Turiu itarima,kad juoksites,bet idedu vistiek foto gal kam pravers ir kils ideja kaip nebrangiai palinksminti savo augintini
Runos miestelis
cia visas miestelis
Valgykla ir wc
Zaidimu aikstele
kardonas nieko nekainuoja,o kiek mazam padareliui dziaugsmo,laksto pasisokinedama, lipa i nameliu antrus aukstus.Pabuna ir apvaiksto visus namukus, zino kur maistas ir wc. Per visa diena isvarto viska kas yra zaidimu aiksteleje. svarbiausiai kad su kartonu ir zirklemis fantazijai ribu nera
Runa ten laksto beveik visa diena, o vakare pasipraso jau i savo (anksciau forume rodziau) plastikini narveli. svarbiausiai kai nereik to "miestelio' jo sienos juk kardonines tai susilanksto ir pasistato i kampa ar po lova
Papildyta:
QUOTE(selme @ 2014 09 17, 21:10)
Labas, merginos
Jungiuosi į 'kiaulininkių' būrį su savo metų amžiaus paršiuku Pinkiu. Netyčia jį gavau prieš kelias dienas, tad dar tik pažindinamės
Visų temų apie jūrų kiaulytes neskaičiau ir nelabai turiu laiko, tad noriu čia jūsų paklausti kur Vilniuje nunešti kiauliuką profilaktinei veto apžiūrai? Kiek toks dalykas kainuoja? Taip pat kiek kainuoja nagų apkirpimas? Katinams kirpti moku, bet va kiauliukams niekad neteko ir prisibijau įkirpt.. o nagai keli labai ilgi ir užsirietę į pėdutės pusę, matosi jog jau nepatogu mažiukui vaikščioti..
Kitas klausimas. Mano kiauliukas yra patinėlis, tai nesuprantu jis ženklina teritoriją ar kaip, bet būna paleidus ant kilimo pabėgiot, nuo mažiaus tooooks kvapelis pasklinda, kad nu blin šešką perspjatų....
O kas svarbiausia jokios balutės nelieka, vadinasi tai nėr sysiukas... Tai kas tada?
Dar vienas klausimas - ar kas naudojat narvuose vietoj kraiko fliso medžiagą? Mačiau youtubėj labai populiaru užsieny ją klot kiauliukams į narvus. Tik va aš višta nesuprantu kokios čia medžiagot ieškot.. .
Ant etiketės niekur nesu mačius užrašo "flisas" ar kaip ten, tai gal galit paprotint kokia medžiagos sudėtis turi būti? Eičiau dienų bėgy ieškoti ir nebedėčiau kraiko
Ketvirtas klausimas - ar kas turit c&c cage / wire storage cubes tipo narvelį? Vėlgi sužavėjo kai pamačiau youtubėj, tik ieškojau ebay ir kol kas per brangu pasirodė, galvoju gal čia Lietuvoj galima rasti ir gal kur pigiau yra? Ar šiaip gal kokių idėjų lengvai surenkamam narveliui turit? Ir žinoma pigiam..
Nes maniškis dabar gan mažam narve pagal mane, norisi jam erdvės daugiau duoti. O ir draugą/ę norėčiau visai jam suveikt
Sveikinu su nauju tikrai geru draugu
Su maniske mes bendraujam jau 4men ir pradedam jau susidraugauti ir pazinti viena kita, nes pradzioje man buvo baisu ir Runai buvo baisu
vienu zodziu reik islaukti kad visi nustotu bijoti ir tada jau pajusi tikraji juros kiaulytes malonuma
o kai i ritma ieini tai ir prieziura nesudaro kazkokiu klausimu ar nepatogumu. Svarbu ziureti ir klausytis kaip tavo kiauliukui patinka , nes kartais ta ka dauguma daro gali ir nebutinai tikti jums abiems
Pvz kad ir tas dalykas ka patiesti i narveli kiauliukui.as pradzioje pildavau biski granuliu ir pjuvenu, pamaciau kad mums abiejos taip negerai. Tada pradejau tiesti dekucius,ranksluoscius ir pan.Jie man irgi nepatiko nes Runa juos lakstydama sukuisdavo ir kazkodel siusiodavo ant ju, daznai ir daug skalbti reikejo. O pastaraji menesi radau man tinkanti ir runai tinkanti varianta. Supilu pjuvenas ir granules (jei netycia atsitiktu avarija, nespetu iki wc) o ant tu granuliu uzdejau pastmasinius padekliukus kur ant stalo buna tokie karstam maistui padeti,o ten kur miega pakloju minkstai. Tikrai ir man pvarkimo maziau ir Runa matosi,kad smagiau jauciasi. prie kojyciu niekas nekimba. tai va tokia ilga mano istorija apie patiesimus