Kas vėl nutiko? Ko ramiai miegot neduodat?
Man primena tą multiką "Riki čiki tik..."
QUOTE(Atile @ 2014 09 12, 09:12)
Sunku buti graziu padareliu visi ziuri,glosto,kalbina,fotkina... nera ramybes as manau,kad taip mano Runa masto kai as fotografuoju pries savaite ismoko griezti dantimis ar kalenti nezinau, tai kartais sedi ir barskina dantimis viena...
QUOTE(linete33 @ 2014 09 12, 19:20)
pirma karta matau parsiuka staciomis ausimis,nu gerulis,mano nulepausiai abu
Runa kai kazkokiu garsu klausosi tai irgi ausis pastato
Parduodu Vilniuje graužikų namelį už simbolinę 15 LT kainą, kadangi yra apgraužtas mūsų triušiuko. Parduodam,nes mums jau gerokai per mažas. Dydis 28x18x16 cm. Kikoj kainuoja 48 LT.
Štai toks:
Štai toks:
nepanikuok, nusipirk arbatmedžio eterinio aliejaus ir kas keletas dienų patepliok, padės ir grybelio ir erkučių atveju.
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 15, 11:58)
nepanikuok, nusipirk arbatmedžio eterinio aliejaus ir kas keletas dienų patepliok, padės ir grybelio ir erkučių atveju.
čia atsakymas kam?
oi mergaites pribrendau pasiguosti, susirgo Limpopelis,senbuves zino,kad cia kiauliukas numyletinis ,zvaigzde ne tik mano,bet ir daugelio zmoniu,draugu ir kaimynu,jis pas mus ypatingas, istino limfmazgis,vetas sake stebeti ar nedideja,siandien ta diena,kai reikia apziureti,tai jau viena kokteiliuka padariau sedziu ir kaupiuosi,net kvapa gniauzia,MB sako tai as paziuresiu,o as nepasiduodu gi ne taip apziures,kita savaite laukia kelione,nezinau,kaip bus,tikiuosi geriausio, Adrija atskirta labai liudi,guli kampe ir cypia ,bet vetas liepe atskirti,kad Limpopukui butu ramu,nerupetu meile