalumas  thumbup.gif  o ta maistelio ale papilda kai atidariau tai taip skaniai uzkvipo kad oi oi.  thumbup.gif

oi pasisekė bigsmile.gif mano paršė baiginėja JR Farm maistelį, vienintelį taip valgo, nors irgi lieka liekanyčių. Ir va nežinau kur gauti, labai retai atveža verysad.gif jei pamatysiu reiks ir šieną pabandyti, jų maisteliai labai kokybiški.

Selme,

Jei tiesi filcą (o tai čia ne dirbtinis veltinis? g.gif ) tai reiks tualeto, kad būtų kur sisioti o tai nespėsi medžiagos keisti, jie būna tokie kampiniai plastmasiniai (nežinau ar būtent JK būna, gal labiau triušiams jie skirti, bet tinka). Tos medžiagos pilna audinių parduotuvėse, nuėjus taip ir sakyk, kas kad užrašo nėra.

Narvukas kuo didesnis tuo JK geriau. Perka ir dideles plastikines dėžes, tada tik reiks pragręžti skylutę gertuvei. Man tai patinka narveliai kai nusiima grotelės. Aš nuėmus groteles kiaulytę ganau ant pievos kad nepabėgtų.

Nagučius būtinai pakirp, jei jau riečias tai negerai. Brangiai nekainuos o ir pamatysi vėliau pati nukirpsi. (Ale gudra mokinti kai pati nei kart nekirpau)

Gavai malonų vargelį dabar turėk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 18 rugsėjo 2014 - 09:21
Turiu itarima,kad juoksites,bet idedu vistiek foto gal kam pravers ir kils ideja kaip nebrangiai palinksminti savo augintini
Runos miestelis
user posted image
cia visas miestelis biggrin.gif

user posted image

Valgykla ir wc biggrin.gif

user posted image

Zaidimu aikstele smile.gif

user posted image

kardonas nieko nekainuoja,o kiek mazam padareliui dziaugsmo,laksto pasisokinedama, lipa i nameliu antrus aukstus.Pabuna ir apvaiksto visus namukus, zino kur maistas ir wc. Per visa diena isvarto viska kas yra zaidimu aiksteleje. svarbiausiai kad su kartonu ir zirklemis fantazijai ribu nera 4u.gif Runa ten laksto beveik visa diena, o vakare pasipraso jau i savo (anksciau forume rodziau) plastikini narveli. svarbiausiai kai nereik to "miestelio' jo sienos juk kardonines tai susilanksto ir pasistato i kampa ar po lova smile.gif
Papildyta:
QUOTE(selme @ 2014 09 17, 21:10)
Labas, merginos  smile.gif  Jungiuosi į 'kiaulininkių'  būrį su savo metų amžiaus paršiuku Pinkiu. Netyčia jį gavau prieš kelias dienas, tad dar tik pažindinamės smile.gif
Visų temų apie jūrų kiaulytes neskaičiau ir nelabai turiu laiko, tad noriu čia jūsų paklausti kur Vilniuje nunešti kiauliuką profilaktinei veto apžiūrai? Kiek toks dalykas kainuoja? Taip pat kiek kainuoja nagų apkirpimas? Katinams kirpti moku, bet va kiauliukams niekad neteko ir prisibijau įkirpt.. o nagai keli labai ilgi ir užsirietę į pėdutės pusę, matosi jog jau nepatogu mažiukui vaikščioti..  verysad.gif

Kitas klausimas. Mano kiauliukas yra patinėlis, tai nesuprantu jis ženklina teritoriją ar kaip, bet būna paleidus ant kilimo pabėgiot, nuo mažiaus tooooks kvapelis pasklinda, kad nu blin šešką perspjatų....  doh.gif  O kas svarbiausia jokios balutės nelieka, vadinasi tai nėr sysiukas... Tai kas tada?  g.gif

Dar vienas klausimas - ar kas naudojat narvuose vietoj kraiko fliso medžiagą? Mačiau youtubėj labai populiaru užsieny ją klot kiauliukams į narvus. Tik va aš višta nesuprantu kokios čia medžiagot ieškot.. .biggrin.gif Ant etiketės niekur nesu mačius užrašo "flisas" ar kaip ten, tai gal galit paprotint kokia medžiagos sudėtis turi būti? Eičiau dienų bėgy ieškoti ir nebedėčiau kraiko  rolleyes.gif

Ketvirtas klausimas - ar kas turit c&c cage / wire storage cubes  tipo narvelį? Vėlgi sužavėjo kai pamačiau youtubėj, tik ieškojau ebay ir kol kas per brangu pasirodė, galvoju gal čia Lietuvoj galima rasti ir gal kur pigiau yra? Ar šiaip gal kokių idėjų lengvai surenkamam narveliui turit? Ir žinoma pigiam..  blush2.gif  Nes maniškis dabar gan mažam narve pagal mane, norisi jam erdvės daugiau duoti. O ir draugą/ę norėčiau visai jam suveikt   ax.gif

Sveikinu su nauju tikrai geru draugu smile.gif Su maniske mes bendraujam jau 4men ir pradedam jau susidraugauti ir pazinti viena kita, nes pradzioje man buvo baisu ir Runai buvo baisu biggrin.gif vienu zodziu reik islaukti kad visi nustotu bijoti ir tada jau pajusi tikraji juros kiaulytes malonuma lotuliukas.gif o kai i ritma ieini tai ir prieziura nesudaro kazkokiu klausimu ar nepatogumu. Svarbu ziureti ir klausytis kaip tavo kiauliukui patinka , nes kartais ta ka dauguma daro gali ir nebutinai tikti jums abiems smile.gif Pvz kad ir tas dalykas ka patiesti i narveli kiauliukui.as pradzioje pildavau biski granuliu ir pjuvenu, pamaciau kad mums abiejos taip negerai. Tada pradejau tiesti dekucius,ranksluoscius ir pan.Jie man irgi nepatiko nes Runa juos lakstydama sukuisdavo ir kazkodel siusiodavo ant ju, daznai ir daug skalbti reikejo. O pastaraji menesi radau man tinkanti ir runai tinkanti varianta. Supilu pjuvenas ir granules (jei netycia atsitiktu avarija, nespetu iki wc) o ant tu granuliu uzdejau pastmasinius padekliukus kur ant stalo buna tokie karstam maistui padeti,o ten kur miega pakloju minkstai. Tikrai ir man pvarkimo maziau ir Runa matosi,kad smagiau jauciasi. prie kojyciu niekas nekimba. tai va tokia ilga mano istorija apie patiesimus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afrika77: 18 rugsėjo 2014 - 11:44
flisa keiciu karta per savaite ir be jokio wc,tiesiog po apacia beriu granules ir ramu,pats geras flisas nesuslampa,jis praleidzia skysti,o pats sausas,dabar Limpopas gyvena ant fliso.
Papildyta:
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 18, 11:37)
Turiu itarima,kad juoksites,bet idedu vistiek foto gal kam pravers ir kils ideja kaip nebrangiai palinksminti savo augintini

nei kiek nesijuoksim, labai smagu ir gyvunams reikia pramogu,kiek kalejime galima sedet mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip jusu Limpopas gyvena? kaip situacija? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 18, 19:51)
o kaip jusu  Limpopas gyvena? kaip situacija? unsure.gif

linksmas jis,tiesiog jis toks, juru kiaulyte jogas,dziaugsmingas,ramus,guzas nedideja,popkornina po narva bigsmile.gif

beje megoje spalio 4-5 parodomoji parodele, Jurate is Lepunelio parase ,pasikonsultavau su ja del Limpopo, ji tikrai turi didziausia patirti su parsiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 18 rugsėjo 2014 - 21:05